Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
RE:
ΜήνυμαΕίμαι διακοπές και δουλεύω και τα δύο.Παράθεση από amavroudis: “Μήπως στη φέρνει το Google Backup πίσω; Είσαι συνδεδεμένος με WiFi ή έχεις data ανοιχτά;” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χωρίς να έχω κάνει εγκατάσταση του whatsapp όταν κάνω εκκαθάριση εμφανίζεται ότι υπάρχει η εφαρμογή . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμαοκ ευχαριστώ.Παράθεση από amavroudis: “Έτσι είναι και σε εμένα. Don't worry... Είναι του θέματος...” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι λεκές αλλά προφανώς το background του θέματος που έχεις επιλέξει. :D” Σαν θέμα έχω το απεριόριστο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου εμφανίζεται ένας λεκές στην οθόνη αλλά μόνο όταν κάνω κλήση η όταν με καλούν.δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.καλημερα
-
Καλημέρα σε mido έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στην οθόνη 50 τά εκατό κάποια ιδέα.ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλά σε mido.καλη δουλειά παιδιά ευχαριστώ
-
Γραμματοσειρα
ΜήνυμαΕυχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γραμματοσειρα
ΜήνυμαΠως μπορώ να αλλάξω τα γράμματα
-
Mi cloud
ΜήνυμαΕχω περάσει την ελληνική ρομ 9.2stable.μετα την εγκατάσταση του aptoide μου δείχνει αναβάθμιση για το mi cloud μόλις ξεκινάει η αναβάθμιση μου λέει ότι το πακέτο είναι κατεστραμμένο . τί πρέπει να κάνω.ευχαριστω
-
google camera
gung - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι η συσκευη μου υποστηριζετε.ευχαριστω
-
google camera
gung - - Ο καφενές μας
Μήνυματα εχω κανει ολα τα βηματα που αναφερεις,τωρα μενει να δοκιμασω την εφαρμογη .Ευχαριστω
-
google camera
gung - - Ο καφενές μας
Μήνυμα=============== Φεβ 14th 2018, 12:30am =============== za3zhKPWp0+f6hEL4vyGjo4OPeJ3FJvAvl8tBrRHPiVlUQVTbZM6DY7lbt26FZTgiAEhQIIEzQcSKlRKeK4hDCunMwVd87HY1rSIguhQUVHh3xX5AcZTcvLPFe0LAAAAAElFTkSuQmCCAA== =============== Μαρ 4th 2018, 10:45pm =============== 9kA
-
google camera
gung - - Ο καφενές μας
Μήνυματην google camera ,την περναω εγω η περναει με το supersu.οταν ανοιγω την καμερα γραφει HDR σκετο χωρις το +,η δεν παιζει κανενα ρολο.ευχαριστω
-
supersu
gung - - Recoveries
ΜήνυμαΟλα καλα το εσβησα και το περασα ξανα και δουλευει.ευχαριστω =============== Φεβ 14th 2018, 12:30am =============== za3zhKPWp0+f6hEL4vyGjo4OPeJ3FJvAvl8tBrRHPiVlUQVTbZM6DY7lbt26FZTgiAEhQIIEzQcSKlRKeK4hDCunMwVd87HY1rSIguhQUVHh3xX5AcZTcvLPFe0LAAAAAElFTkSuQmCCAA==
-
supersu
gung - - Recoveries
Μήνυμααυτον τον τροπο μου υποδειξατε . Την περνάς μεσα στο κινητο οπως το lazy ,και κανεις wipe=factory reset(δυστυχως θα χασεις σχεδον τα πάντα) και install - κλικ στην ρομ και swipe ,με την μονη διαφορα δεν εχασα αρχεια .official stable .οσο για το screenshot ψαχνω τον τροπο.Στην αρχη δουλευε για δυο μερες.
-
supersu
gung - - Recoveries
ΜήνυμαEυχαριστω.Το μονο προβλημα πριν το supersu ειναι το αποτυπωμα δεν δουλευει θα στρωση σε καποια αναβαθμηση