Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• δεν βλεπω καμια φωτο στο cloud πρεπει να δωσω λεει τηλεφωνικο αριθμο και δεν το κανω δεν βλεπω κατι και στις ρυθμισεις αλλα δεν πειραζει εχω και το google drive ποσα gb ειναι free στο mi-cloud?

• καλημερα να ρωτησω.... οταν ανεβαινουν φωτογραφιες στο Mi cloud διαγραφονται απο τη συσκευη αυτοματα? εχω χασει για καποιο λογο μερικες και δεν καταλαβαινω το γιατι....

• αν εχουν τετοισ συμπεριφορα σε αυτους που παιρνους τα hi-end κινητα τους φαντασου ποσο γραμμενους εχουν αυτους που παιρνουν τα mid range ή τα low-end

• ενταξυ το βρηκα... το data εφταιγε

• οχι ηταν 720 αλλα το ειχα πειραξει και τοτε με τα skins... κατι θα ξεχναω και δεν μου βγαινει

• αυτο υποτεθεται οτι εκανα.... το ειχα και στο παλιο κινητο πηρα τουσ χαρτες μου και τα κλειδια μου εβαλα και τα νεα πακετα για τις αναλυσεις αλλα ολο και κατι θα ειναι λαθος

• εχει καταφερει καποιος να περασει το igo. ? μου βγαζει μηνημα οτι ο φακελος ειναι αδειος και δεν υποστιριζεικαι την 1920 αναλυση

• RE:

qsd330 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Γιατί λες δυστυχώς για το χρυσό; Είναι υπέροχο το χρυσό της Xiaomi” Ειναι η 2η επιλογη. Το ηθελα σε άσπρο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• note 4 x global edition χρυσο.. (διστυχως μονο αυτο το χρωμα ειχε) samsung καμερες αγορα 14/4/17 απο γερμανο... (λιγο βιαστικη η αποφαση γιατι μου εμεινε το παλιο αλλα μια χαρα μου εκατσε) οσο για την μπαντα... μου ειπαν υποστιριζει... δεν ξερω παρα περα

• θεματακια με την ρομ

Μήνυμα

οκ ευχαριστω και συγνωμη αλλα το 4 νομιζα οτι ειχα... αλλαξα και την υπογραφη

• θεματακια με την ρομ

Μήνυμα

σιγουρα? 4χ ελεγε στο γερμανο 4 λεει στο κουτι ... εχει κωδικο 2016102 και παραπεμπω μια συζητησση με ενα συνφορουμιτη που εχει αντιθετη αποψη xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=393339#post393339

• θεματακια με την ρομ

Μήνυμα

ευχαριστω για τις ευχες. οτι καλητερο και σε σενα ευχομαι το ρεσεταρα και θα δουμε πως θα τα παει...

• θεματακια με την ρομ

Μήνυμα

καλημερα.... εδω και 10-15 μερες εχω το redmi 4 με snap εχω κανει αναβαθμησησ στην 8,2,40 απο την αρχη καταλαβαινω να εχει καποια μικροπροβληματακια με bugs (ισως) . πχ δεν μου ανοιγε το ημερολογιο.. δεν ειχα ηχο οταν επερνα sms δεν εχει σωστη αναγνωριση τηλεφωνου οταν μου στελνουν sms .στα δυο πρωτα με εκαθαρση εφτιαξε στο τελευταιο με number fix εκανα δουλεια με το +30 σε ολα τα τηλ και δουλευει.... αλλα το θεμα ειναι τετοια θεματακια αποσχολουν ολουσ σας? η να κανω καμια γενικη εκαθαρση. το ε…

• permissions στην sd

qsd330 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

οντως ηταν απενεργοποιημενο το documents ... αλλα δεν αλλαξε κατι. xposed δεν εχω δεν εχω "πειραξει " ακομα τη συσκευη

• permissions στην sd

qsd330 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

καλησπερα. εχω το redmi note 4 μερικες μερες στην κατοχη μου πρωτη συσκευη xiaomi και πρωτη με android 6 ξερω απο της προηγουμενες εκδοσεις οτι πρεπει να ενεγοποιησω την προσβασηστην sd ωστε να μπορω να αλαξω - διαγραψω αρχεια μεσω του airdroid ή airmore αλλα δεν βρηκα κατι οπως σε παλιοτερες εκδοσεις android γνωριζει καποιος πως μπορω να δωσω προσβαση?

• θα γινει και αυτο οταν αρχισω να γινομαι λιγο ποιο ανετος και βρω τα μυστικα του.. ειδικα σε σαμσουνγκ κανω οτι θελω πανω τους οποτε πρωτα θελω να κατσω και διαβασω και να δω σε βιντεακια τουσ διαφορουσ οδηγους και μετα εδω ειμαστε.... ps σιγουρα ειναι nete 4χ ή note 4 ? στον γερμανο σαν 4χ το αναφερει αλλα η συσκευασια και οι πληροφοριες για 4 μου μιαζει... ειναι η εκδοση με τον snapdragon 2016102

• καλησπερα και απο μενα νεος στοο φορουμ και νεος στα xiaomi... πριν μερικες μερες παρελαβα απο γερμανο το redmi note 4 (2016102) που εχει πακετο και το mi band 2 περασα και την τελευταια αναβαθμιση και προς το παρρον ολα βενουν τελεια.... δεν το εχω ρουταρει κτλπ. ... και δεν σκοπευω να το κανω προς το παρρον εκτος και αν μου δωσετε εσεις καποιο λογω να το κανω αμεσα εχω εμπειρια στα ροοτ customs κτλπ απο τα προιγουμενα κινητα (samsung lg sony) αλλα το εκανα οταν αυτο ηταν απαρετητο μετα απο μερ…

• Linux για κάθε γούστο

qsd330 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

χρηστης ubuntu την τελευταια 5ετια... τα παραθυρα δεν μου λειπουν καθολου αντιθετα κανω τα σχεδον παντα και πολυ ποιο γρηγορα... και λεω σχεδον γιατι μεγαλα επαγκελματικα προγραμματα δεν εχουν εκδοση για linux αλλα υπαρχουν αντοιστοιχα που θα καλυψουν ανετα οχι μονο τον μεσω χρηστη αλλα και προχωριμενους