Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-174 από 174.
-
Παίδες μόλις παρέλαβα το δευτερο XIAOMI στην οικογένια. Η πλάτη του μου μοιάζει περισότερο πλαστικό παρά γυαλί που λέει η περιγραφή. Το δικό σας τι αίσθηση σας δίνει? Το πήρα από Yeso 521 ο οποίος έιχε το MI-5 black 64 στην καλύτερη τιμή, κοντά σε αυτή του λευκού. Έχω μια μικρή υποψία μήπως έχει αλλάξει καμία πλάτη με πλάστική, για να το πουλίσει φθηνότερα και να του μείνει για μεταπώληση η πλάτη glass.
-
Γνωρίζουμε μήπως σε ποια χώρα της Ευρώπης έχει την αποθήκη της? Ρωτάω γιατί μπορεί να είναι στην Ευρώπη η αποθήκη και να μην είναι στην Ε.Ε, οπότε τελωνείο μπορείς και πάλι να φας. Ρωτάω γιατί είδα την τιμή του ΜΙ5 που το έχει EU direct και είναι 30 δολλάρια πάνω από το geek που τα φέρνει από Κίνα και κάτι δεν μου κολλάει.. Νομίζω ότι αν είχε πληρωθεί τελωνείο από την εταιρία εισαγωγής η τιμή θα ήταν πολύ παραπάνω. Αν και τώρα που είδα ξανά έχει και μπόλικα μεταφορικά οπότε εγώ προσωπικά μάλλον …
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΉταν πραγματικός ιός και τον κόλλησα από apk αρχείο( υποτίθεται ότι ήταν του navigon, όποιος θέλει να ψάξω να του το στείλω :P). Ενώ το security (αυτό το πράσινο) έβρισκε και έσβηνε την εγκατάσταση του ιού αυτός ξαναπροσπαθούσε να κάνει εγκατάσταση. Μου έβγαζε μήνυμα το λειτουργικό που έπρεπε να απορρίψεις ή να επιτρέψεις για μια φορά.( ή να ενεργοποιήσεις μόνιμα την εγκατάσταση από τρίτους) δεν τα θυμάμαι πως ακριβώς τα έγραφε γιατί έχω να χρησιμοποιήσω και android συστήματα μια τριετία. Κάθε φ…
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΟπως καταλαβατε ειμαι καινούργιος στην παρεα μόλις σήμερα παρελαβα το κινητο της γυναίκας. Μαλιστα το πηραμε δοκιμαστικά ωστε να παρω κι εγω το mi5 αν μεναμε ικανοποιημενοι απο την εταιρια. Το κινητο ξεπερασε τις προσδοκίες μου! Το πηρα απο vickmall και ζητησα την multi εκδοση. Ξερω οτι δεν ειναι η official αλλα εχει πολυ καλη μεταφραση στα ελληνικα λειτουργει μια χαρα και το σκορ του στο antuntu ηταν αυτο που επρεπε οποτε για την ωρα θα μεινω με αυτη την rom αν και εχω ζητήσει ξεκλείδωμα. Κόλλη…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz 4100Mah battery Fingerprint - Grey Την ημερομηνία αγοράς: 22/5/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αξιόπιστο μαγαζί, προσεγμέν…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Screen Mirroring
Μήνυμακανονικά δεν θέλει εφαρμογή.. με εφαρμογή στέλνω κι εγώ από iphone βίντεο και φωτογραφίες στην τηλεόραση. Είναι πιο συγκεκριμένο αυτό που ρωτάω, το screen mirroring είναι αυτό που λέει και η λέξη. Ότι δείχνει η οθόνη του κινητού δείχνει και η τηλεόραση και το έχουν οι android συσκευές ( το έχουν όμως οι MIUI??). Θα το δω και στην πράξη όταν με το καλό έρθει το redmi 3, απλά γυροφέρνω και το ΜΙ5 και επειδή κοιτούσα μια προσφορά του media markt πριν με το samsung s6 θυμήθηκα και το screen mirrorin…
-
Screen Mirroring
Μήνυμασε ευχαριστώ φίλε, το χρησιμοποιώ πολλές φορές και χαίρομαι που το έχουν.
