Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 174.
-
mi5 προβλημα fingerprint
ΜήνυμαΣαν να μην το βλέπει ως περιφεριακό. Σαν να έχεις συνδέσει στο pc ένα περιφεριακο που δεν δουλεύει. Έτσι το κατάλαβα εγώ. Δοκίμασα πάντως και έβαλα προηγούμενη rom αλλά δεν έφτιαξε. Έφτιαξε μετά από μισή μέρα μετά από επανεκκίνηση, ίσως και στο τελείως άσχετο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi5 προβλημα fingerprint
ΜήνυμαΠαίζει να είναι και θέμα hardware.. Και μου το έκανε μετά από φόρτιση. Όταν το δοκίμαζα και το έβαλα πάλι στον φορτιστή κόλλησε και το touch γενικότερα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi5 προβλημα fingerprint
ΜήνυμαΔεν έχει σχέση... Έκανα! Και καινούργια rom με wipe. Κάποια στιγμή έκανα restart και απλά έφτιαξε.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi5 προβλημα fingerprint
ΜήνυμαΣήμερα απέκτησα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Έχεις βρει λύση? Κάτι διάβασα ότι αφήνεις την μπαταρία να αδειάσει και το φορτίζεις 100% και το ανοίγεις συνδεδεμένο με φορτιστή. Ακόμη δεν έχω προλάβει να κάνω κάτι πέρα από rom που δοκίμασα, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΤι εννοείτε με το ΜΜ?
-
Κι εγώ έχω βγάλει μέχρι 128000 στο antutu. Αλλά και χαμηλότερο τις περισσότερες φορές. Στην γυναίκα που πήρε το Redmi 3 pro και μάλιστα της άφησα την global που είχε μέσα το score στο antuntu είναι πάντα όπως πρέπει. Επίσης η μέγιστη μνήμη που έχω δει στο mi5 μου είναι 1.4 Giga. Στο redmi 3 pro έχει 1.5-1.6 Giga ram. Μάλλον επειδή το δεύτερο έχει μείνει με miui 7. Και τα δύο κινητά έχουν 3 Giga ram. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το HW acceleration δίνει καλύτερο performance δεν έχει να κάνει με τη μπαταρία ... Εσύ όμωςgkalen γράφεις ότι Disabled HW acceleration.. τι κερδίζουμε τότε με το να το απενεργοποιήσουμε? Νομίζω ότι αυτή την ρύθμιση την έχω δει στις επιλογές για προγραμματιστές πρέπει να είναι η εξαναγκασμένη απόδοση gpu...? Τελικά έβαλα την rom σου οπότε θα σε πρήζω συχνά..
-
Αν και μαγείρεψα την πρώτη μου rom με επιτυχία έχω ακόμη πολλές απορίες. Μια από αυτές είναι ότι στην rom που ήταν ήδη μαγειρεμένη του φίλου μας και δασκάλου gkalen, ανοίγοντας το αρχείο updater.script για να δω μια έτοιμη δουλειά παρατήρησα ότι είχε πάρα πολλές γραμμές που έλεγαν delete αλλά δεν είχαν σβηστεί. Η ρομ όμως δουλεύει κανονικά οπότε γιατί να τις σβήνουμε τις γραμμές? Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι όταν προσθέτουμε ένα αρχείο, δεν χρειάζεται να γράψουμε στο updater.script οπότε δεν κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από alpeppas: “Για να μπει θεία ροοτ Lucky patcher πας tools και patch στο Android επιλέγεις τα δύο πρώτα κουτάκια, κάνει μετά από λίγο επανεκκίνηση. Μετά επιλέγεις το τρίτο ξανακάνει επανεκκίνηση και επιτέλους μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή! Αν και πάλι μου λειτούργησε μόνο μια φορά στο mi5 και πάλι όχι σωστά... Αλλά τουλάχιστον σας είπα πως το κάνεις install. Κι εγώ σε οδηγό το είδα. Καλή τύχη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αρχηγέ μου…
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΕμένα σε αυτό τα προγράμματα ενώ με ρωτάει αν είναι button και το επιλέγω μου κλείνει μικρόφωνο ακουστικό σαν να έχω βάλει headset. Δεν ξέρω αν φταίει το μοντέλο του κινητού mi-5 η το miui 8 (έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ). Στην γυναίκα με redmi 3 και miui 7 λειτουργεί σωστά με εφαρμογή τρίτου που σε μένα δεν έκανε δουλειά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΓια να μπει θεία ροοτ Lucky patcher πας tools και patch στο Android επιλέγεις τα δύο πρώτα κουτάκια, κάνει μετά από λίγο επανεκκίνηση. Μετά επιλέγεις το τρίτο ξανακάνει επανεκκίνηση και επιτέλους μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή! Αν και πάλι μου λειτούργησε μόνο μια φορά στο mi5 και πάλι όχι σωστά... Αλλά τουλάχιστον σας είπα πως το κάνεις install. Κι εγώ σε οδηγό το είδα. Καλή τύχη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα κάνει ένα format η αλήθεια γιατί όταν πήρα το κινητό και πήγα να βάλω stable απέτυχε η εγκατάσταση και μετά ο εσωτερικός χώρος έδειχνε 0! Το formara και έστρωσε. Αν πιστεύεις ότι ένα ακόμη format θα βοηθήσει ίσως να το κάνω και να βάλω stable. Είμαι σε dev και κάθε λίγο μπαίνω στον πειρασμό και σκαλίζω το κινητό.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mikey app
Μήνυμαhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.helloklick.android έβαλα αυτό και ο φακός ανοιγοκλεινει κανονικά. Δεν έχει τις άπειρες επιλογές που έχουν αλλά που δοκίμασα όπως το mswitch αλλά λειτουργεί σωστά από μια γρήγορη ματιά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mikey app
ΜήνυμαΠαρακαλώ στείλτε μου κι εμένα το apk η ένα Link. alpeppas@gmail.com. Έχω δοκιμάσει εφαρμογές του μάρκετ αλλά καμία δεν μου ανοίγει τον φακό. Επίσης ποτέ δεν είχα προεγκατεστημένη την εφαρμογή. Αλλάζω συχνά rom για το mi5 μου και μόνο από το forum μας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με βάση την φώτο cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/f…_charge_3_infographic.jpg μπορείτε να καταλάβετε περίπου πως λειτουργεί αυτή η τεχνολογία. Με το QC 2 ξεφεύγεις από το συνηθισμένη τάση των φορτιστών που είναι 5V, και χρησιμοποιείς 9 και 12 volts, μειώνοντας όμως τα ampers. Ο φορτιστείς μεταβάλει αναλόγως με τις ανάγκες τις μπαταρίας την λειτουργία του για να επιταχύνει την φόρτιση. Τώρα με την τεχνολογία που υποστηρίζει το MI5 την QC 3 δηλαδή η διαφορά είναι ότι να volts παίζουν πιο δυναμικά από …