Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “@sifamix Η τελευταία stable για το mi4 από όσο ξέρω είναι η Stable-V8.0.2.0” Ναι αυτή είναι αρα ειναι ιδια μ αυτη π φοράω? Να μη τη φλασαρω ξανα. Δεν εχει καποια αλλαγή? Αυτο ρωτάω. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε παιδιά να ξανα κανω την ερώτηση μπας κ γνωρίζει κάποιος. Σε mi4 η πρώτη 8αρα π φοράω τωρα ηταν η 8.0.2.0 στην τελευταία αναβάθμιση φαίνεται να ειναι η ιδια στις 13/9?ισχύει η ειναι διαφορετική? Να τη φλασαρω? Η όχι? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7845fae6a584ce13b47e135182ef0a6c.jpg
-
Καλησπέρα Μπορώ να ρωτήσω κατι? Σε εμας με τα mi4ειναι η ιδια έκδοση? 8.0.2.0? Να τη κατεβάσουμε η ειναι η ιδια π φοραμε? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nova go
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει εναν τροπο να προβάλω την οθονη του κινητού μου στην τηλεόραση χωρις ομως να γίνεται αντιληπτό. Η με κάποιο τρικ. Διότι αν ανοιξω μιρακαστ και μετά το νοβα γκο μ λεει οτι λόγο δικαιωμάτων δε μ αφηνει να προβάλω σε αλλη συσκευή παρα μόνο σε κινητο ή ταμπλετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα κανω κ εγω τη κριτική μου μετα απο μια βδομάδα χρήσης σχεδον της ρομ σε mi4. Εχω να πω οτι ολα ειναι βελτιωμενα το bug των μικρόφωνων λυθηκε το κινητό ανταποκρινεται αψογα σε ολους τους τομείς. Πλην υπερθερμανσης. Εχω φαει οσες επανεκκίνησεις έχω φαει εν ωρα φόρτισης κ χρήσης του κινητού π την ακούει στερεο. Κατα τ αλλα δεν υπάρχει καποιο σοβαρο θεμα και συμπερασματικα ειναι η καλύτερη ρομ μετα την εποχη κιτ κατ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos61: “Ρίξε μια ματιά στο πιο πάνω post.” Να σε καλα φιλε σορρυ στραβωθηκα δε το ειδα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαιρετώ κ εγω με τη σειρα μου. Περασα χθες βράδυ τη νεα ρομ s mi4 και δεν εχω παρατηρήσει κατι το ιδιαίτερο εκτος του οτι δε μπορει να συγχρονίσει τα sms κ τις κλήσεις ενω ειμαι σύνδεμενος στο mi account μου. Γιατι συμβαίνει αυτο γνωρίζει κανεις? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk b15b7107a5742f1fac77a7e14561b712.jpg
-
Omg ποσο γρήγορα. Ευχαριστούμε παρα πολυ για τη δουλειά σας Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατι αλλο μηπως γνωρίζουμε ποτε θα έχουμε την 8 σε ελληνικά την stable ? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris zax.: “καλησπερα σας... απο miui8 dev 6.7.21 ετρεξα την stable 7.5.1. ενω ολα έδειχναν ωραία οταν πηγα να ανοιξω τις επαφές μου εβγαλε μνμ οτι σταμάτησε η λειτουργιά επαφές κ πληκτρολόγιο. κάποια βοήθεια?” Απο developer se stable η το αντίθετο πρεπει παντα να κανεις factory reset. Εκανες? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavkarip: “Για Mi4 ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη ελληνικη stable με τα λιγοτερα bugs?” Πάντως σίγουρα καμια απ την marshmallow εποχή. :p Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από sifamix: “Καλησπέρα κ απο μενα Βρε παιδια με τα μικρόφωνα μήπως εχει παρατηρήσει κανεις κάποια λύση. Δεν ειναι αυτη κατάσταση εχω κάποιο θεμα υγείας στην οικογένεια κ μιλαω πολλες ώρες στο τηλ κ ολοι καθε μερα μονο π δε με βρίζουν εχω αγανάκτησει. Δε με ακούνε. Να γυρίσω στην 7.3? Τι να κάνω δεν ξερω εχω απελπιστει. Η να περιμένω την επόμενη παλι μπας κ λυθεί. Ακ κ τωρα δυο αναβαθμίσεις κ τπτ το πρόβλημα παραμένει σα να μην υπάρχει καν. Στάλθηκε από το MI 4LTE …
