Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 174.
-
Winbank pay
ΜήνυμαΤο μυστικό ήταν στο διαγραφή του manager. Χωρίς να βάλω καινούργια rom και με τις τελευταίες εκδόσεις manager και magisk διέγραψα manager και λειτούργησε. Είχα κάνει κανονικά και hide τον manager hide από την εφαρμογή και αλλαγή ονόματος αλλά το έβρισκε το root.. Έχει όλες τις κάρτες! πιστωτικές και χρεωστικές και ηλεκτρονικές!
-
Winbank pay
ΜήνυμαΜε το δακτύλικο είναι οκ τον κρύβει τον magisk. Όταν το απενεργοποίησα έκοβε και το δακτυλικό. Οπότε εν μέρη το κάνει hide.αλλα στην ενεργοποίηση του nfc βλέπει το root ότι και να κάνω. Εσύ λειτούργησες και το nfc?
-
Winbank pay
ΜήνυμαΑν κάνεις την τελευταία αναβάθμιση το έχει και το λέει winbank pay. Αλλά μου βγάζει ότι το τηλέφωνο ειναι root και δεν ενεργοποιείται.
-
Winbank pay
ΜήνυμαΧθες έκανα update την εφαρμογή της Πειραιώς καθώς είδα σε διαφήμιση ότι ενεργοποίησε και αυτή το NFC. Πρόσφατα το έκανε και η eurobank και κατάφερα να κρύψω magisk και να λειτουργεί. Στην Πειραιώς όμως δεν τα κατάφερα. Ξέρει κάποιος τον τρόπο και αν γίνεται?
-
Ηθελα καιρό να γράψω το ποστ αυτό να καθώς είχα κάνει κάποια προηγούμενα που αφορούσαν και για τεχνικό θέμα του mi9t pro αλλά και για αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα. Είχα αλλάξει οθόνη επειδή μου κάηκε την οποία την αγόρασα από Ελλάδα και την έβαλα μόνος μου με επιτυχία. Είχε ένα μικρό θέμα το fingerprint δεν ενεργοποιούνταν από κατάσταση αναμονής αλλά οκ. Όταν πήγαμε miui 12 σταμάτησε να λειτουργεί το fingerprint, το οποίο να σημειώσω είναι ανεξάρτητο υλικό από την οθόνη που άλλαξα ,αλλά εξαρ…
-
λοιπόν έβαλα το twrp απο το site μας ,έκανα format ,factory reset και delete ακόμη και το system...δοκίμασα τα βάλω ακόμη και τις εκδόσεις από το miui eu. δοκίμασα να εγκαταστήσω μια εκδοσή να κάνω format να την ξανά εγκαταστήσω πάλι format και restart. μπαίνει στο Logo το δικό μας κάνει μίση ώρα αναβοσβήνει η φωτεινότητα και στο τέλος κάνει restart σε recovery. οι εκδόσεις 20.6 μπαίνουν κανονικά.. οπότε δεν ξέρω τι παίζει! κουράστηκα να μεταφέρω μπρος πίσω backups!!! Ξανα αναφέρω ότι από την στ…
-
διαβασα ακριβως την ίδια κατάσταση με εμένα στο trustpilot. λίγους μήνες πριν καποιος απο εξωτερικό είχε τα ίδια θέματα έκανε αρνητικό review και στην πορεία του απάντησε και απέστειλε. μάλιστα ήταν ικανοποιημένος με το ανταλακτικό. Started bad, ended good I ordered a display for Xiaomi MI 9 SE from this store. After the order, I got no confirmation email and it was impossible to contact anyone (tried with several emails and skype). I didn't know the store and my money was already taken, so that…
-
Καμία απάντηση και σήμερα από dragon-tt. Έκανα αρνητικό review στο trustpilot.com και τους έστειλα screenshot σε mail μπας και. Επίσης στην revolut έστειλα ότι mail τους έστειλα καθώς και screen shot από την σελίδα του εμπόρου της παρεγγελίας μου μπας και μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά μου. για κάποιον λόγο πιστεύω ότι όλα θα είναι οκ. η πιο μεγάλη πατάτα που έκανα ήταν ενώ ήξερα ότι παίρνω ρίσκο ότι χρησιμοποίησα την πιστωτική μου αρχικά, η οποία δεν χρεώθηκε όπως φάνηκε απορρίφθηκε η συναλλαγή κα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Βάλε το τελευταίο twrp από εδώ TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Κάνε format data, reboot to recovery, συνεδεσε το με τον υπολογιστή σου, πέρασε τη xtrv στη μνήμη του τηλεφώνου σου και κάνε εγκατάσταση. ” αν θυμάμαι καλά έτσι είχα ξεκινήσει αλλά θα το ξαναδοκιμάσω.. το δοκιμασα. παλι μπαινει στο boot του xtvr κάνει πάρα πολύ ώρα, αυξομειώνεται η ένταση της οθόνης και στο τέλος τραβάει ένα reboot σε περιβάλον TWRP...
-
είχα εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση που βρήκα στην κοινότητα για την συσκευή μου, και μετά δοκίμασα από το official site την 3.4.0-1
-
υπάρχει κάποιος όδηγος για την μετά aroma εποχή γιατί έχω χάσει επεισόδια? έχω λειτουργική την Miui 12 20.6.18 στο mi9t pro μου αλλά μόλις πάω να εγκαταστήσω τις δυο πιο νέες μέσα από twrp μετά την εγκατάσταση κάνει πάλι reboot σε twrp. έχω κάνει και εγκατάσταση μετά απο format αλλά τίποτα. Μάλιστα όταν πήγα να εγκαταστήσω την προηγούμενη λειτουργική την Miui 12 20.6.18 δηλαδή μου έκανε το ίδιο. τραβάω φορματ και κάνω reboot. και αντί να μπει τώρα σε twrp μιας που ήταν φορμαρισμένο μπούταρε στην…
-
μου είπαν τα παιδιά της κοινότητας για καλά ανταλλακτικά από dragon tt. οπότε παρότι μου φάνηκε περίεργος ο τρόπος πληρωμής και αφού η Πειραιώς μου απέρριψε την αγορά και μου κλείδωσε ακύρωσε την κάρτα ( και πρέπει να περιμένω να εκδοθεί καινούργια και να τρέχω τράπεζα..) έκανα τελικά την αγορά με προπληρωμένη της revolut. Μαιλ επιβεβαίωσης δεν πήρα.. και σε στο trustpilot.com/review/www.dragon-tt.com είδα διάφορα σχόλια αλλά γενικά ότι είναι εντάξει... έστειλα ένα μαιλ να δω τι γίνεται και περι…
-
Πρήξιμο για άλλη μια φορά..πήγα να κάνω αγορά με πιστωτική μου την απεριψε η τράπεζα (πρέπει να τους πάρω τηλ να επιτρέψουν την συναλλαγή). Με payssion δεν κατάφερα να κάνω κάτι, με κάποια μου βγάζει ότι δεν συνεργάζεται με τον έμπορο και τα άλλα είναι ρωσικά...εσείς πληρώσατε απευθείας με πιστωτική?