Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.
-
Αλλαγή μπαταρίας.
teodim1 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους αλλαξα την μπαταρια του xiaomi mi4 και εβαλα μια γνησια (ΒΜ32).Το κινητο αναβει αλλα δεν δειχνει κατι στην οθονη,δοκιμασα με τα πληκτρα να μπω σε recovery mode και παλι δεν κανει τιποτα.Επισης οταν βαζω τον φορτιστη μου αναβει το λαμπακι φορτισεις.Οποιος μπορει να βοηθησει.Ευχαριστω
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαΟχι έβαλα ξανά την 3.1.0.1 και πέρασα κανονικά την Ρομ.
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημερα και σε εμένα με canco το ίδιο έβγαλε με την 3.2.1.1
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Έγινε προσπάθεια εγκατάστασης σε mi4 προχωράει κανονικά και όταν κάνει επανεκκίνηση κολάει στο logo mi το έκανα και factory reset και πάλι τα ίδια καμιά ιδέα?Ευχαριστώ
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαTo πηρε κανονικα και προχωραει την εγκατασταση του aroma ευχαριστω για τον χρονο σου να εισαι καλα.
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι κανονικα.
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο ιδιο λεει.
-
teodim1 - - Recoveries
Μήνυμα16798
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο αρχειο που μου εστειλαν στο mail πριν περασω την aroma πρεπει να περασω το καινουργιο αρχειο twrp.img.Ευχαριστω
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαMI-4
-
teodim1 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημερα δοκιμασα να περασω το καινουργιο twrp.img και με τους 2 τροπους αλλα μου βγαζει failed(remote:size too large).Αν καποιος γνωριζει ας μου πει τη να κανω.Ευχαριστω.
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Καλη επιτυχια σε ολους.