Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Ποιά ROM?
ΜήνυμαΔε χρειάζεται δηλαδή να βάλω κάποια καινούρια? Περιμένω απλά αν υπάρξει κάποια ενημερωμένη έκδοση ?
-
Ποιά ROM?
ΜήνυμαΓεια σας Επειδή έχω μπερδευτεί με όλες αυτές τις ROM θα ήθελα να ρωτήσω αν στο κινητό μου Xiaomi Redmi Note 4 (αγορασμένο από το mygad) μπορώ να περάσω κάποια καλύτερη ROM ή να το αφήσω όπως είναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40267/
-
Γεια σας. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 8.2.1.0 (MBFMIDL) MIUI Global Σταθερή έχω πρόβλημα με το Wifi του σπιτιού. Όλα τα υπόλοιπα κινητά του σπιτιού συνδέονται και λαμβάνουν κανονικά δεδομένα. Το Xiaomi συνδέεται κανονικά, Λαμβάνει δεδομένα αλλά πχ μετά από κανένα 10 λεπτο σταματάει να λαμβάνει και πρέπει να αποσυνδεθώ και να συνδεθώ ξανά! Δηλαδή έχει ένα κόλλημα σε κάποια στιγμή. Τι μπορεί να φταίει. Έχω σβήσει το δίκτυο από το κινητό και το έχω ξαναπεράσει. Έχω αλλάξει και κανάλι Wifi στο …
-
όχι δεν αντιμετώπισα θέμα με το σήμα =============== Μαρ 1st 2017, 4:16pm =============== Παράθεση από makis1024: “Μια χαρά, αφού δεν έχεις πρόβλημα με την sim κάρτα σου δηλαδή το σήμα, όλα καλά. Έχει αναφερθεί ότι μετά από αναβάθμιση σε 8.1.6.0 nightly έχασαν το σήμα. Πράγμα που εσύ δεν αντιμετώπισες. ” τι παραπάνω έχει η συγκεκριμένη ενημέρωση (έκδοση)?