Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-84 από 84.

• nova Go -Service is Unavailable

sifamix - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Το γύρισα κ εγω το δικό μου από developer se Stable rom αλλά κ παλι δν δουλεύει. Κρίμα...

• nova Go -Service is Unavailable

sifamix - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως τελικά βρέθηκε κάποια λύση? Έχω βάλει τη καινούρια εφαρμογή κ δν δουλεύει σε mi4 ούτε με developer oute me Stable rom. Μετά κατέβασα μια πιο παλιά πάλι δν δουλεύει. Δεν μπορούμε να το ξεγελασουμε κάπως.? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ mi4 Γιατι γραφει αναβολη? Δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

• Kαλησπερα και απο μενα. Νεος κατοχος του xiaomi mi4 και μελος της υπεροχης κοινοτητας σας. Εχω περασει την ελληνικη stable rom στο system2 της συσκευης μου την πρηγουμενη ομως την 3.3.0 και ολα ηταν τελεια. οταν πριν λιγες μερες κυκλοφορησε η νεα εκδοση 3.9.0 εκανα update μεσα απ το μενου των ενημερωσεων εχοντας κατεβασει το αρχειο ζιπ στη συσκευη μου και παλι ολα ηταν καλα. εγινε κομπλε. Στη συνεχεια εσβησα κατι εφαρμογες π δε χρησιμοποιουσα π ειχε η συσκευη μεσα και καθε που εβγαινα απο εφαρμο…