Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 174.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• 20.7.2 ROM mi9t pro

alpeppas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Εχω δοκιμάσει και χειροκίνητη εννοείτε. Το πιο βασικό μου πρόβλημα είναι τα δακτυλικά. Από την στιγμή που έκανα update σε miui 12 ξεκίνησε να κάνει επανεκκίνηση όταν φτάσαμε στην φάση της εκκίνησης που βάζω δακτυλικό. Έκανα factory reset κι όταν πήγα να ρυθμίσω δακτυλικό τα ίδια. Προχώρησα χωρίς ρύθμιση δακτυλικού και οκ.οταν πήγα να το φτιάξω από τις ρυθμίσεις τα ίδια. Έβαλα την costum ,της κοινότητας τα ίδια. Έψαξα και βρήκα σε forums ότι όσοι έχουν αλλάξει οθόνη (εμένα κάηκε πριν κλείσω μήνα …

• 20.7.2 ROM mi9t pro

Μήνυμα

στο τέλος έβαλα μια έκδοση πριν, και είπα να δοκιμάσω το updater που έχετε ενεργοποιήσει και τα κάνει όλα μόνο του. πάλι τα ίδια.bootare την xtvr απο 20 μέχρι 40 λεπτά, ο φωτισμός της οθόνης χαμηλωνε και δυνάμωνε που και που και αν το είχες ταυτόχρονα συνδεδεμένο σε υπολογιστή έκανε και τον ήχο σύνδεσης αποσύνδεσης συσκευής. Μου έκανε κάτι άλλο τρομερά εντύπωση καθώς απείχα αρκετούς μήνες αποχη απο costum rom. όταν πάτησα format και έκανα επανεκκινηση καταλάθος σε system. υπηρχαν αρχεία και έκαν…

• 20.7.2 ROM mi9t pro

Μήνυμα

H 20.7.2 ROM για το Mi9t pro εχει προβλημα οσες φορες προσπαθησα δεν bootare.

• παιδια η τελευταια ρομ εφταιγε. η προηγουμενη μπηκε κανονικα. πολλες ωρες χαμενες..

• στην εγκατασταση γενικα μου βγάζει E:unable to decrypt fbe device. παιζει κάτι με αυτό?

• οσο περιμενω να κατέβει η παλιο xtvr ψαχνοντας είδα κάποιον που μετά το twrp εβαζε UNIVERSAL DM VERITY DISABLER.δεν ξέρω καν τι κάνει αλλά δοκιμάζω κι αυτό

• τα twrp που έχουμε στο site τα δοκίμασα. τώρα βρήκα αυτό Download twrp-3.4.0-1-raphael.img και περιμένω υπομονετικά στο boot του xtvr? μετά θα δοκιμάσω παλαιότερη έκδοση xtvr. antirollback ειχα έχω 1. Αυτό μπορεί να αλλάξει? τιποτά πάλι τα ίδια. θα δοκιμάσω και μια παλιότερη xtvr και μετά flash.

• εκανα κλασικα την διαδικασια για costum rom.πρωτη φορα στο mi9t pro. σε αλλα κινητα το εχω κανει πολλες φορες. οταν εκανα install την ρομ μετα με πηγαινε στο logo με την σημαια και το miui 12 για παρα πολυ ωρα και μετά επαννεκινηση μονο του και μεσα στην twrp. εκανα παλι φορματ και παλι install τιποτα. καμια ιδεα? επισης με την official miui 12 σταματησε να μου λειτουργει το δακτυλικο αποτυπωμα, ειναι κλειδωμενο απο την συσκευη ενα μυνημα στους ελεχγους. εχω αλλαξει οθονη και ειδα στα forum παιζ…

• Μαύρη οθόνη

alpeppas - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Έβγαλα πλάτη τσέκαρα καλωδιώσεις, αποσυνδεσα ρεύμα το άφησα και ενα βράδυ έτσι, σύνδεσα και τίποτα. Έτσι αποφάσισα για καινούργια οθόνη. Έβγαλα την παλιά ήθελε καλύτερο ζέσταμα και πλαστικό εργαλείο(την έσπασα) . Είχα μεταλλικό και έκανα λίγη ζημιά στο πλαστικό γύρω από την οθόνη. Είχα αποφασίσει με frame αλλά επειδή με τους Κινέζους δεν βγάζεις άκρη μπορεί να λεει OEM και να είναι μούφα. Διάβαζα και τα σχόλια των χρηστών και ενώ είχε 4.4 αστερια το προϊόν ο άλλος έγραφε σχόλιο για 3. Οπότε αντί…

• Μαύρη οθόνη

Μήνυμα

Ο υπολογιστής το αναγνωρίζει δεν είπα το αντίθετο! Μάλιστα όταν βάζω καλώδιο ακούγεται και ο ήχος που έχω βάλει για τις ειδοποιήσεις. Έχω αλλάξει και οθόνη σε mia1. Αλλά έκανε 25 ευρώ.. Αλλά τώρα έχει πολύ παραπάνω.. Θα δω θα δοκιμασω αρχικά όταν γυρίσω από ταξίδι που είμαι να ανοίξω πλάτη και να αποσυνδέσω μπαταρία. Να δω καλωδιώσεις οθόνης κτλ. Δεν έχω πιστόλι θερμου αέρα όμως.. Με πιστολάκι θα κάνω δουλειά?

