Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 198.

• @cristos αν θες πάρε αλλά δεν πρόκειται να σου σβήσει κάτι. Σε μένα τουλάχιστον δεν έγινε τίποτα και ούτε έκανα επαναφορά εργοστασιακών που λένε πολλοί και το κινητό πετάει. Βέβαια λεπτομέρειες του στυλ πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις για να δυναμώσω τον ήχο της κλήσης είναι θεματάκια της 10. Συνολικά η αναβάθμιση είναι όμως εξαιρετική Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

sgatz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από cristos: “Παράθεση από amavroudis: “Αν το γράψεις άλλη μια φορά νομίζεις ότι θα σου απαντήσει κάποιος γρήγορα;;;” Δεν το έκανα για αυτό. Απλώς μετά διάβασα τι έγραψε ο φίλος και ήθελα να τον ενημερώσω ότι έχει έρθει και απλά το ξανάγραψα. Δεν ήταν σκόπιμο και ούτε νομίζω κάτι τέτοιο για πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε την άφοβα, το κινητό μετά την αναβάθμιση έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πιο γρήγορο έγινε και με καλύτερη διαχείριση μπαταρί…

• RE:

sgatz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποιο πολύ κοίτα τι γίνεται στο XDA από custom rom για κάθε συσκευή, εκεί που βλέπεις να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ρομ..."χτυπάς" συσκευή... Μπορεί η Xiaomi να σταμάτησε την αναβάθμιση του android αλλά στις custom ακόμα βγαίνουν πολλές ;)” Οπότε πρέπει να αρχίσω το διάβασμα και να ξεκλειδώσω πρώτα από όλα bootloader κλπ ε; Σαββατοκύριακο έχει ψάξιμο τότε στα κιτάπια του φόρουμ μας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “Και εκεί θα μείνει δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμιση Android αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η xiaomi στα redmi” Δε διαφωνώ ότι έτσι θα γίνει. Απλά το παράπονο μου εξέφρασα. Θα φροντίσω το επόμενο μου κινητό να είναι στη λογική του Xiaomi mi1a2 για να έχω αναβαθμίσεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως έπρεπε να δώσει το 8. Έδωσε ένα update με το που βγήκε από 6 σε 7 και το παράτησε εκεί... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προς ενημέρωση των φίλων συμφορουμιτών και το mi store έχει στα 29.90 πλέον το mi band 3. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sgatz: “εγγύηση αντιπροσωπείας ” Εγγύηση επίσημου μεταπωλητή...δεν είναι αντιπροσωπεία ” Έχεις απόλυτο δίκιο, λάθος μου στη διατύπωση. Ευχαριστώ για την διόρθωση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από sgatz: “Στα σκρουτζομάγαζα έχει 26... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω το βλέπω με 24,15 ... άλλο τσιγκούνη κοιτάμε ..?? :thumbsup:” Ρώτησε ο φίλος που το έχουμε δει στα 26€ και απάντησα. Επειδή δεν είμαι στο pc δεν μπήκα να δω ακριβώς. Οπότε συγχώρα με. Τώρα έχει βγει και από το public black Friday στα 29.90 αν θέλει κάποιος εγγύηση αντιπροσωπείας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στα σκρουτζομάγαζα έχει 26... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από pit_hal: “Παράθεση από amavroudis: “Ναι, άλλα παρόμοια τιμή έχει και το international. Για ψάξε το. Παράθεση από pit_hal: “Καλησπέρα! Εντελώς άσχετος από smart watch και τα σχετικά βρίσκω με 23$ το mi band 3 με 56% εκτύπωση για σήμερα. Είναι όμως στα κινέζικα, αξίζει να το πάρω και να ασχοληθώ? ” ” Έχεις δίκιο έχει global σε άλλο site στα ίδια λεφτά. Δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο και σκέφτομαι μήπως αξίζει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο σε smart watch Στάλθηκε από το Redmi …

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από phantom: “Καλημέρα παιδιά... Η NFC λειτουργία , κατα πόσο είναι χρήσιμη εκτός Κίνας? Έχω βρει άρθρα για Bus cards στην Κίνα... αλλά για Ευρώπη δεν έχω βρει πληροφορίες. Έχει κάποιος καμία πληροφορία?” Μέχρι στιγμής λένε ότι για εμάς εδώ στην Ευρώπη γενικότερα είναι παντελώς άχρηστο. Δουλεύει μόνο σε μέσα μεταφοράς της Κίνας κλπ. Τώρα αν άλλαξε κάτι ή βγήκε στο ενδιάμεσο κάποιο update ας με διορθώσει κάποιος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από prince: “Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από prince: “Εγώ είμαι εντάξει με το καινούργιο αλλα έσβησα το παλιό πρώτα που είπατε γιατί ειχα τα ιδια ,με την μπαταρία ηταν 17% τώρα μου λέει 6,3% ” Και πάλι πολύ είναι, παρακολούθησε το να δεις πως θα πάει μετά 1-2 φορτίσεις. Όλοι έχουμε max 2% Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως επειδή το σκαλήζω συνέχεια? Ανοίγω συνέχεια την εφαρμογή και βλέπω διάφορα” Μπορεί κι αυτό, απλά πιο πολύ σκέφτομαι γενικά τη διαχείρ…

