Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 174.
-
Στην πρωτη εικονα μεσα στο σπιτι το redmi 3 ξερει που είναι οι δορυφόροι και ας μην μπορει να τους κλειδωσει. Αν βγω εξω τους κλειδωνει στιγμιαια. Το εχω δει και μέσα στο σπιτι. Η δευτερη εικονα απο το mi 5 φαίνεται να μην εχει την πληροφορια που ειναι οι δορυφοροι. Αν βγω εξω θα κλειδωσει μερικους αλλα οχι γρηγορα με αποτελεσμα μεσα στο αμαξι να μην πιανει πολυ καλα και να αργει να κλειδωσει. Δεν θυμαμαι οταν το πηρα ποσο καλα δούλευε, απλα ετυχε να ερθω σε συγκριση με αλλα xiaomi κινητα και ει…
-
Παιδια ειχα ξαναγράψει. Αλλα ψάχνω απάντηση και δεν την βρίσκω και δεν ηρεμώ. Μετα αππ θεματα με το σημα gps δοκιμασα τρια κινητα με το gps status. Το mi5 με οτι rom και να δοκιμασα πιάνει δορυφορους μονο έξω και σε direct lineκαι θελει την ωρα του ακόμη και με δεδομενα a gps. Τα redmi 3 official rom και mi A1 πιανουν στιγμιαία καμια 30ρια δορυφορους(το mi 5 το πολυ 17-18) και δινουν στιγμα ακομη και μέσα στο σπιτι. Μεσα στο σπιτι ειναι ξεκαθαρα υποβοθηθουμενο αλλα βοηθάει παρα πολύ! Το θεμα ειν…
-
Εχω θεμα με το gps.. Ειχα stable official και αργούσε πολύ να πιάσει δορυφορους. Ειδα αλλες συσκευες οπως redmi 3 και mi a1 και επιαναν επιτοπου και μαλιστα καπου στους 30. Ακόμη και μεσα στο σπιτι. Ηταν εν μερη εικονικό καθως βοηθουσε το a gps η οοως αλλιως λέγετε. Εβαλα την τελευταια αρωμα στο mi5 μου αλλα παλι τα ιδια. Πιανει μονο φυσικους δορυφορους και δεν φαίνεται να υποβοηθηται απο τα δεδομενα του internet. Πιανει το πολυ 11 δορυφορους αργει πολυ και θελει σε καλο σημειο μεσα στο αυτοκίνη…
-
Αντίστοιχη εμπειρία είχε η μητέρα μου που είχε πρόβλημα με το ηχείο και της ειπαν οτι το κινητό της εχει πέσει.. Ηταν μεσα σε θήκη καουτσουκ χωρις να εχει κάποιο σοβαρό χτυπημα η σπάσιμο! Αν της έχει πέσει? Φυσικά δεν χρειάζεται να την ρωτήσω καν σε ολους μας εχει πέσει και εχει ενα δυο σημαδακια. Αυτό σημαίνει λήξη της εγγύησης? Με άλλες εταιρίες γιατί δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα? Αναξιόπιστος ο επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα. Μην περιμένετε πολλά από εγγύηση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Διάβασε εδώ => [Miui] Προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες και θα καταλάβεις τον λόγο. :D” Σε ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi message
ΜήνυμαΠαιδες εχω παρατηρήσει οτι αρκετο καιρό τώρα δεν μου βγάζει την επιλογή για μυνημα mi το δωρεαν δηλαδή. Ούτε η επιλογη ενεργοποίησης υπάρχει στις εφαρμογές συστήματος οπως παλιότερα. Δεν με καίει! Αλλα αν ξέρει κανείς κάτι ας μου λύσει την απορία.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi mi5 και MIUI 9
ΜήνυμαΕχω βαλει official miui 9 developer. Η κατανάλωση μπαταρίας ειναι απιστευτα μεγαλη και βλεπω και τα δυο cpu stopped. Και ανεβάζει θερμοκρασία για πλάκα. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΔεν με καίει εχω να στειλω sms μήνες. Απλά είχα την απορία! Να σε καλα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΣτο redmi 3 pro της γυναίκας υπάρχει ρύθμιση και λειτουργεί κανονικά. Στο mi 5 δεν υπάρχει! Μολις το τσέκαρα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΤην τελευταία έχω με auto update. c106331991a24769dfe03c859332425b.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΔεν βρήκα κάτι.. Πληκτρολόγιο το swift key χρησιμοποιώ. Σε δυο φίλους που τα ειχαν παρει απο infoquest εγραφαν 160 με μικρα στην μαμα εφαρμογή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΕλλαδα το εχω.. Αλλα δεν εχω δει επιλογη για 160 χαρακτήρες. Θα ριξω παλι μια ματια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΣτην δικη μου official δεν βλεπω κάτι τέτοιο!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΠηρε ένας γνωστός μου απο public το redmi 4a. Κοιταξα στα sms και απο ότι ειδα η μαμα εφαρμογή sms μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες. Το κινητο φυσικα κι εχει την official global. Πως γίνεται αυτό? Είναι πειραγμένη απο την infoquest? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 3 Battery Drain
ΜήνυμαΘεωρητικά κανω κι εδω factory reset και θα πρέπει να στρωσει. Και μετα μπορω να δοκιμάσω την dev. Για την ωρα κουνησα λιγο τις sim που δεν νομίζω να φταίει αυτό... Απλά εβγαλα την fake απο την γυναίκα και τωρα που της τρωει την μπαταρία μου τρωει την ψυχή! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk