Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 198.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από peroukas: “Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από peroukas: “Καλημέρα κι απο εμένα. Ημουν κάτοχος του miBand2 και αναβαθμίστηκα σε miBand3. Όλα καλα με εγκατάσταση ελληνικού fw και fonts. Απλά έχω μια απορία. Ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις κανει σωστά αναγνώριση, και στο mifit κανει σωστα preview της ειδοποίησης, στο viber και στο messenger δεν κάνει αυτό το preview του μηνύματος, αλλά γράφει κατι σαν "κοίτα το κινητό σου". Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτο;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. ”…

• Εγώ μόλις αγόρασα και έστησα άλλο ένα band 3 με το καινούριο κουτί για την σύζυγο. Έκανε την αυτόματη αναβάθμιση με το που έτρεξε το mi fit και στη συνέχεια με notify έβαλα την δικιά σας γραμματοσειρά. Έβγαζε στο ρολόι με όλες τις πληροφορίες ερωτηματικά. Διάβασα εδώ ότι δεν έχει για κάποιο λόγο τα ίδια font και τώρα όλα τέλεια. Για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου στους διαχειριστές του παρόντος νήματος. Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από sothoms: “Καλημέρα σας και καλως σας βρήκα. Πέρασα το τελευταιο ελληνικο firmware στο miband3. Το πρόβληαμ είναι ότι δεν μου εμφανίζει τον καιρό. Μήπως ο καιρός παίζει μόνο σε xiaomi τηλέφωνα; Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή καιρού; Μέσα απο το mifit μου εμφανιζει κανονικά την περιοχή στα settings του καιρού, αλλλα στο ρολόι μου βγάζει μύνημα συνδέσου με την εφαρμογή για να δεις τον καιρό.” Κλείσε άνοιξε μία το Bluetooth και δώσε του λίγο χρόνο και θα συνδεθεί. Σε όλους …

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Stelios Stelaras: “Με την 3.5.7 βλεπετε και τον καιρο? εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα την προγνωση?” Εννοείται... Μήπως την έχεις επιλέξει στο mi fit καταλάθος να μην εμφανίζεται; Για δες στις ρυθμίσεις προβολής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Να υποθέσω κλειστές όλες όμως οι ειδοποιήσεις και με φόντο χαμηλής κατανάλωσης γιατί αλλιώς δε βγαίνει απλά... Εγώ με το θέμα με το τεράστιο ρολόι βγάζω με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές με ζόρι 4-5 μέρεςΠαράθεση από apo.stam: “Παράθεση από Eulogison: “ Τι ένα έχει να κάνει με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί ενώ υποτίθεται αγγίζει τις 30 μέρες διάβασα απο εχθές σε ξένα site μέχρι και για μία ημέρα διάρκεια και τρομαξα,αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω να το στέλνω και να παίρνω το amazfit bib ” Κα…

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από zaxosg: “Βγήκε νέο firmware 2.2.0.42 για το Mi Band 3 που προσθέτει λειτουργία factory reset. ” η μόνη αλλαγή ή βρήκες και κάποια άλλη ?” Η μόνη αλλαγή σε ότι αφορά το μενού του band είναι αυτή. Το πρόβλημα με τον καιρό και τη ζώνη ώρας να δούμε πότε θα λυθεί. Ευτυχώς βρήκαν τα παιδιά εδώ τη λύση με το Κάιρο και βολεύεται το πράγμα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να περιμένουμε ελληνικό update στην 3.5.7 ή ούτε εδώ υπάρχουν σημαντικές αλλαγές; Έχετε μάθει κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα έχω βάλει... Το ένα θέμα είναι αυτό που έγραψε ο φίλος και έχω κι εγώ και το άλλο όταν πετύχεις το στόχο (8000πχ) δε στο κιτρινίζει στο mi fit παρά το ότι σε ειδοποίησε ότι έπιασες τον στόχο και γυρνά στα 7800 περίπου. Έχω χάσει έτσι στόχους τελευταία πολλούς. Κάτι έχουν διαλύσει οι Κινέζοι στις 2 τελευταίες εκδόσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από mula: “Παράθεση από amavroudis: “Είσαι κοντά στο τηλέφωνο και συνδεδεμένος;” Ναι ναι δίπλα ακριβώς. Έστρωσε απο μονο του.. Δε γνωρίζω γιατί το έκανε.” Για κάποιο λόγο κάποιες στιγμές χάνει την επικοινωνία του με το κινητό και πρέπει να ανοίξει το mi fit για να συνδεθεί. Σε μένα τουλάχιστον εμφανίζεται στις δύο τελευταίες εκδόσεις το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Factory reset, πιο γρήγορα θα ξεμπερδεψεις!!!” Αυτό είναι μια ιδέα αλλά θα χρειαστεί δύο μέρες δουλειά να πάρω αντίγραφα των αρχείων μιας και δεν είμαι ρουτ. Σε αυτή την περίπτωση προτιμότερο να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις του και ας μην κάνει update τίποτα. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει άλλη λύση... Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια,κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “Πήγαινε ρυθμίσεις, εγκαταστημενες εφαρμογές βρες την εφαρμογή και κάνε διαγραφή δεδομένων” Το έκανα και συνεχίζει να κάνει τα ίδια... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει αρχίσει εδώ και μέρες και δεν κάνει update τις εφαρμογές συστήματος και μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα αναδυόμενα παράθυρα και την αδυναμία λήψης. Έκανα επανεκκίνηση και συνεχίζει τα δικά του, καμία ιδέα; Είμαι με miui 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από akpe: “Χαιρετώ παίδες, Όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα, σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το Band 3 για συγκεκριμένο σκοπό (sleep tracking) οπότε τα Ελληνικά δεν είναι κάτι που χρειάζομαι. Καθαρά πληροφοριακά όμως, μήπως υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί με το Ελληνικό firmware/Mi Fit app και την εφαρμογή Sleep as Android να μας πει αν έχει παρατηρήσει κάποια διαφορά με το stock; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφιβάλλω για τη δουλειά που γίνεται! Από όσο φαντάζομαι το firmware αφορά απλά τη …

