Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Xiaomi Mi5 "Νεκρο" τελειως

vforvladi - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

φιλε μου σε αυτο εχεις δικιο,το παλευω με ολους τους συνδυασμους κατι που εχω παρατηρησει ειναι πως τωρα ας πουμε εχει ζεσταθει το κινητο,για ποιο λογο ξερουμε;

Μήνυμα

παει τ κινητο δλδ;

Μήνυμα

μαυρη συνεχεια

Μήνυμα

δε μου το βγαζει φιλε μου προσπαθησα και με vol+ + pwr,σε αυτην την περιπτωση μου εμφανιζεται το MTP USB device κ ενα μηνυμα κατω δεξια MTP driver successfully installed κ μετα μου ζηταει να κανω restart to pc το κανω αλλα δεν αλλαζει κατι

Μήνυμα

κρατωντας τα το μονο που αλλαζει ειναι να εμφανιζεται και να εξαανιζεται το android phone στο device manager πως θα καταλαβω πως εχει μπει στο fastboot mode;

Μήνυμα

εχω το 3 παρακατω αρχικα κ μετα το 4 που συνοδευεται με το device driver software was not successfully installed forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6134879ba0822de5aaa020b14forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6134879ba0822de5aaa020b14

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες κατ'αρχην να πω πως με vol- + power δε γινοταν τιποτα. Τα παρακατω βηματα τα κανω σε laptop με win64. Εφόσον εκανα το βημα 1 με cmd prompt δε μου εμφανισε το test mode,επειτα το εκανα και μεσω bios αλλα και παλι δεν εμφανισε test mode. Περασα το βημα 2 χωρις καποιο προβλημα. Κανοντας το βημα 3 στο τελος εμφανιστηκε κατω δεξια το μηνυμα device driver software was not successfully installed click here for details προχωρησα στο βημα 4,εκει δε μου εμφανισε το run as administrator,το …

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχεις drivers στον υπολογιστή ? Ποια ρομ είχες στην συσκευή ? Για drivers κάνε αυτά: 1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip 5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ 6. Βά…

Μήνυμα

Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος Mi5 εδω και περιπου ενα μηνα. Προχθες το κινητο εσβησε απο μονο του εχοντας περιπου 80% μπαταριας. Απο τοτε δεν αναβει με κανεναν τροπο. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι πως βαζοντας το να φορτιζει,καμια φορα σα να ζεσταινεται καμποσο κ επισης καμια φορα αναβει το notification led ειτε πρασινο η κοκκινοτο οποιο σβηνει σε ασχετο χρονικο σημειο. Το εχω αφησει για φορτιση ολονυχτις χωρις αποτελεσμα. Να προσθεσω πως συνδεοντας το κινητο σε PC,δε γινεται καθολου η αναγν…