• Μαύρη οθόνη

Μήνυμα

Είχες το ίδιο θέμα.. Samsung οθόνη.. Αν επιτρέπετε την άλλαξες μόνος σου ή πηγές σε κάποιο κατάστημα και ποιο? Σκέφτηκα να κάνω wipe data στα τύφλα. Αλλά δεν νομίζω να είναι software το πρόβλημα. 280 το πήρα με τιμολόγιο αν είναι να δώσω 200 για την οθόνη.. Παίρνω καινούργιο!

• Μαύρη οθόνη

Μήνυμα

Nas οχι τα εχω τσεκάρει αυτά. Δεν δείχνει τίποτα. Το συνδέω και με υπολογιστή με το κινέζικο suit (το άλλο δεν το βλέπει καν) και στα τύφλα μπαίνω να φλασαρω. Απλά κάτι που δεν φαίνεται δεν με αφήνει.. Δεν νομίζω να είναι θέμα λογισμικού τελικά. Σε δύο τεχνικούς που ρώτησα μου είπαν το ίδιο, ότι είναι πολύ καινούργιο... Και δεν έχουν έρθει ακόμη οθόνες, θα έρθουν από τον επόμενο μήνα.. Να περιμένω....?η να παραγγείλω μια απέξω με frame κάπου στο 120αρι..

• Παράθεση από SEFIS33: “Μάγκες με την τελευταία ρομ που δωσατε εχω θεμα με το Bluetooth αμα το απενεργοποιήσω με τα δεν ξανα ανοίγει αμα δεν κανω restart το κινητό... Μπορώ να κανω κατι ? Ξερει καποιος? ” κι εγω. κι οχι μονο στην τελευταια.

• Μαύρη οθόνη

Μήνυμα

ελευσίνα

• Μαύρη οθόνη

Μήνυμα

Είμαι κάτοχος MI9t pro 128 εδώ και 2 μήνες περίπου αλλά δεν μπόρεσα να το χαρώ.. Καταρχήν είμαι με official rom δεν πρόλαβα να ασχοληθώ να βάλω custom. Την πρώτη βδομάδα σταμάτησε να παίρνει και να δέχεται κλήσεις ξαφνικά!! Ενώ είχα δίκτυο ενώ δοκίμασα τα πάντα. Είχα δεδομένα αλλα δεν καλούσε ο dialer καθόλου και όταν με έπαιρναν έπεφτε το δίκτυο και ξανα έπιανε μετά απο λίγο. Έκανα facory reset τελικά και όλα οκ! μετά από δύο εβδομάδες και ενώ η μικρή μου έβλεπε youtube δίπλα μου σβήνει η οθόνη…

• αυτο το έχω κάνει! σε ανοιχτό ουρανό είναι οκ το κινητό. με το που μπει εμπόδιο σε line of sight είναι το θέμα.στο αυτοκίνητο σκέψου η θέση του κινητού είναι μπροστά από το λεβιέ των ταχυτήτων εκεί που ειναι και το usb για το android auto. ε εκει πιάνει με το ζορι και μετά απο ώρα, όταν αλλα κινητα πιανουν και με κλειστό το καπακι απο πάνω. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,καλημέρα

• σε ευχαριστώ πολύ, τσάμπα παιδεύτηκα τουλάχιστον ξέρουμε επίσημα ότι το mi5 έχει για τον λούτσο gps.. μεγάλη διαφορά μιλάμε από τα άλλα. καιρός για καινούργιο κινητό..

• Σωστά το καπάκι είναι κεραία gps και wifi από ότι παρατήρησα. Στο τεστ που ανέβασα πριν δείχνει τους πραγματικούς δορυφόρους που κλειδώνουν. Ο δέκτης λειτουργεί κανονικά αν και το άνοιξα και ειδα λίγο τις επαφές και ξαναέκανα το test πάλι με επιτυχία έξω σε ανοιχτό ουρανό. Eίχα δει σε ένα forum ότι όταν κάνεις το test και μετά χρησιμοποιήσεις εφαρμογή που απαιτεί δορυφόρους κλειδώνει πιο γρήγορα και πιο πολλούς. Δεν νομίζω να έχει ζημιά εκτός αν κάποιος κάνει το test και του δείξει κάτι άλλο. Μά…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a79b7be91027d174a14311012

• Θα το ανοίξω μια να δω. Δεν θυμάμαι πιο παλια τι εκανε νομιζω παντα αργούσε. Μονο αν καποιος βάλει την εφαρμογη και τραβηκει screenshot μεσα στο σπιτι ισως καταλαβω τι παιζει. Εξω πάντως κλειδωνει δορυφόρους,απλα το κάνει σαν να μην εχει υποβοηθηση. Πιο πολυ σαν θεμα software μου μοιάζει καθως οι αλλες δυο συσκευές "βλεπουν" δορυφορους και μέσα στο σπιτι κι ας μην τους κλειδωνουν. Το κανουν απο τα δεδομένα που παιρνουν απο το Internet. Η κεραια ειναι το καλωδιο που ξεκιναει απο το πανω μερος περ…