Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.

• Παράθεση από osalonikios: “Διάλογος με ξανθιά κοπελίτσα μολις τώρα. -Ααααααα ωραίο κινητό. Δικό σου είναι; - Ναι. - Να το πιάω λίγο; - Βεβάιως. - Βαρύ ειναι. Πόσο ζυγίζει; - 165 γραμμάρια λέει η ζυγαρία. - Με γεμμάτη μπαταρία; ” Και μετα παραπονιουνται για τα ανεκδοτα....

• Καλησπερα έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις του facebook και ήθελα να ρωτησω αν συμβαίνει και σε άλλους. Το θέμα το είχα και το redmi note 4g και τώρα με το RN3P. Έχω ενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις όπως δείχνει ένας οδηγός αλλά στο facebook δεν μου έρχονται όλες αλλά μερικές. Για παράδειγμα όταν ανεβαζω μία φωτογραφία δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τα like ή τα σχόλια για την φωτογραφία. Αλλά μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις για ομάδες που συμμετεχω,για αιτήματα φιλιας κ.α. . Αντιμετωπί…

• Μόλις ξεκίνησε το download. Ευχαριστουμε για άλλη μία φορά!!!

• Σημερα μου ηρθε το μηνυμα απο Xiaomi για να ξεκλειδωσω τον bootloader (μετα από 2 μερες από την αιτηση). Θα ηθελα να πω ένα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που εχουν κανει τους οδηγούς (αιτηση/ξεκλείδωμα bootloader, εγκατασταση της ελληνικης Rom για πρωτη φορα κ.α) καθως τους ακολουθησα κατά γραμμα και δεν αντιμετοπισα κανενα απολυτος πρόβλημα!!!! Πλεων το RN3P μου τρεχει με ελληνικη GTV Developer Rom γιατι το θεωρω την ελαχιστη υποχρεωση στην δουλεια που κανουν όλα τα παιδια εδώ μεσα ώστε να εχουμε μ…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Nikos_77: “Ευχαριστω για την αμμεση βοηθεια!!! Κατι ακομα αν δειτε στη φωτο που ανεβασα στο ποσοστο της μπαταρια γραφει -2% από όταν το ανοιξα για πρωτη φορα το εχω ωρα στην μπριζα αλλα αυτό δεν αλλαζει... Μηπως ηθελε καμια ποληωρη φορτιση για πρωτη φορα??? ” Υπάρχει εδώ η λύση στο πρόβλημα που έχεις. REDMI NOTE 3 PRO Μπαταρία στο -2% from my RN3 pro ” Ευχαριστω και παλι!!! Τελικα εκανα update την rom μεσω του Mi PC Suite και το προβλημα με την μπαταρια λυθη…

• Ευχαριστω για την αμμεση βοηθεια!!! Κατι ακομα αν δειτε στη φωτο που ανεβασα στο ποσοστο της μπαταρια γραφει -2% από όταν το ανοιξα για πρωτη φορα το εχω ωρα στην μπριζα αλλα αυτό δεν αλλαζει... Μηπως ηθελε καμια ποληωρη φορτιση για πρωτη φορα???

• Καλησπέρα σε όλους!!! Από σήμερα έχω και εγώ το RN3P στα χέρια μου. Έιδα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος και εκανα και αιτηση για να τον ξεκλειδωσω για να περασω την ελληνικη rom. Το κινητο το παραγγειλα με Official China Dev rom αλλα επειδή δεν τους εχω εμπιστοσυνη σας βαζω μια φωτο να μου πειτε εσεις που τα κατέχετε!!! Αν είναι η σωστη η rom λογικα αυτή θα κρατησω μεχρι να ξεκλειδωσω τον bootloader σωστα?? Και κατι ακομα αν μπορω να βαλω playstore μεχρι να περασω την ελληνικη γιατι από το κ…

• Σπασμένη οθόνη

Nikos_77 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Πριν κάνα μήνα είχα την ατυχία να σπάσει η οθόνη στο redmi note 4g.Έλεγα να μη την αλλαζα και να επερνα λίγο αργότερα κάνα καινούριο κινητό....Αλλά ο Αλεξης μας έχει μπιπ και έπεται και συνέχεια....όποτε αποφάσισα να αλλαξω οθόνη μίας και το κινητό τώρα 1,5 χρόνο που το έχω δουλεύει μία χαρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εψαξα λίγο σε σάιτ του εξωτερικού αλλά δεν ξέρω αν έχουν τη γνήσια οπότε ζητάω τη βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει να μου πει κάποιο σάιτ που να έχει γνήσια ανταλλακτικά xiaomi και …

• coolicool.com/xiaomi-red-rice-…-screen-android-5-g-42952 Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!

• Συγχαρητήρια σε όλους!!!! Τελικά οι Έλληνες μπορούν να κανουν πολλά γιαυτό τους φοβάται όλος ο κόσμος Καλες γιορτές σε ολους με υγεία!!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενα μεγάλο μπράβο και απο μένα στον φιλο tora33 γιατί είναι πραγματικα πανταχού παρόν και χάρη στη πολύτιμη βοήθεια του έχουμε λύσει όλοι μας πολλά προβληματα!!!!:) Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από elpida_andr: “Καλησπέρα παιδιά! Στο Redmi Note 4G δε μπορώ με κανέναν τρόπο να κάνω εγκατάσταση της νέας ρομ... Στο recovery μου βγάζει μήνυμα installation aborted. Ξέρει κανείς τι γίνεται;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω δεν μπορω να περάσω την καινούρια αναβαθμηση με τιποτα ....

• Καλή επιτυχία σε ολους!!! Santa is coming!!!

• Redmi Note Accessories

Nikos_77 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παρέλαβα και εγω την θήκη για το Note μου.Εμενα δεν μου άρεσουν οι θήκες με παράθυρα οπότε διάλεξα μια χωρίς.Τώρα που πήραμε και την V6 για να απαντήσεις σε ένα τηλέφωνο πρέπει να κάνεις προς τα πάνω κίνηση και όχι δεξιά οπότε πιστεύω οτι το κάτω παράθυρακι είναι άχρηστο. Η θήκη είναι αυτή εδώ:Ultra Thin PU Leather Case For XIAOMI Hongmi Red Rice Note /Redmi Note Luxury Flip Cover -inPhone Bags & Cases from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Επίσεις να πω οτι βγένει το πίσω καπάκι του…

• Απ: Antutu score από τα xiaomi

Nikos_77 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Redmi Note 4G με GTV- 4.10.10:D 8f5b2c1dbfd98fd0a845988a7d031944.jpg

• Επιτέλους είμαστε κοντά στην v6 για το Note μας..Όπως φαίνετε όμως θα βγεί πρώτα για την 4G έκδοση.Απο άυριο (απο οτι καταλαβα) θα ξεκινήσουν τα τεστ για την v6. Ελπίζω σύντομα να έχουμε και official έκδοση...Εν αναμονή λοιπόν... Screenshots of MIUI 6 Beta version for Redmi Note 4G/LTE - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum