Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.
-
Εγω πάντως παράγγειλα το mi6 απο gear best με priority line. Και ο θεος βοηθός. Οπως λεει ενας φιλος πιο πάνω άρχισα να τους ζαλίζω τ @@ απο τωρα για το ποτε θα το στείλουν κ τους λεω θ ακυρώσω τη παραγγελία αν δεν φύγει σύντομα... Λετε να βρεθώ εκτεθειμένος και να πληρώσω τελωνηδες κ Φαρισαίους? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
sifamix - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Ναι από Banggood. Τρόπο αποστολής βάλε priority. Υπάρχει επιλογή.” Εχει ενα εικοσαρικακι χρέωση με priority... Καλη φάση... Νομίζω οτι σ λιγο θα βγει παραπάνω απο το να πλήρωσεις τελωνείο. Το λεω καλοπροαιρετα διότι το εχει 40ε πιο ακριβό και 20 πάμε στα εξήντα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@sifamix θα σου έλεγα να ακυρώσεις την παραγγελία και να παραγγείλεις από άλλο site που στέλνουν με priority, όπως πχ από banggood. Με dhl πάει καρφί για τελωνείο. Επίσης τελωνείο θα πάει αν το παραγγείλεις να έρθει συστημένο. Δεν παίζει ρόλο η αξία που θα βάλουν πάνω στο κουτί.” Το θεμα ειναι οτι εχουν παρει τα λεφτά τώρα. Τους έστειλα mail να ακυρωθεί η παραγγελία. Δλδ μ προτείνεται να το παρω απο bangood κ να γραψω priority πως λειτουργεί αυτο ακριβώς γτ δν γνωρίζω. …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billfot: “Γιατι να μπλεξεις χριστιανε αφου υπαρχει το priority του banggoid? Dhl ισον διπλα λεφτα...” Φίλε μου με 5ε παραπάνω ελεγε παραδοση στο 1/3 των ημερών. Το banggod δν ειναι αλλο site? Τι να κάνω τελικά. Να τους πως με airmail να το στείλουν? Κι ας αργήσει? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδια Θα ηθελα να ρωτήσω επειδή εκανα μια αγορά απο geekbyuing ενα mi6 απο το κατάστημα τ χονκ κονκ. Και δε μπορω να βγαλω ακρη με δαύτους. Μηπως κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει με τα τελωνεία. Τους ρωταω αν πληρώσω και μ λενε πιθανων να ελεγχθεί επειδή εχω βαλει να ερθει με dhl και μ λενε ποσο θελετε να το βαλουμε να γραφει πανω το κουτι. Ειναι καλα 70usd? Και ρωτανε εμενα ποσο μα γράψουν τι να κανω βρε παιδια. Αμα μ βάλουν να πληρώσω κερατιατικα στο τελωνείο τσαμπα τ πηρα απο κει στη …
-
Αλλαγή μπαταρίας σε mi4.
sifamix - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα και απο μενα. Μήπως κάποιος γνωρίζει αν είναι εφικτό να αλλάξω μπαταρία στη συσκευή μου εφοσον παραγγείλω καινούρια. Επίσης απο που να παραγγείλω? Μετα απο 3χρονια σχεδόν νομιζω θέλει μια αλλαγή η μπαταρία διότι τελευταία κρατάει με δεδομένα και φουλ χρηση βεβαια κανα 4μισι ωρο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους σύντροφοι...
-
Messenger app σε xiaomi mi4
ΜήνυμαΠροσπαθησες έστω κ αυτο μετράει Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο χω κανει αδερφέ αλλα τα ίδια Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε από την εφαρμογή να κάνεις κατάργηση της αναβάθμισης Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > ...” Δεν μου το έχει σαν επιλογή Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Απ την τελευταία αναβάθμιση του μεσεντζερ τη χριστουγεννιατικη τελος πάντων. Δε μπορώ μεσω της εφαρμογής να στειλω βίντεο. Παταω παρατεταμένα το κουμπί π τραβαει φωτο δειχνει να γεμίζει το κόκκινο το στρογγυλό αλλα η εικονα παγώνει κ τραβαει φωτο εν τελη κ οχι βίντεο. Έχω ψαξει τα δικαιώματα κτλ κ δεν εχει θεμα εκανα κ καθαρισμό cache κ της εφαρμογής κ του κινητού κ δεν έστρωσε. Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Κ γενικα τρώει σκαλωματα η κάμερα …
-
Κάτι από Ελλάδα 3
sifamix - - V6/7 Themes
ΜήνυμαΑ ρε Ρέθυμναρα... Ποσο λείπεις Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk