Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 174.

• Πρόβλημα με αναβάθμιση

alpeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Είχα κάνει format data την πρώτη φορά που πέρασα rom γιατί ήταν η stable και μετά από αποτυχία εγκατάστασης ο σκληρός είχε μηδενικό μέγεθος. Αλλά τελικά μέσα στην ατυχία μου μάλλον μου βγήκε σε καλό γιατί δεν είχα πρόβλημα με την . 28 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασες να ξαναπερασεις rom η να βάλεις πιο καινούργια; εγώ φοράω την τελευταία developer ελληνική. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχω το κουτί τώρα για να το κοιτάξω, αλλά φαινόταν original με όλα τα παρελκόμενα που είδα και στο επίσημο site αλλά και το τζαμάκι είναι πεντακάθαρο σε διαύγεια και γλιστράει τέλεια. Τώρα που έχω παραγγείλει δεύτερο θα κάνω το test δεν γνώριζα για αυτό, αν και αυτή την φορά δεν το πήρα από yeso γιατί ήταν κλειστός αυτές τις μέρες..

• εγώ έκανα ένα έμβασμα την προηγούμενη βδομάδα και δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά μπορεί να ήταν πριν τις αλλαγές. Θα το ξανατσεκάρω. NasDriver ναι λύθηκε το πρόβλημα απλά πρέπει να τους το πεις για να περάσουν τα χρήματα πίσω.

• δεν ξέρω κι εγώ να σου πω για Ισπανία, σου έδωσαν τα φώτα τους τα παιδία απο πάνω. Ναι μόνο με free shiping!! Τώρα για τα τζαμάκια.. εγώ έχω δει ένα φτηνό που έχει μέσα ο yeso και το Η+ που μου έστειλε δώρο της Nilkin. Το φθηνό δεν το έβαλα φυσικά αλλά είναι λίγο θολό έτσι κι αλλιως. Το Η+ είναι πεντακάθαρο και έχει ένα τελείωμα γύρω γύρω καμπυλωτό (αυτο που λέει 2,5D). Έτσι είναι και το PE της NIlkin που λέει ότι δεσμεύει την υπεριώδη της οθόνης, αλλά στις φώτο φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ γαλάζ…

• Screen Mirroring

alpeppas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

johnkeppas τηλεόραση είναι μια samsung ju7500. και δείχνει ότι δείχνει και η οθόνη του κινητού όχι μόνο τα video αυτό δεν είναι screen mirroring, το χρησιμοποιείς όμως με εφαρμογές αν δεν υποστηρίζεται η τεχνολογια. Αν υποστηρίζετε όμως είναι πολύ απλή διαδικασία. έχω στείλει και παιχνίδι στην τηλεόραση

• Xiaomi και Pokemon Go

Μήνυμα

το pokemon go το καταβάζεις κανονικά από το market και δωρεαν οπότε γιατί να το κάνεις με apk. το έχω κατεβάσει και δουλεύει κανονικά.

• Καλημέρα σας ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου από refunds που πήρα, για να μην χάνετε χρόνο. Είχα τρία refunds από δυο διαφορετικά μαγαζιά που είχα ψωνίσει μέσω Paypal όπου έχω συνδέσει κάρτα Revolut. Μου ήρθε mail απο Paypal αλλά όχι ειδοποήση από revolut οπότε υπέθεσα ότι τα λεφτά έμειναν στο paypal. Όταν χρειάστηκε να ανοίξω το Paypal είδα τις κινήσεις κανονικά αλλά το wallet άδειο. Είχαν περάσει 2-3 μέρες από το refund οπότε επικοινώνησα με το revolut. Εκεί μου ζητούσαν ημερομηνίες ποσ…

• Πρόβλημα με 4G & με ξυπνητήρι

Μήνυμα

Εμένα το ξυπνητήρι όταν έβαλα να χτυπάει με δικό μου ήχο αρχείο mp3 δεν ακουγόταν ο ήχος. Με τους ήδη υπάρχοντες όλα καλά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alpeppas: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 5 64G Black, δερμάτινη θήκη για MI5 (του πάει απίστευτα) Την ημερομηνία αγοράς: 06/07/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή επικοινωνία, είχε το ΜΙ5 black …

