Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 198.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜε wind σταθερή μπήκα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Χρησιμοποιει κανεις Alpha Mobile Banking? Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι απο Wifi δεν μπορεις να συνδεθείς, γιατί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Alpha Bank "Ο Driver του wifi στα Xiaomi κινητα έχει πρόβλημα και πρέπει να αναβαθμιστεί" Να φανταστώ ότι δεν είμαι ο μόνος που μου ακούγεται γελοίο εε? Καμιά λύση?” Μόλις μπήκα και με Xiaomi redmi note 4 και με το note 7 και συνδέονται όλα. Εννοείται συνδέθηκα και με WiFi και με 4g και έπαιξε στα πάντα.... Μου άρεσε που ρώτησ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από glitho: “Εμένα έχει μόνο : Λήψη τελευταίου πακέτου, ενημέρωση ρυθμίσεων, τι νέο υπάρχει, περισσότερα. Στο περισσότερα έχει άλλη σελίδα που περιλαμβάνει : σχόλια, πολιτική απορρήτου. Συγνώμη κιόλας αλλά μήπως εχω κάποιο προβλήμα ;” Πάτα 5-10 φορές πάνω στην εικόνα της έκδοσης και θα έρθουν και οι άλλες επιλογές Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από drivth: “Παιδιά καλησπέρα. Μετά από κάθε φλασαρισμα ρομ (έχω την EU) σταματά να δουλεύει ο proximity sensor, δεν τον βλέπει το κινητό πουθενά. Το πρόβλημα διορθώνεται αν τον κλείσω από τις ρυθμίσεις των κλήσεων, κάνω reboot και τον ξανανοιξω μετά. Αντιμετωπιζει κάνεις το ίδιο?” Μου το έκανε την πρώτη μέρα και μένα. Μετά από τα δύο τελευταία update δεν το ξανάκανε. Ελπίζω να ήταν κάτι της στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιών…
-
RE: Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Παιδιά καλησπέρα. Μετά από κάθε φλασαρισμα ρομ (έχω την EU) σταματά να δουλεύει ο proximity sensor, δεν τον βλέπει το κινητό πουθενά. Το πρόβλημα διορθώνεται αν τον κλείσω από τις ρυθμίσεις των κλήσεων, κάνω reboot και τον ξανανοιξω μετά. Αντιμετωπιζει κάνεις το ίδιο?” Μου το έκανε την πρώτη μέρα και μένα. Μετά από τα δύο τελευταία update δεν το ξανάκανε. Ελπίζω να ήταν κάτι της στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexVag: “Καλησπερα, εχω το κινητο στην κατοχη μου εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο notification bar. Πχ οταν λαμβανω ενα μηνυμα μεσω viber εμφανιζεται το εικονιδιο του μηνυματος για 2-3 δευτερολεπτα και μετα εξαφανιζεται, κατι που δεν γινεται στο redmi note 5 της αδερφης μου. Σημερα ελαβα την αναβαθμιση σε 10.3.3.0 και στο change log εγραφε οτι θα διορθωνωταν αυτο το προβλημα ωστοσο δεν ειδα καποια αλλαγη. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε? Υπα…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Θα κάτσω στα αυγά μου λοιπόν και δεν κάνω καμιά αναβάθμιση μιας και όπως βλέπω ότι έρχεται μέσω Ευρωπαίων μεταπωλητών θα έρχεται κουτσουρεμένο λόγω νομοθεσίας όπως σωστά γράψατε Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@amavroudis δηλαδή για να καταλάβω, τα infoquest φοράνε τις eeu ROM και τα skroutz China κλπ τις global? Δηλαδή αν έχω αντί για EU που έχω περάσω global θα μπρικάρει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από dgeorge4: “Αναβάθμιση σε 10.3.3 και χάθηκαν VoLTE και VoWIFI. Ούτε λειτουργούν και χάθηκαν από το μενού. