Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 119.

• RE:

kostakoutas - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από vpolixron: “Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από vpolixron: “Καλησπέρα!Το κινητό υποστηρίζει ταχεία φόρτιση..Χρειάζεται ειδικό φορτιστή ή μας κάνει και αυτός που έστειλαν από το κατάστημα; ” Κάνει μια χαρά και αυτός από το κατάστημα ” Βρήκα διαφορά στον χρόνο σε αυτόν που μου έδωσαν από vickmall και σε αυθεντικό φορτιστή samsung note 4(γράφει πάνω fast charging)” Κι εγώ είχα πάρει έναν ταχυφορτιστη οσιο με το κ920 δούλευε κανονικά, ετούτο να ταχυφορτισει, μόνο με τον δικό του.. Στ…

• Ναι ναι όλα κομπλέ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

νόμιζα οτι έτσι κάνει εγκατάσταση τη πειραγμένη ρεκαβερι ο βλαξ.. τωρα αλήθεια...Πρέπει να περιμένω άλλον 1 μήνα αφότου πάρω το ρεντμι νοτ3 προ για να ξεκλειδώσω τον μπουτλοουντερ;..

Μήνυμα

παιδια ριχτε λιγο μια ματια στο νημα με το φλασαρισμα της ελληνικης ρομ,γιατι μολις ξεκλειδωσα μπουτλοουντερ αλλα δε... C:\adb>adb reboot bootloader C:\adb>fastboot boot recovery.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.732s] booting... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.736s C:\adb>fastboot boot redminote3_twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.733s] booting... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.736s C:\adb>

• γιατι μενει στο waiting for device ή αν μπω σε φαστμπουτ μου πεταει αποτυχια να τρεξει η ρικαβερι; μπαινω φαστμπουτ και μου γραφει C:\adb>adb reboot bootloader C:\adb>fastboot boot recovery.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.732s] booting... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.736s C:\adb>

Μήνυμα

Ήρθε ή ώρα Για ξεκλείδωμα! Εχω ντεβ αυτή τη στιγμή,τι κάνω για να μπει ελληνική; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Εγώ οχι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Καλά εντάξει αυτή η φάση με τον μπουτλοουντερ είναι ανέκδοτο,να θυμηθώ να ξαναπάρω ξιαομι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Πραγματικά αυτο πράμα με τα κινέζικα παράθυρα και ειδοποιήσεις δεν αντέχεται έτσι.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Έχει κανείς σύνδεσμο για την ενημέρωση 6.1.23; όποτε πάω να κατεβάσω μου πετάει σφάλμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Όχι γιατί να συμβεί αυτο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Δε μου έχει έρθει τπτ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pro8: “και πως θα γίνει τώρα; Το εργαλείο του unlock ζητά ένα κωδικό. 5 φορές έγραψα εδώ κ απάντηση δε πήρα. Το μήνυμα θα μας δώσει και κωδικό unlock; ” Μάλλον δεν έχεις κάνει verify το mi account σου, είσαι απο τους λίγους εδω μέσα που ζητάει κωδικό εκτός απο username και password. Οσο για τον κωδικο unlock θα το γράψω μια φορά ακόμα και ελπίζω να είναι η τελευταία. ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. Απλα ο mi account σας αποκτά εξουσιοδότηση για ξεκλείδωμα της …

Μήνυμα

Γιατί δε κάνεις προεπιλεγμένο το φιρεφοξ ή τον κρομ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Ναι μωρέ δε πρόκειται να λάβουμε ποτέ.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Μόνο για την κάμερα θα έπαιρνα το προ ΑΝ αποδεικνυόταν ανώτερη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα. δεν ειναι εξαπυρηνο αλλα 8πυρηνο . Ναι ο 650 ειναι ποιο γρηγορος απο τον ΜΤΚ αλλα δεν ξερω που μπορει να χρειαζεται μιας και με τον ΜΤΚ ειναι παρα πολυ γρηγορο... Επισης δεν ξερουμε τιγινεται απο θεμα υπερθερμανσης μετα απο χρηση (κατι τετοιο λενε στα φορουμ) ... (στην ουσια αυτο βγηκε για την αγορα της Ινδιας που απαγορευεται ο ΜΤΚ ) . αυτα....” Γιατί απαγορεύεται ο μτκ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από thunderlight: “Επίσης, διάβασα χθες ότι η Xiaomi έχει αντικαταστήσει τον processor από Mediatek X10 σε Snapdragon 650. Τι θα κάνει τώρα η Xiaomi: 1. Θα συνεχίσει να πουλάει δύο κινητά με το ίδιο όνομα με διαφορετικό επεξεργαστή. 2. Θα σταματήσει να παράγει το κινητό με Mediatek επεξεργαστή.Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό αυτό το σενάριο. Οπότε, επειδή το kernel της rom έρχεται από τον πάροχο του board, αυτό σημαίνει ότι: 1. Θα σταματήσει την ανάπτυξη της rom που φέρει τον Mediatek; (Εκεί…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από KostasVR21: “Καλησπερα! Ανελαβα ως πιο εμπειρος να περάσω την ελληνική ρομ στο τηλεφωνο ενος φιλου. Ειναι από vickmall κ εχει περασμένη τη ΜΙUI 7.0.11.0|Stable λογικά πειραγμένη από το μαγαζί για να έχει ελληνικά. Το θέμα ειναι οτι δε μπορώ να περάσω καμία άλλη ρομ μέσω του updater. Θελει φλασάρισμα μεσω Fastboot??? Κι επειδή δε θέλω να κάνω καμία βλακεία μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικούς μήνες μέχρι να λυθούν τα θέματα με το ξεκλείδωμα του bootloader;” Προς το παρόν,πέρνα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vpolixron: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Leito: “καλημερα μολις παρελαβα το κινητο απο minideal υπαρχει καποια εφαρμογη/site που μπορω να δω αν το κινητο ειναι γνησιο ?? ” για δοκίμασε τα παρακάτω Λοιπόν πρώτα κοιτάμε εδώ mi.com/verify/ μετά δοκιμάζετε τα παρακάτω app http://obigota.d.miui.com/...e_10303_00.apk (από το mi store έχει παλιά έκδοση και δεν την αναβαθμίζει και από το επίσημο site σε μένα δεν την κατέβαζε) (op http://en.miui.com/forum.p...orid=526102264) μετ…