Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 174.
-
Redmi 3 Battery Drain
ΜήνυμαΤην ξερω την διαδικασία απλά οταν έβαλα την official σκευτικα οτι θα ειναι οτι πιο προσεγμένο.. Η ελληνική ειναι πειραγμένη? Εχει δηλαδή καποθες βελτιώσεις οσον αφορα πχ μπαταρία? Γιατι το root πχ δεν με ενδιαφέρει. Και με βολευει που κανει μόνο του αναβαθμίσεις.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 3 Battery Drain
ΜήνυμαΕγω πάντως φορουσα για πολυ καιρο fake rom και ήταν όλα καλά. Απο τοτε που έβαλα official stable εχω θεμα. Με την επανεκκίνηση στρώνει για λιγες μέρες αλλά μετά πάλι το σύστημα τραβάει ολη την μπαταρία. Θα δοκιμασω αυτο με την sim. Factory reset εχω κανει ισως ξανακανω και ισως να περασω official dev. Αν δεν το παρεις χαμπάρι μπορεί να σε κρεμάσει το κινητό μεσα στην μερα.. Μιλάω για το redmi 3 ido φυσικά.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ειμαι κάτοχος mi5 εδώ και καιρό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, μετάνιωσα μόνο ότι το πήρα σχετικά ακριβό 370 δολλάρια το μαυρο 64g ενώ η τιμή του έπεσε αρκετά στην συνέχεια. Το δεύτερο πρόβλημα εμφανίστηκε όταν πήρα προσφορά της wind 20 ευρώ 30giga για να έχω όσο internet θέλω. Εκεί μιας που δεν μου έπιανε 4g παντού (ενώ με cosmote δεν είχα θέμα) ανακάλυψα ότι δεν υποστηρίζει 800hz b20. Μόνο Αθήνα κέντρο πιάνω 4g. Θα μου πεις τι να το κάνεις ρε φίλε?? Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν σημεία με π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PRESEUS: “Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G μου?Με την γνωστή 800αρα μπάντα είναι το θέμα?τ…
-
Το θεμα με την 800 αρα δεν θα λυθεί μάλλον ποτε γιατι απο οτι διάβασα περιορίζει η κεραία. Ακομη και οσοι ξεκλειδωσαν την 800 λόγω κεραίας δεν μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν. Οπότε 4g ειδικά με wind δεν θα έχετε παντού. Αθηνα σε πολλές περιοχες θα είστε οκ. Ελευσίνα πχ δεν πιάνω πουθενά ενω cosmote εχω 4g. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν από έρευνα που εκανα το mi5 δεν υποστηρίζει band 20, 800 hz που παίζει πολύ ευρωπη για 4g. Με cosmote γενικά δεν είχα θεμα αλλα με WIND μονο σε λιγες περιοχες της Αθήνας πιανω 4g. Το θεμα ειναι οτι το modem του επεξεργαστή υποστηρίζει τα παντα αλλα για mi5 ειναι κλειδωμενο. Σε ξενα site εχουν καταφερει να ξεκλειδωσουν την 850 πχ αλλα οχι την 800,υπαρχουν και οδηγοι. Δεν ξερω αν μελλοντικα η xiaomi το φτιαξει η αν υπάρχει κάποια costum rom που να εχει λύσει το πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI …
-
Πρόβλημα με μπαταριά
Μήνυμαεβαλα official stable και λυθηκε το προβλημα. το συστημα andorid τραβούσε τρελό ρεύμα.
-
Ας ξεκινήσω από την αρχή. Εδώ και καιρό έχω εγκαταστήσει και πάλι official global dev και ο λόγος ήταν το nfc και η πληρωμές μέσω winbank. Μάλιστα με official ξαναξεκλείδωσα bootloader ωστε να δοκιμάσω το nfc pay και δεν λειτουργουσε. Έτσι κλείδωσα τον bootloader μέσω ADB και το κρατάμε αυτό!!( δοκίμασα να ξεκλειδώσω επίσημα και γινόταν-και μετά ξανακλείδωσα. Μια χαρά η official, έχει και ελληνικά αλλά κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία και λέω δεν βάζω official stable να δω τι γίνεται? Ενω στο …
-
Mi5s Plus Rom πρόβλημα
ΜήνυμαΕπειδή δεν προσεξα οτι εχεις θεμα με το install της ρομ κανε φορματ κανονικό μεσα απο το twrp. Το twrp δεν σβηνει με το format. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5s Plus Rom πρόβλημα
ΜήνυμαΑν μπορείς να μπεις twrp recovery ξανα περνα την rom. Προσεχε να ειναι για το σωστο κινητο.. Μην εχεις ξατεβασει καταλαθος για το mi5 πχ. Και οταν ειναι να εκκινήσει αστο να παρει την ωρα του. Οσο οι τελιτσες κινουνται στο loading μαλλον εισαι σε καλο δρόμο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με μπαταριά
ΜήνυμαΕχω κι εγω πρόβλημα σε ενα redmi 3 pro απο τοτε που περασα official dev global. Ενω πριν με miui 7 fake ηθελε καθε δευτερη μερα φορτηση τωρα με miui 8 official επισημάνω θέλει κάθε μερα. Το Android system τραβαει 50%!!! Διαβασα οτι εχουν και οι άλλοι θεματακια.. Κάποια λυση? Να περασω την stable ισως η να κανω factory reset? Μιας που δεν εχω twrp φυσικά για να κάνω καθαρισμο στην cache. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk