Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΘέλω να δοκιμάσω και εγώ το lineage υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασηςΠαράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από etsi: “Θέλω να βάλω lineage , θα έχω κάποιο θέμα με τις τελευταίες αλλαγές της xiaomi που μπορεί να κλειδωθεί το κινητό ; H απλά ξεκλειδώνω και προχωράω κανονικά;” Οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν το Mido έτσι κι αλλιώς. Προχωρά άφοβα, με LineageOS έχω και το δικό μου.” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστικε σε mido όλα καλά. Πρώτη φορά έβαλα το magisk . Όταν κάνει σάρωση ασφαλείας μου βγάζει error ότι η συσκευή είναι root και δεν είναι ασφαλές οι πληρωμές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mido ολα καλά.ευχαριστουμε σε όλους εσας.υπαρχει κάποιος οδηγός για να γίνει αντικατάσταση του supersu με το magisk.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αν το magisk είναι καλύτερο από το supersu και γιατί στην xtrv υπάρχει το Supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω κάνει εκκαθάριση για ροοτ μάνατζερ (τι εννοείς)έχω supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mido δεν πιστοποιητε η συσκευή στο google play με την καινούργια rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mido πάει σφαίρα.Μπραβο σε όλους.
-
RE:
ΜήνυμαΠάνε ρυθμίσεις.Θεματα επέλεξε από προεπιλογή πάνε clasdic.Η από ρυθμίσεις προβολή επέλεξε μέγεθος κειμένου.Παράθεση από billyrek: “Καλημερα. Περασα τη ρομ αλλα μου βγαζει πολυ μικρα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας. Πως μπορω να τα αλλαξω;;” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά κατάφερα νά πάρω καινούργιο κωδικό , άλλαξα το password και όλα εντάξει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το έχεις συνδέσει σε δίκτυο wifi ή δεδομένα κινητής ; Θέλει internet για να προχωρήσει...” Σε wifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω περάσει σε mido την 8.8.9 . όλα καλά εκτός μόνο ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο mi account ενώ δίνεται ο κωδικός δεν το δέχεται.καποια βοήθεια.ευχαριστω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστικε σε mido χωρίς πρόβλημα. Μπράβο σε όλους για την καλή δουλειά. Ευχαριστώ
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gung: “Ναι αλλά πριν αρκετό καιρόΠαράθεση από BanditGR: “Είχες ποτέ το Whatsapp εγκατεστημένο ?” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμφανίστηκε με την τελευταία ενημέρωση του quickapps Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι αλλά πριν αρκετό καιρόΠαράθεση από BanditGR: “Είχες ποτέ το Whatsapp εγκατεστημένο ?” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤο απενεργοιησα αλλά πάλι υπάρχειΠαράθεση από gung: “ευχαριστω...” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑν λέμε για την επαναφορά επαφών είναι ενεργοποιημένη.Παράθεση από amavroudis: “Δες λοιπόν αν στο Settings, goggle, backup έχεις ενεργοποιήσει το restore.” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕίμαι διακοπές και δουλεύω και τα δύο.Παράθεση από amavroudis: “Μήπως στη φέρνει το Google Backup πίσω; Είσαι συνδεδεμένος με WiFi ή έχεις data ανοιχτά;” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk