Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
-
Καλημέρα πέρασα σε mido το magisk πρώτη φορά πρέπει να κάνω κάτι ακόμη για να λειτουργήσει σωστά.ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mido περαστικε η arwma χωρίς προβλήματα. Ευχαριστούμε
-
Γνώμες για αγορά κινητού
gung - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gung - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “VERSION!!!!!!! Δεν μιλάω για rom εγώ. Το τηλέφωνο να είναι global version. Με κόκκινο αυτοκόλλητο στο κουτί του προορισμένο για την παγκόσμια αγορά.” XIAOMI Redmi Note 4 Snapdragon 625 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM EU - Γκρι | mygad.gr αυτό είχα δει και είχα την απορία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνώμες για αγορά κινητού
gung - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ
-
Γνώμες για αγορά κινητού
gung - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔηλαδή η global version δεν θα είναι μαϊμού.καπου είδα να αναφέρουν ότι η Ρόμ είναι eu παίζει ρόλο και αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνώμες για αγορά κινητού
gung - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε αγορά απο ελληνικό site εάν η Ρόμ είναι μαϊμού κάτι το οποίο εγώ δεν γνωρίζω πριν την αγορά θα έχω πρόβλημα το τηλέφωνο δεν θα πειραχτη Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνώμες για αγορά κινητού
gung - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤι πρέπει να προσέξουμε σε αγορά για να μην έχουμε θέμα με το antirollback.
-
Καλημέρα.Σε mido με arωma όλα οκ.
-
Σε mido όλα οκ.ευχαριστουμε
-
Σε mido με την Αρωμα όλα οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mido όλα καλά.και τά γράμματα βελτιώθηκαν αρκετά.ευχαριστουμε
-
Ολα εντάξει στο mido.
-
Σε mido όλα καλά.Και νομίζω αρκετά γρήγορο.Μπραβο σε όλους γεια την βοήθεια σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαOk ευχαριστώΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gung: “Το volte στην συσκευή μου είναι ενεργοποιημένο. ” Θέλει ενεργοποίηση της υπηρεσίας στον πάροχο σου αρχικά. Μετά συνεχίζεις και στο τηλέφωνο σου.” Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤο volte στην συσκευή μου είναι ενεργοποιημένο.Χωρις να βάλω την κάρτα σε άλλη συσκευή ,συνέχισα με τον οδηγό τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.Τωρα θα δοκιμάσω και με την κάρτα πρώτα.Εαν αφήσω τις ρυθμίσεις θα υπάρχει πρόβλημα? ΕυχαριστώΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από gung: “ενεργοποιησω την βιντεο κληση στην συσκευη μου ” Μέσω τρίτων εφαρμογών πχ Duo κτλπ. Εκτός αν εννοείς αυτό Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi” Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα περαστηκε σε mido χωρις προβλημα μονο με fr .Μπαβο στα παιδια για την δουλεια τους .ενα ευχαριστω σε ολους.
-
δες το ποστ 35.