Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• update 8.8.2 redmi 4x

Nikosdemos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

υπαρχει και το SU root και ναι για official μιλαμε και οπως ειπα και παραπανω δεν ειχα ποτε παρομοιο θεμα παντα τα update πηγαιναν ρολοι.... εκτος αν παιζει καποιο ρολο το SU και δοκιμασω το magisk

• update 8.8.2 redmi 4x

Μήνυμα

ναι εχω ξεκλειδωσει ....δεν ειχα ποτε αλλη φορα προβλημα στο upadate .... με twrp η εγκατασταση

• update 8.8.2 redmi 4x

Μήνυμα

γεια σε ολους προσπαθω να περασω το τελευταιο update 8.8.2 aroma στο redmi 4x και στην επανεκκίνηση κολλαει στο logo . Δοκιμασα και απο τον updater και να το περασω στο απο το laptop στο κινητο . Το αποτελεσμα ιδιο (ok script was success result 1.000.000 ) ζηταει reboot και εκκαθαριση cache το κανω και εκει τελος bootloop για ωρες .Αναγκαστηκα να το γυρισω στην προηγούμενη έκδοση 8.7.12 για να ανοιξει παλι .... καμμια ιδεα ?

• Do not disturb function

Nikosdemos - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

hi there i have a question on how to use DnD (redmi 4x ) only to sim1 or 2 . is there any option that i can use ? So far when DnD is enabled affects both cards but i want to use this function only to the first or second ..any ideas ?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651