Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Lenovo a850+
ΜήνυμαΝομιζω απο alixpress την πήρε. Αν γκουγκλάρεις θα βρείς αρκετές προτάσεις! Good luck!
-
Lenovo a850+
ΜήνυμαΞεχασα να αναφερω οτι ο φιλος μου το έσωσε με νεα μητρική (αν θυμάμαι καλα 12€ κόστος) και επανηλθαν ολα !
-
Oukitel k6000 pro
bill tango - - Oukitel
ΜήνυμαΈπειτα απο μερικες εβδομάδες πολυ ηπιας χρήσης η μπαταρια σε κανει να ξεχνάς να φορτίσεις στην κυριολεξία. 20160814_104108.jpg
-
Lenovo a850+
ΜήνυμαΤο ειχα και εγω το συγκεκριμένο και πλεον στα χερια του πατερα μου ακομα εξυπηρετει (με vanilla απο την 1η μερα). Οσα περιγραφεις τα εχω ξαναδει σε α850+ φίλου έπειτα απο πτώση που εχασε επαφη με δίκτυο και επειτα το προχωρημένο (:p) λογισμικό της λενοβο φρόντισε για τα υπόλοιπα
-
Oukitel k6000 pro
bill tango - - Oukitel
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι. Μετά απο μια σύντομη γνωριμία με το κινεζικο k6000 pro πήρα μια καλύτερη ιδεα περι τίνος πρόκειται. Για όσους δεν τυχαίνει να γνωρίζουν την Oukitel, είναι μια πρόσφατη εταιρεία στα σμαρτφον που κατά τη γνώμη μου θα ήθελε να είναι η LG των budget κινεζοτηλεφώνων ενω τελευταία παράγει σμάρτφονς με μεγάλες μπαταρίες. Το κ6000 pro εχει ονομα που δείχνει πόσο μεγάλη ειναι η μπαταρία του (6000mAh). Είναι 5.5 inch IPS 401ppi με dragontail ενω απο επεξεργαστή έχει MTK 8-core στα μολι…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.net Tι ακριβώς αγοράσατε: Oukitel k6000 pro Την ημερομηνία αγοράς: 10/07/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Με τόνο γιατί χρειάστηκε να αλλάξω το χρώμα της συσκευής και ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα μου μέσα σε μια ώρα) Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying Την Διεύθυνσ…
-
Oukitel k6000 pro
bill tango - - Oukitel
ΜήνυμαΚαλημέρα, μόλις χτες παρέλαβα και ετοιμάζω ένα μικρό ρίβιου (λογικά μέχρι το βράδυ θα βρω λίγο χρόνο). Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ βαρύ. Δηλαδή δε θυμάμαι άλλη συσκευή να τη νιώθω τόσο βαριά εκτός από το 1ο μου iPad. Δείχνει ποιοτικό με πολύ μέταλλο και στιβαρή όψη Ήρθε με Android 6.0 και έκανε ήδη μια ενημέρωση των 60mb.
-
Oukitel k6000 pro
bill tango - - Oukitel
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Έχει ασχοληθεί κανείς με το Oukitel k6000 pro? Το παρήγειλα εχθές γιατί μου φάνηκαν πολύ καλά τα 128€ για 3gb ram/32gb rom οπότε μόλις έρθει σίγουρα θα γράψω της εντυπώσεις μου.
-
Kαλησπέρα σε όλους! Η κοινότητα εξαιρετική και τη διάβαζα αρκετό καιρό πριν την εγγραφή μου και αξίζει ενα θερμό μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες! Απο συσκευές, εκτος απο το πιστό μου LG G2 και διάφορες συσκευες που χρησιμοποιω κατα καιρούς μόλις πήρα tracking number για ενα redmi note 3 pro ... και ο θεός βοηθός.