Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
pap - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαυπάρχει περίπτωση να μην θέλει τσεκαρισμένο το usb debagging?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
pap - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάνε κατάργηση και ξανα από την αρχή.. Επανακκίνηση έκανες; ” λοιπόν, μετά από reboot το βλέπει αλλά τώρα πρόσεξα το μικρό κίτρινο θαυμαστικό, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι πριν, και manual μου βγάζει πρόβλημα...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18912/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18913/
-
pap - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν πειράζει.. χειροκίνητα βάλε τον οδηγό.. Είναι στο program files/miflash/qualcomm/driver ” ναι φυσικά το έβαλα και έτσι και ενώ έδειξε οτι εγκαταστάθηκε,παρέμεινε σαν BULK... σε δεύτερη προσπάθεια λέει ότι δεν βρίσκει το αρχείο και τώρα μένει έτσι και στην άλλη USB
-
pap - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pap: “και προχώρησε τελικά δλδ με τον άλλο υπολογιστή? ” Ναι το πέρασε...Δοκίμασε για αρχη άλλο καλώδιο σε άλλη θύρα αν δεν το κάνες... ” όπα, σε άλλη usb το έβγαλε σαν QHSUSB-BULK στην πρώτη τό'βλεπε κανονικά
-
pap - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Την τελευταία φορά που συνάντησα αυτό το πρόβλημα άλλαξα υπολογιστή... Και εγώ είχα δοκιμ'ασει πολλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. ” και προχώρησε τελικά δλδ με τον άλλο υπολογιστή?
-
pap - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματι γίνεται τελικά? έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, ενώ όλα φαίνονται ΟΚ και το βλέπει το PC όπως πρέπει ακριβώς, το flash αποτυγχάνει (receiving hello packet) δοκίμασα 3 roms και 2 miflash (του 14 και του 16) με το ίδιο συνέχεια αποτέλεσμα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18904/ καμιά ιδέα? είχα ελέγξει και ήταν κλειδωμένος ο bootloader.