• Θέλει λίγο τον χρόνο του και θα στρώσει, είναι γνωστό bug. Περίεργο να μην έχει το Κάιρο το κινητό σου. Σε όλους μας μετά την αλλαγή της ώρας έτσι παίζει... Xiaomi έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από giorgos01: “Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από giorgos01: “Καλησπέρα στην Παρέα, έχω ένα καινούριο band 3 στο οποίο έκανα εγκατάσταση το τελευταίο ελληνικό firmware 2.0.0.4 με 3.5.4 στο τηλέφωνο, όλα δείχνουν καλά εκτός ότι έχω κάποιες αποσυνδέσεις... Ξέρει κάποιος γιατί?π.χ στέλνω μν messenger το περνει και κατ ευθείαν μν viber και έχει κάνει αποσύνδεση, τι μπορεί να συμβαινει?έχω εγκατεστημένο και το notify&fitness Παρατήρησα ότι όταν λαμβάνω μν messenger κάνει αποσύνδεση και μετά …

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από giorgos01: “Καλησπέρα στην Παρέα, έχω ένα καινούριο band 3 στο οποίο έκανα εγκατάσταση το τελευταίο ελληνικό firmware 2.0.0.4 με 3.5.4 στο τηλέφωνο, όλα δείχνουν καλά εκτός ότι έχω κάποιες αποσυνδέσεις... Ξέρει κάποιος γιατί?π.χ στέλνω μν messenger το περνει και κατ ευθείαν μν viber και έχει κάνει αποσύνδεση, τι μπορεί να συμβαινει?έχω εγκατεστημένο και το notify&fitness Παρατήρησα ότι όταν λαμβάνω μν messenger κάνει αποσύνδεση και μετά ξανά συνδέεται μόνο το notify&fitness” Άσε ή τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannnis12: “Με το καλώδιο του φορτιστή δοκίμασες; Είχα και εγώ θέμα με κάποια καλώδια” Και με το καλώδιο του φορτιστή και με δεύτερο διαφορετικό και άλλαξα και όλες τις usb. Ανοίγω το pc , στέλνει 3-4 γιγα και μετά κάθε πέντε λεπτά αποσυνδέεται το κινητό. Πρέπει να κλείσω το pc και φτου κι από την αρχή. Μάλλον πρέπει να πάρω SD card μόνο για αυτό το λόγο ε; Να τα ρίχνω από την κυρία μνήμη στην SD και μετά να τα τσιμπάω από την κάρτα... Πάντως είναι το πρώτο μου κινητό που το τραβάω…

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Manolis Divanis: “Δεν βρίσκω το apk αρχείο.Το έκανα unzip με το WinRAR και δεν υπάρχει apk αρχείο μέσα” Μήπως έπαθες αυτό που πάθαινα με το hermit που το κατέβαζε σαν zip; Κάνε το αυτό που κατέβασες μετονομασία σε .APK και πες μου ή κατέβασε το με άλλο browser Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε άλλο καλώδιο ή άλλη θύρα usb. Εναλλακτικά πάρε το μπακαπ στην sd και μέσω card reader μεταφερε το στο PC.” Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι έχω δύο σιμ και δεν έχω πάρει κάρτα μνήμης και για αυτό παιδεύομαι. Δοκίμασα και άλλο καλώδιο και θύρα και οδηγούς. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα windows 10; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κάνε την διαδικασία σήμερα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) Θέλει 3 μέρες μέχρι να ξεκλειδώσεις...κράτα αντίγραφα πρώτα από φώτο, βίντεο επαφές κτλ :)” Το ρημάδι πάω να πάρω αντίγραφο στο pc φωτογραφίες και βίντεο συνδέοντας το με usb και όλη την ώρα αποσυνδέεται. Έχεις ιδέα πως θα πάρω αντίγραφο με κάποιο τρόπο; Λες να φταίει το miui 10; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk