Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 174.

• +1 Alpeppas1 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• A Alpeppas1 +1 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Alpeppas1 +1 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και απο της γυναίκας πρώτη φορά 1616560750 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Alpeppas1 +1 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• REDMI NOTE 3 Δεν ανοιγει!

alpeppas - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καποια στιγμη ισως μπω στην διαδικασία ετσι για την εμπειρία! Καλα flasharismata λοιπόν Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μιας που το κλειδωσες ετσι μηπως ξεκλειδωνει και με fastboot oem unlock? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

θα δοκίμαζα κι εγώ να flasharo το δικό μου με κλειδωμένο το boot loader με adb οπως κι εσύ. Αλλά φίλε δεν έχω το κουράγιο ειδικά τέτοια ώρα!! άσε που είναι και διαφορετικές οι συσκευές. καλή δύναμη και από την στιγμή που μπαίνει recovery και τα λοιπά νομίζω ότι θα τα καταφέρεις. και ζήτα βοήθεια υπάρχουν έμπειροι εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν τα παιδιά. Αντε καλό βράδυ και περιμένουμε τα αποτελέσματα!

Μήνυμα

έκανα την διαδικασία και ήμουν έτοιμος να σου πω δυσάρεστα νεα καθως μου έβγαλε 3 φορες ότι το acount δεν είναι το ίδιο με την συσκευή. Την πρώτη φορά ίσχυε καθώς δεν έχω δικαιώματα στο δικό μου acount για ξεκλίδωμα. Έκανα επανεκκίνηση έβαλα το σωστό acount και απέτυχε πάλι όποτε ήμουν έτοιμος να σε απογοητεύσω. Κάνω άλλη μια επανεκκίνηση ξαναδοκιμάζω και ξεκλείδωσε. Οπότε η εντολή fastboot oem lock δεν εμποδίζει το επίσημο ξεκλείδωμα. Μετά το ξανακλείδωσα με τον ίδιο τρόπο για να μου λειτουργεί…

Μήνυμα

Ναι εμενα μου εβγαζε αλλο σφάλμα. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι εχω κλειδωσει κι εγω με τον ιδιο τρόπο. Απλα εγω ειχα οfficial ξεκλειδωσα και ξανα κλειδωσα οπως εσυ. Γιατι το θελω κλειδωμενο αλλα δεν ηθελα να το flasharo και να τα περνάω ολα από την αρχη. Αυτο που μπορω να δοκιμάσω για σενα ειναι να δω αν ξεκλειδωνει με τον επθσημο τρόπο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Δοκίμασε το miflash 2015 εγω με το redmi 3 pro μονο με το 2015 καταφερα να φλασαρω. Δοκιμασε και πες μας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Επειδη εκανα πειράματα με το win wallet πέρασα official Δοκίμασα μετά ξεκλειδωσα επίσημα, δεν λειτουργησε η εφαρμογή στην πραξη οποτε μετα έπρεπε να ξανα κλειδωσω. Και επειδη βαρκομουν να ξαναφλασαρω τα παντα το κλειδωσα με fastboot και official dev. Τωρα δεν ξερω τι θα γίνει στο επόμενο update. Θα σας πω. Μιλαω για mi5 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω με το που ξεκλειδωσα bootloader πήγα να το δοκιμάσω και μου ζητουσε συνέχεια pin. Loop-pin! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα καινούργια hybrid δεν ξερω τι λενε. Μου κανει εντύπωση οτι στα profile του ηχου δεν εχουν τα piston 3. Με την ιδια λογική μπορει να μην εχουν περάσει σωστο profile για τα pro. Τα καινουργια pro που δεν ξερω τι λενε εχουν triple αντι για double driver αν τα πάρει κάποιος ας μας πει εμπειρίες. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Alpeppas1 και σήμερα. Καλή χρόνια σε όλους! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια εχω παρει εδω και αρκετο καιρο τα hybrid iv που αναφέρονται και ως pro εκτος αν κανω λάθος. Ειχα ακουσει piston 3 και ειχα εντυπωσιαστεί. Επειδή δεν τα εβρισκες ομως ευκολα και στα μαγαζια που τα έβρισκα μπορεί και να έτρωγα φόλα, πηρα τα hybrid. Δεν μου αρεσαν να πω την αλήθεια ειδικα αν στις ρυθμισεις ενεργοποιήσω earphones και βαλω την επιλογη pro το μπάσο μπουκωνει και πνιγει τα παντα. Άλλος μη ευχαριστημένος? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρεπει να έβγαλαν με triple dri er ψαξε τα καινουργια ετσι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Winbank wallet και xiaomi mi5 128gb

alpeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Επισης να επισημάνω ιτι πρωτη φορα μου λειτούργησε οταν έβαλα official global με mi flash και κλειδωσα bootloader. Με την προκαθορισμένη ρύθμιση του nfc δεν λειτουργεί θελει αλλαγή σε HCE. Μετα ξεκλειδωνω bootloader και δεν λειτουργεί. Επικοινωνει αλλα μου ζηταει συνέχεια το pin. Οποτε με adb ξανακλειδωνω, πολυ γρηγορη διαδικασία και ξαναδοκιμαζω. Ολα καλα οποτε HCE κλειδωμενος bootloader. Δεν σαν συνιστώ να κλειδωσετε bootloader με μη official rom γιατι μετά δεν νομιζω να λειτουργεί ο TRWP reco…

• Winbank wallet και xiaomi mi5 128gb

alpeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μετα απο κάποιες δοκιμες που εκανα για πληρωμες μεσω win bank wallet, nfc πληρωμες δηλαδη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι με το mi5 για να πληρώσεις με winbank πρεπει να ειναι ο boot loader κλειδωμενος. Επίσης πρεπει το nfc απι τις ρυθμίσεις να το γυρίσεις σε HCE. Αν σε καποιον εχει λειτουργήσει με αλλη rom εκτός την official με super su ενεργο και κυρίως bootloader unlocked να μας το πει να το συζητήσουμε! Ο boot loader κλειδωνει με εγκατάσταση απο το mi flash την official και επιλογή κατω δεξια lo…

• Μετα απο κάποιες δοκιμες που εκανα για πληρωμες μεσω win bank wallet, nfc πληρωμες δηλαδη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι με το mi5 για να πληρώσεις με winbank πρεπει να ειναι ο boot loader κλειδωμενος. Επίσης πρεπει το nfc απι τις ρυθμίσεις να το γυρίσεις σε HCE. Αν σε καποιον εχει λειτουργήσει με αλλη rom εκτός την official με super su ενεργο και κυρίως bootloader unlocked να μας το πει να το συζητήσουμε! Ο boot loader κλειδωνει με εγκατάσταση απο το mi flash την official και επιλογή κατω δεξια lo…