-
Καλησπέρα κ απο μενα Βρε παιδια με τα μικρόφωνα μήπως εχει παρατηρήσει κανεις κάποια λύση. Δεν ειναι αυτη κατάσταση εχω κάποιο θεμα υγείας στην οικογένεια κ μιλαω πολλες ώρες στο τηλ κ ολοι καθε μερα μονο π δε με βρίζουν εχω αγανάκτησει. Δε με ακούνε. Να γυρίσω στην 7.3? Τι να κάνω δεν ξερω εχω απελπιστει. Η να περιμένω την επόμενη παλι μπας κ λυθεί. Ακ κ τωρα δυο αναβαθμίσεις κ τπτ το πρόβλημα παραμένει σα να μην υπάρχει καν. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάλι με τα μικρόφωνα παραμενει το θέμα δεν αλλάζει σε ενα μικρόφωνο η κατάστολη θορύβου . Κρίμα Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Boubikos: “Πάω να κάνω install ένα app και το κατεβάζει κανονικά πάει να το κάνει εγκατάσταση και μου βγάζει error code 504 έχω κάνη κάποια βήματα (Error 504 : App couldn't be downloaded due to an error 504 - AppsLova.com) και καλά για να το φιξάρω αλλά δεν γίνετε τίποτα έχετε καμία ιδέα;” Απο το play store κατεβαζεις η απο αλλού? Τσεκαρε αν έχεις ενεργοποίησει τις άγνωστες πηγες απ τις ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παιδιά μην τυραννιέστε άδικα γυρίστε στην παλιά rom που είχατε χωρίς προβλήματα. Και ένα άλλο παλικάρι είχε τέτοιο πρόβλημα και δεν έβγαλε άκρη από όσο θυμάμαι πριν 3 ή 4 μήνες. @Chrisnikos @sifamix” Εγώ είδα σε σχέση με την 7.3 διαφορά στη μπαταρία μείωση της ταξης του 25 30% και επίσης εχω κ το θεμα με το μικρόφωνο. Οπότε θα γυρίσω οπως σοφα λες στην παλια ρομ. Το θεμα ειναι εκατσα έστησα ξανα το κινητό ρ γμτ απο εφαρμογές ρυθμίσεις κτλ κωδικους e banking κ παλι πρέπει…
-
Τελικά με τα μικρόφωνα κ τη κατάστολη θορύβου τι γίνεται δε μπορούμε να βγάλουμε κλήση απ το mi4 όλοι μ παραπονιουνται για παράσιτα κ διακοπές... Έκανα factory reset αλλα κ παλι αλλάζει μόνο τ από το μείωση θόρυβου από 1 σε 2 μικρόφωνα. Τι παίζει μ αυτό το bugaki Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως γνωρίζει καποιος να μ λυσει μια απορια? Επειδή κ εμενα παλι μ παρουσιασε to mi4 τα ιδια με τη μπαταρια κ τρλειωνει γρηγορα απ οταν πέρασα την 7.5.2.0 κ τ κανα ξανα wipe cache k davlik αλλα δεν έστρωσε αυτη τη φορά. Κ τωρα πχ εκανα το εξης. Κ θελω βοήθεια. Εχω 2% μπαταρια το βαζω να φορτισει και του κανω κατευθείαν επανεκκίνηση με τα κουμπιά power volume kai + - επίτηδες για να δω τι μπαταρία θα δειξει μετα κ μ λεει 33%τωρα π ανοιξε ενω ειχε 2.τι παίζει? τι να κάνω? Υποψίαζομαι οτι κατι δε …
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sifamix: “Παράθεση από NasDriver: “@sifamix, μήπως έχεις ενεργοποιήσει τα δικαιώματα root με το SU ? Αν μπορείς βάλε το Gsam battery να δεις ποια εφαρμογή ή λειτουργία σου τρώει την μπαταρία” Κοιτα εδω αδερφέ Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εχω να δηλωσω οτι μετα απο wipe cache and davlik η μπαταρία συνηλθε κ ειναι ολα όπως πριν δε ξερω τι ειχε παιχτεί παντως τωρα κραταει οσο κ πριν. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk