Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα και εγώ το Mi Wifi 3!!! Έγινε εγκατάσταση και αναβάθμιση στην τελευταία dev σύμφωνα με τις οδηγίες του @maddoctor χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Όσο αφορά το router καλύπτει όλο το σπίτι με φουλ σήμα και στο κινητό αλλά και στο laptop κάτι που το modem/router της cyta που έχω δεν έκανε,και είναι πολύ πιο όμορφο.
-
Συγχαρητήρια @gkalen!!!! Άξιος και ευχαριστούμε για όσα μας έχεις δώσει και θα μας δώσεις στο μέλλον!!!
-
Παράθεση από pillopoulos: “Χαμήλωσε ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος; Στην 6.9.15 ήταν πιο έντονος και ήταν το αγαπημένο μου καινούριο feature! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως έχει απενεργοποιηθεί το dolby atmos?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις έβαλα την 6.9.22 σε kenzo και μέχρι τώρα όλα δουλεύουν απροβληματιστα!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ καταρχήν στον δημιουργό και σε όλους τους υπόλοιπους που δουλεύουν μαζί του για να μας κάνουν τη ζωή ποιο ευκολη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά ξαναπερασα τη rom και όλα καλα...☺Μάλλον κάτι δεν θα είχε κάτσει καλά τι να πω...Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον @gkalen για την rom! Τώρα 3 βδομάδες που την χρησιμοποιώ είναι καταπληκτική!!!
-
RE:
ΜήνυμαΈβαλα αγγλική γλώσσα αλλά πάλι τα ιδια...Να την ξαναπερασω μήπως κάτι δεν έκατσε καλά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από χθες με την 6.9.15 οπότε πάω να ξεκλειδωσω το τηλέφωνο με το δακτυλικό αποτύπωμα κάνει reboot...Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΌχι απλός σε αλλα καταστήματα δεν έγραφε για Chinese version γιαυτο ρώτησα!!!! Η παραγγελία έγινε και τώρα αναμένουμε για παραλαβή (ελπίζω γρήγορη). @maddoctor ευχαριστώ για την απάντηση και για τον τρομερό οδηγό που κάνει την ζωή μας ποιο ευκολη!!!!
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα είδα σήμερα ότι το gearbest το έχει σε προσφορά gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html αλλα γράφει για Chinese Version. Υπάρχουν 2 εκδόσεις ή είναι το ίδιο με αυτό που έχετε αγοράσει εσείς??? Δώστε τα φώτα σας μιας και θέλω να το αγοράσω. Ευχαριστώ!!!
-
Χθες μου ήρθε τελικά και εμενα. Φορούσα από την αρχή το τζαμακι που σου έδιναν δώρο με το κινητό από vickmall και ή διάφορα είναι ή μέρα με τη νύχτα!!!!! Λεπτό και πολύ καλή αίσθηση στην αφή!
-
Άμα σου πει Κρητικιά "φύγε θα στην παίξω"... Φύγε, δεν θα στην παίξει.!!
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall (EU Warehouse) -Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/eu-warehouse.html -Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Grey -Την ημερομηνία αγοράς: 11/08/2016 -Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 -Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 ημέρες (λογο ΣΚ και 15 αυγουστου) -Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία ηταν πολύ καλή. Τα γνωστά δωράκια τζαμάκι,θή…