Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “φιλε ειναι λαθος αυτο που πας να κανεις δεν υπαρχει global rom για το κινητο προφανως εχεις πειραγμενη ρομ... η διαδικασια για να πας στην ελληνικη ρομ ειναι china dev->ελεγχος/ξεκλειδωμα bootloader->περασμα ελληνικη ρομ για πρωτη φορα” Έχω τη rom που είχε όταν το πήρα. Υπάρχει περίπτωση να το αχρηστεψω κάνοντας όλα αυτά τα πειράματα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “φιλε κακως...το πιθανοτερο ειναι να περναγες την ελληνικο ρομ τωρα...” Αν κάνω mount USB όπως είπες το pc θα δει το τηλέφωνο σαν δίσκο? Γιατί μέχρι τώρα δεν το έχει δει ποτέ σαν σκληρό δίσκο. Πρέπει να κάνω όλα τα βήματα πάλι από την αρχή ή μπορώ να μπω απ ευθείας στο twpr? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης πρέπει να έχω την sd card οπωσδήποτε πάνω στο τηλ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “οχι...εκανες αυτο που σου ειπα?” Όχι.. Κοραστηκα να μη τα καταφέρνω και να περνάω πάλι τη rom που είχε από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα καταφέρνω ενώ γίνονται όλα σωστά μέχρι εκει που πρέπει να να κάνει εγκατάσταση τη rom Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “φιλε καλησπερα κανε format data, θα σβησεις οτι εχει το τηλεφωνο μεσα... επειτα θα κανεις mount usb και ο υπολογιστης θα δει το κινητο σαν αποθηκευτικο χωρο θα περασεις μεσα τη ρομ που εχεις κατεβασει στον υπολογιστη σου μετα θα μπορεις να κανεις install χψρις προβλημα κατι παιζει και για να δει δεδομενα το κινητο πρεπει η συσκευη να γινει format πρωτα...φυσιολογικα οπως εισαι τωρα το κινητο πρεπει ννα βλεπει εσωτερικη μνημη 0mb” Επειδή μου είχε βγάλει κόκκινα γράμματα ό…
-
Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Απ το πρωί παιδεύεομαι.. Δεν υπάρχει ένας τρόπος να κάνω download τη rom στο τηλέφωνο και να την κάνω update μέσα απ το update του τηλεφώνου? Ούτε με τα jailbreak δεν παιδεύτηκα τόσο. Στους οδηγούς φαίνονται όλα απλά αλλά σε μένα δεν δούλεψε κανένας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους ! Ξεκίνησα την εγκατάσταση ελληνικης rom σύμφωνα με τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. Τα έχω κάνει όλα σωστά ελπίζω και έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να κάνω install τη rom.. Δηλαδη είμαι σχεδόν στο τέλος. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν βλέπει τη rom στην sd card κσι μάλλον δεν μ αφήνει να μπω στην sd card γιατι όταν παταω select storage δεν κλικαρει στην καρτα. Τη rom την έχω στην κάρτα 'οπως την κατέβασα zip Την εχω κανει d…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Atha Kappas: “Χαχαχαχα, παντως καλα θα ηταν να αλλαξεις ρομ γιατί αυτη που φορας ειναι multilanguage κινεζομαγαζου, οταν εχεις χρονο διάβασε τους οδηγους καο τι πρέπει να κάνεις ξεκινας απο αυτο που σου έγραψε ο geoanto55 πιο πανω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω διαβάσει αρκετά είναι η αλήθεια, αλλά έχω μπερδευτεί και το ψιλόφοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεια. Το βίντεο που δείχνει πως ελέγχουμε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader απίστευτο! Μπράβο στα παιδιά π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ξεκινα με έναν έλεγχο bootloader Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr” Το βράδυ στο σπίτι γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Τελικα δεν έχει καμένο pixel. Ενα μικροσκοπικό σκουπιδακι ήταν που δεν έφευγε όταν το σκουπιζα. Είχε κολλήσει απίστευτα. Τσάμπα στεναχωρηθηκα Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Atha Kappas: “Στο about phone μπορείς α βγάλεις ενα screen shot να δουμε και τι ρομ φορας μηπως φταίει και αυτή? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” e4969d8a9f9e27b7fc53dd2a1381bb54.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους ! Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα απο geekbuing το redmi pro omega exclusive edition. Παρ όλο που δεν έχει κλεισει μήνα ακόμη έχει ήδη ενα καμένο pixel και καποιες φορές δεν δουλεύει το back button και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω για να δουλέψει. Θα ήθελα να ρωτήσω, μια συσκευή αγορασμένη απο Κίνα όπως η δική μου καλύπτεται απο κάποια εγγυηση? Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι δεεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απο το τηλεφωνο που έκαψε pixel μέσα σε δύο εβδομάδες
-
USB drivers
ΜήνυμαΤσάμπα κατέβασα εφαρμογές.. Καλά που έβαλες τη δική σου φώτο και είδα τι θες. 38dae8e8bb43a8c42aa8d060c6aaaf8a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
USB drivers
Μήνυμαd1243ada9a002728ef4c40eff212224f.jpgc09528cc9b6c4d6a5124267677020b29.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
USB drivers
Μήνυμα1dd5b4d341d2027ba917512ab0f06c24.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk