Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 198.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΕξαιρετική δουλειά στο mi fit όπως πάντα. Ο χάρτης δουλεύει άψογα. Επόμενο βήμα θα είναι να μιλάει ελληνικά στη προπόνηση... Ξέρω όλο ζητάω αλλά μας κακομάθατε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΠαιδιά ψάχνετε αυτό που σας γράφω πριν για τον καιρό. Είναι μενού που το φέρνει το notify fitness ΜΟΝΟ και έχει τρέχουσα θερμοκρασία και υγρασία και στα greeklish τις συνθήκες πχ λιακάδα. Αν βάλετε το notify και πάτε εργαλεία weather και κάνετε ένα συγχρονισμό χειροκίνητα θα σας το φέρει. Το θέμα είναι αν μπορεί να κουμπώσει στην δικιά μας έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3ac59d72d9559bb3be2e41bd38f8dd50.jpg
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από sgatz: “Αν βγάλεις το notify θα στα δείχνει ελληνικά τον καιρό αλλά θα χάσεις 1 την θερμοκρασία αυτή τη στιγμή ( θα μείνει η πρόβλεψη από έως μόνο) και την ένδειξη υγρασίας κάτω κάτω. Αυτά στα εμφανίζει το notify. ” Ποια διεύθυνση ακολουθείς στο notify για να εμφανίσει αυτά που λες;; Ευχαριστώ” Δεν ακολουθείς κάτι . Όταν έχεις το notify ανοιχτό θα σου φέρει αυτόματα στο καιρό στο band τρέχουσα θερμοκρασία και υγρασία και την περιγραφή πχ λιακάδα με greeklish.…
-
Παράθεση από George Malekakis: “οκ! Τα εφτιαξα! Για το θεμα του καιρου, απλα γυρισα το κινητο στα ελληνικα.. Ευχαριστω και παλι! Αα.. και κατι αλλο.. Γινεται να χρησιμοποιω μονο το Notify & Fitness?” Αν βγάλεις το notify θα στα δείχνει ελληνικά τον καιρό αλλά θα χάσεις 1 την θερμοκρασία αυτή τη στιγμή ( θα μείνει η πρόβλεψη από έως μόνο) και την ένδειξη υγρασίας κάτω κάτω. Αυτά στα εμφανίζει το notify. Δεν έχει θέμα να το λειτουργείς παράλληλα αλλά κλείσε τις ειδοποιήσεις από το mi fit γιατί θα …
-
Παράθεση από geozn8: “Παιδιά έχω το band 3 China version. Ισχύει ότι με notify πρέπει να βάζουμε πρώτα το νέο resources και μετά το firmware γιατί από v2 πήγα να βάλω τα v3 και μετά το firmware τα resourses κόλλησαν στο 25%..και έβγαλε το γνωστό εικονίδιο.. Μετά ξανά καπάκι τα resources και με την 2 έρη τα πέρασε.. Αλλά μου το έκανε και πριν από v1 σε v2... Ανάποδα πρέπει να τα κάνουμε πάντα?? Επηρεάζει αν τα βάλουμε πρώτα τα sources αποθηκευονται και μετά το firmware??” Δεν ισχύει. Έχω το ίδιο …
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παιδες μια ερωτηση μονο. Σε σχεση με την 3.4.6 του γιατρου την οποιοα κ εχω τωρα περασμενη κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος, τι διαφορες υπαρχουν;; αξιζει να μπω στη διαδικασια κ να εγκαταστησω την 3.5.0;;” Έχει προστεθεί το μενού άσκηση, διορθώθηκε το πρόβλημα με τη διαγώνιο στην ημερομηνία και γενικά δείχνει το νέο firmware που μας έφτιαξαν τα παιδιά εδώ πολύ καλύτερο. Εννοείται να την κάνεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈχω προσέξει ότι αν αφήσω ανοιχτό το notify fitness το band φέρνει και τρέχουσα θερμοκρασία και νομίζω υγρασία πρέπει να είναι η τελευταία ένδειξη. Αυτά τα φέρνει μόνο το εν λόγω πρόγραμμα ή ενδεχομένως να μπορούσατε σαν ιδέα να περαστούν σε επόμενη αναβάθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Εγώ το αγόρασα ως global έκδοση.” Και global είναι. Το θέμα λοιπόν είναι ότι με όσα γνωρίζαμε τα global ερχόντουσαν με την σήμανση CE ευκρινή στο πίσω μέρος του band ,. πράγμα που στο δικό σου global δεν ισχύει. Καλό θα ήταν όσοι έχουν τα ίδια θέματα με σένα να κοιτάξουν το κουτί του αν είναι ίδιο με το δικό σου και το πίσω μέρος του band επίσης για να βρούμε αν το θέμα είναι σε συγκεκριμένες παρτίδες. Υγ. Να συγκρίνουν με τις υπάρχουσες φωτογραφίες και να μην ανεβάσουν άλλ…
-
ΜήνυμαΔε ξέρω αν φαίνεται καθαρά αλλά στα China είναι τα πάντα κινέζικα. Όλα αυτά τα θέματα σκάνε σε συγκεκριμένη έκδοση του band. b2f22dc8506c660ef726a4016a0f5ef3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουμε λοιπόν διαφορετικές εκδόσεις. Εμένα και τα δύο είναι όλα κινέζικα στο πίσω μέρος του κουτιού. Τα global όμως έχουν το CE στο πίσω μέρος τους,το δικό σου οχι... Είναι όμως global... Υγ από κινητό πως ανέβασες φωτογραφία εδώ, να σου δείξω το δικό μου κουτί
-
@drivth το band σου στην πίσω του πλευρά έχει ένα μεγάλο CE; Μήπως τα κάνει τα κόλπα στις global εκδόσεις
-
Προς ενημέρωση και μόνο εγώ πέρασα πρώτα το firmware και μετά τα resources με το band στο 50% μπαταρία και το κινητό στο 17 με notify fitness και τα πέρασε μια χαρά. Κάτι παίζει άλλο....
-
Δε θα έπρεπε να στο κάνει, το global έχεις; Εγώ έχω το China και πέρασα με notify τα V2 και με το που διάβασα το μήνυμα σου μπαινοβγαίνω συνεχώς στο mi fit χωρίς πρόβλημα.
-
Μέσα σε λίγες ώρες αφότου ζήτησα τη διαγώνιο στην ημερομηνία είχε ήδη διορθωθεί στην V2 έκδοση. Το ευχαριστώ για το χρόνο που θυσιάζετε και τα ξενύχτια που ρίχνετε είναι πολύ λίγο... Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται με τη συγκεκριμένη προσπάθεια!
-
Το έχω ρυθμίσει να χτυπάει ειδοποίηση ολοκλήρωσης στόχου στα 8000 βήματα και αυτό χτύπησε στα 7965. Το έχει κανείς άλλος ή να τα περάσω όλα ξανά μήπως κάτι δεν έκατσε σωστά;
-
@vrwmiaris Αν απεγκαταστήσεις το mi fit εκείνο και βάλεις αυτό θα κάνει τη σύνδεση και το update στο firmware αλλά θα χρειαστεί το notify fitness για τα recourses και μόνο. Μετά σβήσε το notify
-
RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “@dnomikos εξακολουθώ αραια και να βλέπω τον τίτλο των ειδοποιήσεων σε ρωσικά μάλλον ad061b4399ffaa60b783caf5f7bf4577.jpg ” Πέρασες τα recourses; Αυτό το λάθος έκανα και έβλεπα ρωσικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε την κάθετη στην ημερομηνία στην αρχική οθόνη αντί της τελείας; Αν φυσικά γίνεται κάτι τέτοιο...
-
Παράθεση από lallasgr: “Βρε διαβάστε όλο τον οδηγό! τζάμπα τον έγραφα 2 ώρες?? Πρέπει να περάσεις και τα resources που έχουμε φτιάξει!! ” πόσο δίκιο είχες... Νόμιζα ότι θα περνούσε αυτόματα και τα recourses. Ζητώ συγνώμη για το λάθος μου και σε ευχαριστώ πολύ για την δουλειά που κάνατε για το update
-
Βγάζει την ημέρα στην αρχική οθόνη στα κυριλλικά... Δείτε το αν γίνεται και σε σας. Όλα τα υπόλοιπα συν καιρός είναι οκ. Μου έκανε αυτόματα αναβάθμιση αλλά δεν πέρασε recourses. Λέτε να φταίει αυτό; Γιατί όμως αφού όλα αυτόματα έγιναν