Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
θα το προσπαθήσω και αυτό καλά συνέχεια restart κάνω, εφαρμόσω την ιδέα του φίλου του Νας πιστεύω να γίνει κάτι, Εν τω μεταξύ αυτήν την καρτούλα την είχα κόψει μόνος μου με ξυράφι και χάρακα στην αρχή δούλευε της άρχισε και μου κάνει νερά γιατί ή δευτερεύουσα μόλις μπήκα χωρίς να έχω συνδεθεί πουθενά τα έλαβε τάκα τάκα τα μηνύματα Οπότε ίσως την έχω στραβό κόψει την πίεσα κιόλας λίγο Οπότε ίσως τη Δευτέρα να επισκεφτώ τον τον πάροχο μου. Στην Cosmote εννοώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας Ε…
-
τίποτα μπορώ όμως να στείλω έστειλα από της μητέρας μου το κινητό και μου ήρθε αμέσως όμως εγώ δεν μπορώ από κανέναν να λάβω το πρώτο βήμα έγινε Το θέμα είναι ότι είναι σημαντικότερο να λαμβάνω sms από το να στέλνω περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ Τώρα τι κάνουμε με τη λήψη sms κοίταξε και στο YouTube με το συγκεκριμένο πρόβλημα που παρουσιάζουν τα Xiaomi αλλά μιλάνε στα Ινδικά hindu και δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα Μήπως έχεις καμία άλλη ιδέα να κάνω ξέρω γω καμία επαναφορά Εσύ είσαι ο Maste…
-
αναφέρομαι στα μηνύματα sms δεν μπορώ να λάβω μόνο να στείλω και αυτό προέκυψε ξαφνικά εχθές έκανα αναβάθμιση στη miui τι 12.0.1.0 αλλά φαίνεται ότι δεν λύθηκε, το πρόβλημα. Αναφέρομαι γενικά ότι δεν μπορώ να λάβω να πάρω sms και κατά προέκταση otp , αλλά και αυτό συμπεριλαμβάνεται στα εισερχόμενα μηνύματα που δεν μπορώ να πάρω δεν μου έρχονται ,φίλε βοήθησέ με Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω στείλει και κάποια στοιχεία από το Redmi 9 πιστεύω να βοηθήσουν και ότι άλλο θέλετε πείτε μου να σας στείλω το πρ…
-
Σας παρακαλώ βοηθήστε με αντιμετωπίζω ξαφνικά από εχθές ένα πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα το χρειάζομαι πάρα πολύ η συσκευή μου είναι Xiaomi Redmi 9 ευχαριστώ πολύ!!! Καμία ιδέα εσείς που ξέρετε σίγουρα περισσότερα από εμένα πείτε μου και θα το κάνω μέσα από τα Settings οπουδήποτε και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ.. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω πριν μερικές ημέρες τον τρόπο που φαίνονται τα εικονίδια και ένα background Έκδοση Android 10 QP1A.90711.020 Έκδοση miui global 12.0.1 σταθερή 12.0.…