Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 392.
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Μόλις έκανα εγκατάσταση τό Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip έπεσε σέ boot loop Και ούτε τό you tube vancrd λειτουργεί ” Έβαλες Selinux patcer στο Magisk??? ” οχι φίλε.
-
Μόλις έκανα εγκατάσταση τό Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip έπεσε σέ boot loop Και ούτε τό you tube vancrd λειτουργεί
-
Σε mi 8 λειτουργεί πολύ καλά συγχαρητήρια .
-
Η τελευταία developer ποια είναι?
-
Καλησπέρα παιδιά για λογαριασμό φίλου για το τι redmi note 6 pro έχουμε rom (11) εννοώ?
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Γιατί δεν ενεργοποιείτε αυτόματα η σκοτεινή λειτουργία? ” Ρε παιδιά υπάρχει καμιά λύση σε αυτό γιατί υπάρχει μόνο επιλογή να ορίσουμε εμείς τις ώρες και δεν γίνεται αυτόματα?
-
Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από thanfun: “το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει στο whyred ειναι το wifi calling (vowifi) και συγνωμη που επαναλαμβανομαι απλα το χρειαζομαι στο σπιτι μου λογω κακου σηματος cosmote και γι αυτο μεχρι και για το wifi + hot spot βρηκα fix εδω αλλα για το vowifi τζιφος (εχω ενεργοποιημενη την επιλογη και απο την cosmote επισης, με miui 10 δουλευε μια χαρα) και δεν βρηκα και καποιον να μου πει αν δοκιμασε στο τηλεφωνο του αν λειτουργει το vowifi να ξερω αν συμβαινε…
-
Γιατί δεν ενεργοποιείτε αυτόματα η σκοτεινή λειτουργία?
-
Από mi 8 όλα καλά σας ευχαριστούμε.
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Γιατί στις τελευταίες rom δεν απ/ενεργοποιείτε αυτόματα η σκοτεινή λειτουργία και πρέπει να βάλουμε εμείς μία ώρα?.. ” Γνωρίζετε κάτι?
-
Γιατί στις τελευταίες rom δεν απ/ενεργοποιείτε αυτόματα η σκοτεινή λειτουργία και πρέπει να βάλουμε εμείς μία ώρα?..
-
Όλα καλά σε mi 8 συγχαρητήρια παιδιά...
-
Update αυτή την εβδομάδα δεν έχει?
-
Σε mi 8 όλα καλά
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσες πολλές εφαρμογές ενεργές στην αυτόματη έναρξη εργασιών στην μπαταρία....
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπες μεσα σε twrp /file manager / data / system / και σβήσε ότι βλέπεις σε gatekeeper και locksettings. ή αντιγράφεις αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64138/ και το κάνεις install μέσα απο twrp ” Σε Ευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά...