Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
Καλησπερα στην παρεα μου εφεραν ενα redmi pro (2016020) 3g ram και εχει επανω την miui 8.1.2.0 MHQCNDI stable, το bootloader ειναι κλειδωμενο το βρηκα μεσω της εντολης fastboot getvar all,τωρα πρεπει να το ξεκλειδωσω για να περασω την δικη μας rom αλλα καπου εκει το χανω αν μπορει καποιος να με βοηθησει εχει καλως(To βρηκα και προχωρησα την διαδικασια τωρα ειμαστε στην αναμονη).Ευχαριστω
-
Καλησπερα και χρονια πολλα οντως στο mi4 υπαρχει θεμα με το sms που κρασαρει ποιο sms mod βαζουμε αυτο? xiaomi-miui-hellas_sms160mod_cancro_GTV-6.8.11.zip.Ευχαριστω
-
Εβαλα την τελευταία προχθές το βράδυ το φόρτισα και τωρα που γραφω εχω 77% με wifi ανοικτο και συγχρονισμό οποτε θα συμφωνησω με τον LeonTsi .....τα mpdecision βλέπω ότι κάνουν δουλειά.
-
Καλημερα παιδια εχει παρατηρηση κανενας οτι παιζει το σημα του κινητου?Ποτε εχει φουλ σημα και ποτε 2 η 1 γραμμη με αποτελεσμα να μην ακουγεται καλα?Ευχαριστω
-
Καλησπερα περασα την 6.7.21 Mi3/Mi4 Cancro αλλα δεν βρηκα το Clean zip αν μπορει καποιος να βοηθησει.Ευχαριστω
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια εχω προβλημα, εβαλα την 6.5.12 με factory reset και κανει παλι τα ιδια με τισ εισερχομενες κλησεις μπορει κανεις να βοηθησει ?
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΛοιπον περασα την 6.6.8 εκανα factory reset και το προβλημα με τις εισερχομενες κλησεις παραμενει οπως εγραψα και το πρωι χτυπαει 2 φορες και σταματαει μετα με αποτελεσμα να μην προλαβαινω να απαντησω.Οποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει εχει καλως.Ευχαριστω
-
ΜήνυμαΚαλημερα στην παρεα εχω την 6.6.3 και μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα σημερα παρατηρησα οτι στις εισερχομενες κλησεις χτυπαει 2 φορες και σταματαει,μηπως υπαρχει καποια ρυθμισει για την συγκεκριμενη επιλογη?Ευχαριστω
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη επιτυχια σε ολους.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-