• @lsdpower78 απλά κλείνει το android την εφαρμογή. Αν όμως αποτελεί λύση στο πρόβλημα για σένα αυτό μου αρκεί,ότι χρειαστείς εδώ είμαστε @poseidwn γιατί φοβάμαι ότι στην περίπτωση σου φταίει το άτιμο το update στο miui 10; Έχω όλα αυτά τα έχω με την 9.6.3 οπότε εκεί πάει το μυαλό μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από poseidvn: “Τελικά ρε παιδιά ισχύει αυτό που ρώτησα παραπάνω;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατηγορηματικά όχι... Την έχω μονίμως ανοιχτή με λουκέτο και για αυτό έγραψα στον φίλο να προχωρήσει σε αλλαγές στο στήσιμο. Δεν μου ανοίγει GPS και η κατανάλωση είναι πάτος... Δείτε...c3b79d764733623f994163a29ca65833.jpgeeaf0d59c35e137c93f432d2b32ee421.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχω μπει να το ψάξω γιατί το έχω καιρό αγορασμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά το ξέχασα για την χρέωση. Έχει άλλωστε και επιστροφή χρημάτων αν μετανιώσεις. Σε άλλη περίπτωση με ένα Google θα βγάλεις άκρη γιατί είναι αντίθετο στους όρους χρήσης του φόρουμ να ανέβει οτιδήποτε μη νόμιμο. Στη θέση σου θα το δοκίμαζα άφοβα, το μόνο ρίσκο σε εισαγωγικά είναι ότι στην επόμενη αναβάθμιση του γνήσιου mi fit θα στο γυρίσει πάλι στα κινέζικα. Οπότε βάλε το όπως σου έγραψα το στήσιμο και μείνε στ…

• @ldspower78 κάνε μου μια χάρη. Μπες στο κόπο να διαγράψεις το δικό μας mi fit και να περάσεις το mi fit του play store και για να έχεις αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά, ειδοποιήσεις κλπ πέρνα και την εφαρμογή mi band tools. Δώσε από την δεύτερη όλες τις ειδοποιήσεις που χρειάζεσαι και άσε τις κλειστές στο mi fit. Το mi band tools έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Θέλω με αυτό το στήσιμο να μου πεις πως θα πάει από κατανάλωση. Αν και δε βλέπω γιατί να ανεβάσει κατανάλωση στη custom αφού οι αλλαγές …

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από prince: “Εγώ είμαι εντάξει με το καινούργιο αλλα έσβησα το παλιό πρώτα που είπατε γιατί ειχα τα ιδια ,με την μπαταρία ηταν 17% τώρα μου λέει 6,3%” Και πάλι πολύ είναι, παρακολούθησε το να δεις πως θα πάει μετά 1-2 φορτίσεις. Όλοι έχουμε max 2% Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και άνοιξε Bluetooth και κάνε τα όλα από την αρχή. Επίσης να έχει ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός στο notify πριν κάνεις οτιδήποτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το τελευταίο με το μεγάλο ρολόι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μόνο μια είδους ερώτηση δημοσκόπηση προς τα μέλη θα έδειχνε κάτι τέτοιο... Είναι το ΜΟΝΟ που κάνει το band να φαίνεται κάτω από τον ήλιο. Το ότι δύο τρία μέλη εξέφρασαν μια αντίρρηση δε σημαίνει ότι αποτελεί συνολική θέση όλων μας. Πολλοί από εμάς λόγω ηλικίας έχουμε ένα θέμα με την όραση. Αλίμονο να πρέπει να βγάζω γυαλιά για να δω τι ώρα είναι. Δεν είναι μου αρέσει ή όχι το θέμα για μούρη... Έχουν δύο ακόμη θέματα οι φίλοι να επιλ…

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Στο apkmirror εμφανίστηκε Mi fit 3.5.4” Περνάει και firmware μαζί ή απλά αναβάθμιση μόνο του mi fit; Δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα τα παιδιά πλέον με την ταχύτητα που βγαίνουν οι αναβαθμίσεις.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk