Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Καλημέρα μπορεί να μου πει κανείς πως μπορώ να βάλω ξανά το dolby atmos??? Με την τελευταία εγκατάσταση της rom εξαφανίστηκε. Ευχαριστώ περιμένω μια απάντηση. Έχω το mi note pro.
-
καλησπερα σε mi note pro μετά την εγκατάσταση εξαφανίστηκε το dolby atmos ξέρετε κάτι για αυτό??
-
Καλησπερα σε mi note pro μετά την αναβάθμιση δε δουλεύει η camera και η μπαταρία φεύγει σα νερό. Και όταν γράφεις στο πληκτρολόγιο κάνει ένα τρεμοπαίξημο η οθόνη. Αυτά παρατήρησα εγώ. Ελπίζω να διορθωθούν.
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαδε βλεπει η συσκευη καθολου το modem......μια βοηθεια παρακαλω....
-
η μπαταρία παναγια βοήθα με τη νέα ρομ.... Ελπίζω παρασκευή με τη καινούργια να διορθωθεί.
-
παιδες οκ σε mi note pro .........το κιν παίζει να ναι και το καλύτερο ever όχι ότι επειδή το έχω απλά επειδή απλά τα σπάει. Μόνο η διαδικασια της αναβάθμισης φανταστείτε κάνει 6-7 λεπτά. Σε σχέση με τα άλλα που διαβάζω. Το συνιστώ ανεπιφυλακτα. οσο για οθόνη 2k τα λέει όλα. Δίπλα δίπλα σε lg g4 και δεν βλέπεις διάφορα.
-
οταν δεχομαι μια κληση την απαντω κανονικα και αμεσως η οθονη γινετε μαυρη και ετσι παρολο που ακουω κανονικα το συνομιλητη μου δε μπορω να χρησιμοποιησω το τηλ. καθολου. πχ δε μπορεις να βαλεις ανοικτη ακροαση.. να δεις ενα μηνυμα...και αμα μετα το τελος της κλησης αυτος που μιλαω δεν το κλεισει το τηλ δε μπορω ουτε να το κλεισω. αυτο γινετε και με τις 3 τελευταιες ρομ. developer φυσικα. αν εχει κανεις καμια ιδεα....τι κανω για αυτο...
-
ξέρει κανείς πότε το mi i note pro θα πάρει marshmallow??????
-
ok παιδια με βοηθησε ενας φιλος και το ξεκλειδωσαμε....εγινε κινεζικο παλι βεβαια...αλλα θα το παλεψω να το κανω οπως πριν. αν κολησω καπου θα σας ρωτησω παλι. ευχαριστω.
-
κλειδωσε η συσκευη μου και μου λεει οτι η συσκευη αυτη εχει χαθει και θελει κωδικο προσβασης..τι κανω.....
-
μπηκα recovery mode κανονικα οπως κανω παντα, εκανα wipe και μετα πισω και εκανα εγκατασταση τη νεα ρομ κανονικα απο το φακελο που την ειχα κατεβασει. εκανε επανακινηση και κλειδωσε. τι να κανω τωρα...
-
κατι εκανα λαθος και μου κλειδωσε ξερει κανεις τι να κανω σας παρακαλω......
-
Εγω πιστεύω ότι η προηγούμενη version κράταγε περισσοτερο η μπαταρία. Τουλάχιστον στο note pro που έχω.
-
κανα νεοτερο για το note pro ξερουμε ποτε περιπου θα βγει??? Μου τα χει κανει τσουρεκια το youtube...