Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.

• RE:

Thanos159 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Όπως τα λες Χρήστο. @Thanos159 πρέπει να βρεις αυτόν που στο πούλησε Redmi Note 3 pro” Του έστειλα μήνυμα αλλά μου είπε πως δεν γνωρίζει το mail που φαίνεται στις φωτογραφίες Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Ναι, εγώ έτσι το λειτουργώ το δικό μου. =============== Οκτ 11th 2017, 11:55pm =============== Μάκη πρέπει να είναι γνώστης λίγο των xiaomi για να ξέρει να το παρακάμψει, δεν αποκλείω τίποτα από αυτά που έχουν δει τα μικρά και μπιρμιλοτα μου μάτια :lol:” Είδα ένα οδηγό στο YouTube και έκανα byPass το σημείο που ζητάει activate αλλά δεν φορτώνει την κάρτα sim Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κλείδωμα Mi account

Μήνυμα

Σε διπλό προφίλ μπορείς να έχεις δύο διαφορετικά Mi accounts? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Αυτό δείχνει ότι το κινητό όταν το πήρες είχε mi account και δεν ξέρω πως πέρασες account στο κινητό ενώ είχε. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις από εκεί που το πήρες να διαγράψει το account από το κινητό σου, αλλιώς δεν υπάρχει άλλη λύση Redmi Note 3 pro” Το πήρα ξεκλείδωτο και έβαλα τα δικά μου στοιχεία. Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι ο τύπος είχε και δεύτερο προφίλ στο τηλέφωνο που ήταν κλειδωμένο με pin. Αλλά στο τηλέφωνο εγώ έβαλα τα δικά μου στοιχ…

• Κλείδωμα Mi account

Μήνυμα

Ενώ πριν περάσω τη νέα rom ήταν συνδεμενο στης γυναίκας μου το Mi account με το που πέρασα τη νέα rom κλείδωσε σε άλλο account. Πως γίνεται αυτό?

• Κλείδωμα Mi account

Μήνυμα

-------- Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες αγόρασα από το ebay ένα redmi note 3 pro μεταχειρισμένο για τη γυναίκα μου. Της δημιούργησα Mi account και σύνδεσα το τηλέφωνο στο Mi account της. Χωρίς να απενεργοποιησω την εύρεση συσκευής φλασαρα miui 9 global με το Mi flash και κλείδωσε το τηλέφωνο σε προηγούμενο account. Τι μπορώ να κάνω?

• RE:

Thanos159 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από tpelek: “Παράθεση από Thanos159: “Εγώ πήρα από geekbuying το redmi Pro ξεκλείδωτο με μια global rom που σε γενικές γραμμές τα ελληνικά ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι είναι η αυθεντική ROM, γιατί από ότι βλέπω δεν υπάρχει global για αυτό το κινητο; en.miui.com/download-304.html” Είπα μια global rom δεν είπα official global. Για να το διευκρινίσω. Μία global rom κινεζομαγαζου Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapat…

• Παράθεση από geox36: “Καλησπέρα και εμένα .για να μην ανοίγω άλλο θέμα γιατι είχα τις ίδιες απορίες . Να κανω άλλη μια ερώτηση .ποιο κινέζομαγαζο δίνει την official ;απο geekbuying στα 177 που το έχουν το έχει πάρει κανεις ; Sent from my iPad using Tapatalk” Εγώ πήρα από geekbuying το redmi Pro ξεκλείδωτο με μια global rom που σε γενικές γραμμές τα ελληνικά ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το redmi Pro. Πήγα για πρώτη φορά από iPhone σε Android με το xiaomi και δεν νομίζω να ξαναλαξω Ελληνική rom υπάρχει, δουλεύει απροβληματιστα και μπορεις να την βάλεις σχετικά εύκολα αν δεν είσαι εντελώς άσχετος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα drivers

Thanos159 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Μην ασχολεισαι καθολου με το pc που δεν βλεπει τη συσκευη.. Εμενα οταν το βαζω transfer files μου το δειχνει σαν MTP με κιτρινο θαυμαστικο και οταν το βαζω στην αλλη επιλογη ποιυ εχει για τις φωτογραφιες μου το δειχνει redmi με κιτρινο θαυμαστικο αλλα δεν παιζει κανενα ρολο.. To adb με cmd το βλεπει κανονικα αν βαλεις τους drivers που σου ειπε ο NasDriver. Το οτι δεν το βλεπει ο υπολογιστης με το MiPCSuite οφειλεται στο marshmallow και περιμενουμε να το διορθωσουν

• Πρόβλημα drivers

Thanos159 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

το MiPCSuite δεν βλεπει το τηλεφωνο λογω marshmallow αλλα δεν το χρειαζεσαι για να flashάρεις.

• RE: Redmi pro international version

Μήνυμα

Παράθεση από sils: “Λεω να πάρω αυτό το κινητό μετά από τις θετικές εντυπώσεις που μου άφησε το Redmi note 3 pro ειδικά τώρα που έγινε από μαμά ελληνικό. Η απορία μου είναι αν πάρω το Redmi pro international version MIUI. 8.5 θα έχει ελληνικά μέσα ή μόνο αγγλικά και κινέζικα.? Δεν θα το άλλαζα τα Redmi note 3 pro αλλά δεν μου φτάνει η μνήμη του 16γιγα.” Official μονο κινεζική έχει. Stable και dev Global βάζουν από τα κινεζομαγαζα αλλά δεν είναι official Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιών…

• Κανουμε δλδ οτι καναμε κατα την πρωτη εγκατάσταση της ελληνικης rom. Κατα την προσωπικη σου εκτιμηση dev ή stable θα προτεινες? Στη stable το τηλεχειριστηριο crashαρει δεν μπορει να φορτωσει συσκευες

• Factory reset = Κανουμε με με το TWRP wipe ή format data οπως εκανα στην εγκατάσταση??

• απο stable μπορουμε να παμε σε dev με αυτο τον τροπο?

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos159: “Παράθεση από Panos Vgs: “περασες ελληνικη ρομ τελικα; ” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ολα καλά! Ευχαριστώ πολύ όλους! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Vgs: “περασες ελληνικη ρομ τελικα;” b745a0153a869c57bae1fe3a93f39ff0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπηκε η κινεζικη To MiFlash εχει επιλογη να μην κλειδωσει το τηλεφωνο.. Για να δουμε αν κλειδωσε. Σε αναμονη να ξεκινησει η official rom Δεν το κλειδωσε τελικα Παιδια τη ελληνικη rom σε καρτα sd τη βαζουμε για να την κανουμε εγκατασταση με το TWRP ?? Εχω windows 10 και δεν το βλεπουν το τηλεφωνο για να τη ριξω μεσα Τελος παντων.. κανω download τη rom απο το τηλεφωνο και θα κανω copy paste απο τα downloads χυμα στο σκληρο του τηλεφωνου =============== Δεκ 26th 2016, 4:25pm =============== =======…

• Αν βαλω με το mi flash official developer china rom το τηλεφωνο μεχρι να μου το ξεκλειδωσουν θα ειναι στα κινεζικα?