-
Screen Mirroring
ΜήνυμαΘα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα Xiaomi έχουν screen mirroring. Δεν θέλω να παίξει ένα βιντεάκι οι μερικές φώτο στην τηλεόραση, θέλω την οθόνη του κινητού μου στην τηλεόραση όπως κάνουν οι υπόλοιπες android συσκευές. Γνωρίζει κανείς?
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, η οικογένεια μου μπήκε στην οικογένεια της xiaomi καθώς παρήγγειλα για την γυναίκα το redmi3 pro( την εψηνα για το redmi 3 pro ώστε αν δεν της αρέσει να το κρατήσω εγώ..). Είδα και το σχόλιο του φίλου από πάνω αλλά το είδα σήμερα και το είχα είδη παραγγείλει. Τελευταία στιγμή πήγαμε σε αυτό βασικά καθώς με προβληματίζει αρκετά το score που βγάζει στο antutu μόνο 30000.. Βέβαια αν το έχει κάποιος ας μου πει σχόλια γιατί δεν βρήκα κάτι στο forum. Ήθελε το no…
-
επεξεργαστές κινητών
ΜήνυμαΚαλημέρα καταρχήν ψάχνοντας για κινητό πρόσφατα και χρησιμοποιώντας το kimovil το οποίο βρήκα τυχαία και με εντυπωσίασε με τις λεπτομέρειες του μου δημιουργήθηκαν και αρκετές απορίες, εκ των οποίων μια δεν την έχω λύσει ακόμη. Στα PC λοιπόν έχουμε την γνωστή δομή: Μητρική κάρτα όπου πάνω της κουμπώνουν όλα τα υπόλοιπα. Όταν με ρωτήσεις λοιπόν τι επεξεργαστή φοράς θα σου πω έναν Ι7 πρώτης γενιας με ταδε socket. Κοιτώντας λοιπόν στο kimovil πχ στο Mi5 στο πεδίο επεξεργαστής γράφει model Qualcomm S…
-
mi4s-c
ΜήνυμαΤο Mi4s είδα ότι έχει καλύτερα υλικά στο σώμα και λογικά πιο όμορφο +ότι έχει 64g και παίρνει και sd, αν και με τόση rom τι να την κάνεις την sd, ενώ το ΜΙ4c έχει μέρχι 32 και δεν παίρνει και sd. Βέβαια τώρα που τα έβαλα σε σύγκριση πάλι το Mi4c έχει και καλύτερη κάμερα και οθόνη με corning glass που είναι μεγάλο bonus για μένα. Εμένα με προβληματίζει λίγο η χωρητικότητα του MI4 όπως και του Μι5 32 γιγα, Η γυναίκα που θέλει να πάρει κι αυτή και θέλει κάτι ωραίο.. από τις φώτο τουλάχιστον φάνηκε …
-
Πριν ρωτήσω εδώ έψαξα αρκετά και διάβασα και αρκετά topics του forum σας μέχρι που με έπιασε το κεφάλι μου δηλαδή. τα έχω καταλάβει αυτά που μου λέτε απλά ήθελα συγκεκριμένα αν κάποιος ήξερε τι παίζει με το xiaomiforsale, δηλαδή αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη βασικά. Γιατί αν όντως είναι πιστεύω ότι αξίζει αυτήν την στιγμή για παράδειγμα να πάρω το redmi 3 pro από xiaomi for sale με 209 ευρώ όταν από geekbuying μου το βγάζει 194( επειδή το ασημένιο δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο να βάλω και τα κουπ…
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, έχω πάρει απόφαση να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας σας απλά δεν έχω καταλήξει στην xiaomi συσκευή, κάθε μέρα εδώ και τουλάχιστον μια βδομάδα αλλάζω γνώμη από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι μια επαλήθευση για την πληροφορία ενός φίλου φίλου μου που προσπάθησε να με βοηθήσει και όσον αφορά την συσκευή αλλά και όσον αφορά τον τρόπο και τόπο αγοράς του. Εν συντομία μου είπε ότι να ψωνίσω από Κίνα vickmall αν θέλω πολύ γρήγορα vickmall αλλά τ…