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” η λύση βρέθηκε αν και διέλυσα το νευρικό μου σύστημα. Γράψτε στο dialer τους παρακάτω κωδικούς να γίνουν disable οι επιλογές και θα φανούν όλα όπως πριν VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#** Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτσε εκεί που είσαι αφού δεν έχεις θέμα. Κι εγώ περνούσα τα πάντα αλλά με φόβησε ότι αυτό το update είχε μεγάλες αλλαγές και θα γινόταν ότι έγινε... Παρόλα αυτά τα παιδιά εδώ όπως βλέπω πάλι τα κατάφεραν όλα να παίζουν κομπλέΠαράθεση από lsdpower78: “Παιδιά μια απλή ερώτηση καί από εμένα. Έχω την δική σας 3.5.9 και όλα δουλεύουν ρολόι, πολύ ευχαριστημένος από όλα. Αξίζει να βάλω την τελευταία; Έχει πολλές διαφορές κτλ; Επειδή διαβάζω συνέχεια για προβλήματα συμβατότητας κτλ , μην μπω σε περιπέτ…
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΕγώ πάλι δεν το έχω δει ποτέ το 4g+. Από την άλλη ενεργοποίησα σε Γερμανό το WiFi Call και το VoLTE και το λάτρεψα σα λειτουργία. Παίζει εξαιρετικά στη συσκευή μας και το ένα και το άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Αν πρόσεξες είναι χωρισμένες σε δημιουργούς και συσκευές. Οι BSG και boxer198615 ασχολούνται με το κινητό που αναφέρεις.” Η boxer λειτουργει αψογα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Την βρήκα και εγώ άψογη και σε ευχαριστώ που την πρότεινες. Το αρχείο που βρήκα είναι από αρχές Απριλίου, είναι το σωστό έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geozn8: “Το ξαναβάζουμε στο Κάιρο ως γνωστόν και λογικά θα το δείχνει μια χαρά αλλά το θέμα είναι να μην το κάνουμε αυτό δεν υπάρχει κάποια άλλη ουσιαστικη λύση κύριοι mod γιαυτό το σπαστικό θέμα??” Τι ακριβώς να κάνουν οι mod οι δικοί μας εδώ για ένα bug του mi fit.... Μάλλον στην Xiaomi πάει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και όταν με το καλό έρθει η στιγμή της αλλαγής σε χειμερινή θα αρχίσουν ξανά τα πανηγύρια... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9 Stable]
Μήνυμα@pocafontas μάλλον είναι η μόνη λύση, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο @barca268 κατέβασε και εγκατέστησε το προηγούμενο mi fit 3.5.8 Φαίνεται να υπάρχει θέμα σε κάποια band Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9 Stable]
ΜήνυμαΠήγαινε στο mi fit - προφίλ mi band 3 - εισερχόμενη κλήση - ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης και δες αν είναι ανοιχτός ο διακόπτης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από chapapak: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το χρόνο σας και το πολύ οργανωμένο φόρουμ. Να ρωτήσω θα ήθελα και εγώ: Εάν αγοράσω από ένα κατάστημα τη global version, διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, υποθέτω ότι θα είναι εντάξει με αγγλικές γραμματοσειρές αλλά ΟΧΙ με ελληνικές; Ρωτάω γιατί το προορίζω για δώρο και το άτομο για το οποίο προορίζεται δε γνωρίζει από τέτοιες διαδικασίες. Γενικώς τι θέματα θα αντιμετωπίζει αν μείν…
-
Αν έχεις επιλέξει το Κάιρο στη ζώνη ώρας των ρυθμίσεων του κινητού σου , σνοιγόκλεισε μια το Bluetooth σου για να πάρει τα δεδομένα του καιρούΠαράθεση από omegagr: “Την άλλαξα αλλά δεν έπιασε συνεχίζει να μου γράφει στο mi band συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΣε android 9 έχει βγει κάποια αξιόπιστη;Παράθεση από giannnis12: “παντως για custom ROM έχουν βγει πολλές αξιόλογες, εγώ μετα το eol τρέχω την RR 7.0 και παει σφαίρα και μπαταρία απίστευτη. Αξιόλογη και OMNI ROM” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]
ΜήνυμαΚαλησπέρα, για το amazefit bip έχει υπάρξει αντίστοιχα δυνατότητα ελληνικών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk