Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 392.
-
Σε mi 8 όλα καλά.
-
Από mi 8 όλα καλά. Με το Facebook τι λύση υπάρχει για τις συνεχείς ενημερώσεις?
-
Παράθεση από amavroudis: “Ποιο; ” Android 10. Όλες οι stable rom για το mi 8 είναι Android 9
-
Ξέρουμε πότε θα πάρει Android 10 stable miui 11???
-
Από mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ.
-
Παράθεση από tasos01: “Το wifi call δουλεύει με το miui 11 ” Δουλεύει κανονικά mi 8
-
Παράθεση από vanni: “Θα σε ξανά ρωτήσω για ποιο πράγμα τι έχουμε που το λειτουργείς ; ” Έχω για email την εφαρμογή yahoo η οποία δεν λειτουργεί σωστά δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα όταν έρχονται. Και ρωτάω αν ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και ποια εφαρμογή για email λειτουργεί σε εμάς καλύτερα
-
Ειδοποιήσεις από Yahoo app δεν έρχονται...
-
Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Από mi 8 όλα καλά μπράβο μάγκες συγχαρητήρια ” Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει; ” Έχεις δίκιο τώρα το είδα απλά αναφέρω όλα καλά στο μπουταρισμα και λειτουργεί γενικότερα τ…
-
Από mi 8 όλα καλά μπράβο μάγκες συγχαρητήρια
-
Νομίζω πως το εικονίδιο τις μπαταρία μπαταρίας στην προηγούμενη rom ήταν καλύτερο μπορούμε να το επαναφέρουμε...?
-
Παράθεση από sakis*68: “Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Καλησπέρα σας Τελικά με το Dolby Atmos βρήκαμε κάτι? ” ξέχνα το dolby...βάλε το τελευταίο viper4android από παρακάτω,και το audio modification library μέσα από το magisk labs.xda-developers.com/store/app/com.pittvandewitt.viperfx ” Γιατι να το ξεχασει ? εμενα μια χαρα δουλευει και είναι ακομα η 6.1 ” Μπορείς να ανεβάσεις σε παρακαλώ ένα screenshot με το τι έχεις εγκαταστήσει στο magic γιατί ότι και να κάνω πέφτει σε b…
-
Όχι πέφτει σε boot loop εσύ το έχεις?
-
Καλησπέρα σας Τελικά με το Dolby Atmos βρήκαμε κάτι?
-
Όλα καλά σε mi 8 και οι ειδοποιήσεις πλέον έρχονται κανονικά (yahoo app)
-
Πάντως ειδοποιήσεις Yahoo app δεν έρχονται με τίποτα
-
Παιδιά καμιά λύση για Dolby και you tube vanced? Πέφτει σε boot loop