Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 392.
-
καλησπέρα παιδιά μετά από επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας μέσα από recovery ανοίγει κανονικά μου ζητάει 4 ψήφιο κωδικό τον οποίο είχα το βάζω αλλά δεν το δέχεται. Τι να κάνω????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατεβασε την νέα rom από το vip mail - κάνε την falsh και θα είσαι οκ για την επόμενη αναβάθμιση. ” Στείλε μου σε παρακαλώ το vip mail για mi 8 stable.
-
Παράθεση από kostas234: “Σε mi8 όλα καλά Μπράβο παιδιά ” Από θέμα μπαταρίας?
-
Κάποιος με mi 8 να μας πει εντυπώσεις?
-
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση εκτοξεύτηκε
-
Όλα καλά σε mi 8
-
Παράθεση από thodoris82: “Παράθεση από ipankas: “Η 9.8.8 έχει επίπεδο ασφαλείας 2019 08 05 και η 9.8.9 έχει 2019 06 05 Υπάρχει κάποιο λάθος;[scallout][/scallout] ” Εμένα σε mix 2s μου βγάζει η 9.8.9 ασφάλεια google 1-7-19 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε εμένα mi 8 (1-7-19)
-
Εμένα μου ήρθε κανονικά update και προχώρησα στην εγκατάσταση όλα καλά
-
Έχει βγει και 9.8.9 eu rom ποια είναι η διαφορά?
-
Σε mi 8 όλα καλά
-
Σε mi 8 όλα καλά
-
Από mi 8 όλα καλά
-
Από mi 8 όλα καλά το κινητό παιδιά πάει σφαίρα...
-
Έχει βγει νέα stable?
-
Πάντως αυτό με την οθόνη είναι πρόβλημα. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά αλλά με μαύρη οθόνη. Μπορούμε να γυρίσουμε σε stable XTRV από developer XTRV χωρίς factory reset?
-
Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι για τα προβλήματα οθόνης ευθύνεται η λειτουργία anti-flicker. Προχωρήστε σε Απενργοποιηση και δείτε
-
Ενώ κάνω αποσύνδεση και διαγραφή όλων των αρχείων από το mi cloud και flash ROM and all delete όταν ανοίγω το τηλέφωνο με οποιαδήποτε ROM μου ζητάει τον κωδικό που χρησιμοποιώ στο Mi cloud. Ξέρουμε πώς μπορούμε να το διαγράψουμε ώστε να μην μου ζητάει αυτό το κωδικό?