Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 119.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Το φλασαρεις οπως σου λεει ο οδηγος του lallas. Οσοι εχετε περασει την ελληνικη,sms στελνετε κανονικα με 160 χαρακτηρες?” Απο τη μάνα του Όχι sent from my redmi note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pillopoulos: “Να πω κάτι που δεν ξέρω αν έχει παρατηρηθει: Σε φίλης redmi note 2 ο ήχος του ηχείου ήταν ΠΟΛΥ δυνατός. Στο δικό μας μου φαίνεται ότι είναι απλά οκ... Είναι θέμα ηχείου ή θέμα του software? Ρωτάω γιατί δε μου φαντάζει πολύ λογικό να έχει γίνει "υποβάθμιση" στο hardware του ήχου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γενικά έχει χαμηλή ένταση,τόσο το ηχείο όσο και το ακουστικό sent from my redmi note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Μολις καταφερα και περασα ελληνικη! Ακολουθηστε αυτο τον οδηγο,οταν ξεκλειδωσετε [Device Team] TWRP 3.0 Root Redmi Note 3 Snapdragon - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Πραγματικα σε 2 λεπτα εχετε ξεμπερδεψει.” Ανέφερε όμως ότι θέλει και ξεκλείδωτο μπουτλοουντερ.. sent from my redmi note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sonicaki: “μα κανένας... Είχα την 7.1.18.0 προσπάθησα να ξεκλειδώσω τίποτα. Έβαλα την 7.1.20.0 ξαναπροσπάθησα τίποτα πάλι.. Τελικά είναι θέμα τύχης δεν εξηγείται αλλιώς.” Δε μπορείς να αναβαθμίσεις; sent from my redmi note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από kostakoutas: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από kostakoutas: “Την πέρασα εγω,για αρχη είδα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο αντουτου,το wifi με καιει sent from my redmi note 3 pro ” Την κατέβασες από πουθενά ή σου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση? ” κατέβασα 791μβ περίπου miui_HMNote3Pro_V7.1.20.0.LHOCNCL_aa46fe2d66_5.1.zip sent from my redmi note 3 pro ” Να σαι καλα Μια ερωτηση να σου κανω, εγω μπηκα στην επισημη ιστοσελιδα και εχει μονο την 7.1.18.0, εσυ πο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από kostakoutas: “Την πέρασα εγω,για αρχη είδα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο αντουτου,το wifi με καιει sent from my redmi note 3 pro ” Την κατέβασες από πουθενά ή σου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση?” κατέβασα 791μβ περίπου miui_HMNote3Pro_V7.1.20.0.LHOCNCL_aa46fe2d66_5.1.zip sent from my redmi note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Frix: “ Ναι στο 3) βασικά ήθελα να γράψω αν θα υπάρχουν δυνατότητες για custom rom έτσι για τον πειραματισμό (όπως έπαιζαν τρελές επιλογές ανάμεσα σε Cyano κτλ για το HTC HD2) Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι για το postal θα το κανονίσουν αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν για να μην έχω τελωνεία κτλ. Για ROM παρόλο που γράφουν Multi οι ίδιοι το στέλνουν με Original εκτός αν θέλω Multi. Τώρα κάτι άλλο θα ρωτήσω όταν το παραλάβω. ” Ε.κοίτα για τις ρομ,πρέπει να υπάρξει ξεκλειδωτηρι πρώτα,μ…