Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι Έχω το Xiaomi Redmi Note 7 (snapdragon ) Εχω ξεκλειδώσει τη συσκευή και η απορία μου είναι ποιά ρομ μπορώ να περάσω?
Γεια σας, Έχω το εξής πρόβλημα εδώ και καιρό. Το κινητό φορτίζει κανονικά μέχρι το 100%. Το αφήνω το βράδυ και πάω για ύπνο με όλα κλειστά (wifi - gps - μέχρι και λειτουργία πτήσης το βάζω) Την επόμενη μέρα είναι στο 85 πχ. Δηλαδή χάνει πολύ γρήγορα από το 100 μέχρι το 80 Αν το αφήσω όμως το βράδυ με 82 % την άλλη μέρα είναι πάλι στο 82%. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί? Ευχαριστώ !
Παράθεση από john volk: “Καλημερα παιδες Αρα παμε σε dev γιατι πλεον ειναι πολυ πισω και δεν αξίζει τον κοπο Ευχαριστω πολυ καλο μήνα να εχουμε. ” H Dev ποιά είναι?????
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ένα προσωπικό πρόβλημα δε μου επέτρεψε να απαντήσω. Λοιπόν είδα ΜΕΓΑΛΗ διαφορά από την πρώτη μέρα που άλλαξα την κάρτα. Καταρχήν όταν δε χρησιμοποιώ το κινητό είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε το βράδυ δεν μου βγάζει πλέον ότι είναι ενεργό στο ιστορικό της χρήσης μπαταρίας και όλο το βράδυ το πολύ 2-3 % κατανάλωση. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά Μακάρι να την είχα αλλάξει την μπαταρία πιο νωρίς!!! ΣΩΘΗΚΑ
Σήμερα λοιπόν πήγα και την άλλαξα. Πήρα από τον ΟΤΕ την Triple Sim (μία κάρτα που γίνεται και κανονική και nano και micro)- 7,90 στοίχισε. Θα ενημερώσω αύριο το πρωί για την κατανάλωση μπαταρίας αφού θα το αφήσω όλο το βράδυ να δούμε. Συνήθως κάθε βράδυ 10-15 % μου έτρωγε μπαταρία
Πέρασα εχθές την 8.5.3.0 (MBFMIED) Global Stable Όσον αφορά τη sim δεν ξέρω τι είναι. Έχω μια υποψία ότι ίσως είναι 3G (την έχω χρόνια) Υπάρχει τρόπος να δω τι είναι (είναι κομμένη)
01:45 το βράδυ η μπαταρία 77% 10:45 το πρωί η μπαταρία 67% Όλα κλειστά , φωτεινότητα στο πιο χαμηλό. Είναι καλά? Γενικά ξέρω ότι τα xiaomi καταναλώνουν αρκετή μπαταρία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44175/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44176/