• Screen Mirroring

Μήνυμα

Δοκίμασα και με το Mi5 τραβάς το μενού κάτω και πατάς το προβολή. Αν το υποστηρίζει η τηλεόραση γίνεται πανεύκολα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Screen Mirroring

Μήνυμα

Καλημέρα με το redmi 3 pro που πήρα στην γυναίκα, έστειλα κανονικά εικόνα στην τηλεόραση. Με το Mi5 που γράφω τώρα δεν το δοκίμασα πλάκα πλάκα αλλά λογικά το ίδιο αποτέλεσμα θα έχω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 5 64G Black, δερμάτινη θήκη για MI5 (του πάει απίστευτα) Την ημερομηνία αγοράς: 06/07/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή επικοινωνία, είχε το ΜΙ5 black στην καλύτερη τιμή από όλο…

• Καλώς σας βρήκα

alpeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Φιλε μου συγνωμη για την τοση καθυστέρηση είχα ψάξει το αρχείο αλλά δεν το βρήκα τότε και μετά ξεχάστηκε το θέμα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Παράθεση από alpeppas: “Ξεκλειδωσα κανονικά.. Τωρα λειτουργεί κανονικά απο εδω σας γράφω. Τωρα γιατί κατά την εγκατάσταση της stable έσβησε αυτό δεν το ξέρω. Ήμουν τυπικός πάντως στην διαδικασία. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η stable gtv έχει πρόβλημα και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση έχει αναφερθεί και Από άλλους .” Εγώ όμως τα έκανα πάνω μου.. Στο τελευταιο βημα του οδηγου ελεγε οτι θα ερωτηθώ κατι για supsruser, δεν θυμάμαι όμως στην πραξη να εί…

• έσβησε κατά το flash

Μήνυμα

Επίσης κάτι που ήθελα να αναφέρω και μου εκανε εντυπωση ειναι κάποιες δυσκολίες που βρήκα στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Το ζητησα με official κι εκανα και ενα update. Μετα δοκιμασα να το συνδεσω με με mi suite αλλα μου ελεγε οτι η συσκευη μου πρεπει να κανει update. Το δοκιμασα πολλές φορές. Έπειτα πήγα στη διαδικασια ξεκλειδώματος με το utility, ειχα πάρει την άδεια, αλλα και στο pc και στο λαπτοπ μου έβγαζε σφαλμα στην αναγνώριση της συσκευής. Οποτε πηγα στο κινητο πάτησα download latest rom …

• Πλάτη MI-5-γυαλί η πλαστικό??

Μήνυμα

Οπως και να εχει του πηρα και μια θηκη δερματινη της mi η οποια του πηγαίνει παρα πολυ και ουτε φαίνεται η πλατη ετσι κι αλλιώς. Αν μου πεσει κατω με την πλάτη θα μάθουμε και για το υλικό!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• έσβησε κατά το flash

Μήνυμα

Ξεκλειδωσα κανονικά.. Τωρα λειτουργεί κανονικά απο εδω σας γράφω. Τωρα γιατί κατά την εγκατάσταση της stable έσβησε αυτό δεν το ξέρω. Ήμουν τυπικός πάντως στην διαδικασία. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• έσβησε κατά το flash

Μήνυμα

Για το Mi5 μιλάω εκτέλεσα αρχικά το έλεγχνο του boot loader και ήταν κλειδωμένος και μετά αυτόν τον οδηγό ( Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)). Έκανα ένα ένα τα βήματα και πήγα να περάσω την τελευταία stable για MI5 ποτ βρήκα εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/551-Xiaomi-Mi-5-Gemini/. Ξεκίνησε την διαδικασία και όταν γύρισα ήταν κλειστό και παρέμεινε. Μετά πηγα να του κάνω εκκίνηση και μετά το λογότυπο ξαναέκλεινε. Το ξεκίνησα με τα volume και έμπαινε και στα δυο modes. Μο…

• έσβησε κατά το flash

Μήνυμα

ξεκίνησα την διαδικάσια του flash βήμα βήμα, πάτησα install συμφωνα με τις οδηγίες και ξεκίνησε να κάνει extract το zip. Πήγα για μπανιο μέχρι να τελειώσει και μετά απο 5 λεπτά που βγήκα το βρήκα σβηστό... και έχει μείνει έτσι δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάτι. Καμιά ιδέα?