Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 198.
-
Μάλλον για ελαττωματικό μου μοιάζει... Φίλε savvakos αν είναι από την εδώ αντιπροσωπεία πήγαινε το πίσω για έλεγχο και αντικατάσταση. @ geozn8 είσαι άρχοντας, έκανα όλα τα βήματα που έγραψες και τώρα ο καιρός είναι οκ. Ήθελε την επαναφορά του, μπορεί να είχε θέμα με τόσα φλασαρίσματα... Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επέλεξες τι ειδοποιήσεις ( ποιες εφαρμογές δηλαδή) θες να λαμβάνεις μέσα από το notify; Έδωσες επίσης στην εφαρμογή τα αντίστοιχα δικαιώματα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών; Εγώ δεν σου έγραψα να κάνεις απεγκατάσταση το mi fit, να του κλείσεις τις ειδοποιήσεις έγραψα... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από sgatz: “Την πέρασα και δεν μου αλλάζει κάτι. Κάνω κάτι λάθος; Με notify το έκανα και πέρασα της v66, δε θα έπρεπε να είχα μενού με κεφαλαία και άλλα εικονίδια; Edit τώρα είδα ότι αφορά μόνο τις ειδοποιήσεις και ότι το μενού δεν γίνεται να αλλάξει Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλάς για resources ή γραμματοσειρά; Η γραμματοσειρά προφανώς και δεν αλλάζει τα μενού ή τα εικονίδια και αφορά μόνο τις ειδοποιήσεις και τον καιρό. Τα resources…
-
Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει. Στο 3 περνούσαμε το mi fit και πέρναγε αυτόματα και το firmware. Εδώ κάνουμε το ίδιο; Η τα περνάω ένα ένα με notify? Επίσης αν βάλω το 4.0.9 θα συνεχίσω να έχω custom watchface ( και τα animate) ή θα τα χάσω και θα μείνω με τα 45 περίπου που έχει το mi fit? Τέλος πλην της εισόδου με Google και τη μη μετάφραση κάποιων λέξεων υποθέτω δεν έχετε άλλα θέματα ε; Το δικό μου είναι από public αγορασμένο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για τις πολλές απορίες Σ…
-
Καλησπέρα κι από εδώ στη παρέα. Μου έκανε δώρο ο ανιψιός το 4 και ήθελα να ρωτήσω αν και εδώ έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε αρχικές οθόνες όπως κάναμε στο 3. Ωραία τα ρολόγια που έχει αλλά θα ήθελα και κάποια ακόμη επιλογή κυρίως για στραβούς σαν εμένα. Η φωτεινότητα στο τέρμα είναι εκπληκτική πάντως... Edit το βρήκα τελικά αφού διάβασα πολύ εδώ. Με τα ελληνικά να περάσω όπως κάναμε στο 3 το firmware της πρώτης σελίδας και είναι οκ? Έχει το 1.0.5.66 που από όσα διάβασα παλιό είναι αλλά δε βρ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαkostas1050 δεν παίζει σε σένα γιατί έχεις την eu έκδοση όπως κι εγώ... ΕΚΔΟΣΗ : MIUI GLOBAL 10.3.5.0 ΣΤΑΘΕΡΉ PFGEUXM Έχει γενικά δημιουργηθεί κλασικά ένα χάος με τις εκδόσεις, θα ήταν για την Xiaomi απορίας άξιον αν δεν είχε συμβεί... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχω το μοντέλο PLT E50, δουλεύει άψογα με το note 7 εδώ και 2 μήνες. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν στην εταιρία αλλά στο δικό σου ακουστικό. Είμαι με τη 10.3.4 global EU από infoquest για να δεις μήπως σε βοηθήσει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από sgatz: “Με wind σταθερή μπήκα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και ερχεται η ερωτηση. Τι dns εχεις; Της wind ή τους εχεις αλλαξει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Της Google... Λες; Δε το σκέφτηκα αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜήπως λέω μήπως το πρόβλημα σου παρουσιάστηκε μετά το τελευταίο update της εφαρμογής; Γιατί εγώ δεν το έχω κάνει και μήπως εκεί είναι το θέμα Υγ το έκανα από περιέργεια και πάλι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο note 7 που το πέρασα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk