Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 392.
-
Εδώ και 1,5 ημέρα όλα καλά σε mi 8
-
Από mi 8 όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Σε developer EU μπορούμε να φλασαρουμε xtrv χωρίς reset?
-
Πάντως σε mi 8 βλέπω ότι αύξηση θερμοκρασίας και προβλήματα στις ειδοποιήσεις.
-
Mi 8 όλα καλά
-
Στο Mi 8 όλα καλά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paylos mavroeidis: “Μετά από την αναβάθμιση όταν καλώ η με καλούν με ακούνε με διακοπές το παράξενο είναι ότι όταν ενεργοποιώ το vowifi όλα καλά. Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται? ” Δεν μπορώ να το αναπαράγω καθώς στην δική μου συσκευή όλα είναι οκ. Μήπως είναι κανένα BUG και δουλεύει ανάποδα ο διακόπτης (παλιά είχει ξαναγίνει). Δηλαδή όταν το βάζεις στο ΟΝ είναι πραγματικά στο OFF. ” Τελικά όλα καλά μ@μ@κί@ τις cosmote μπορεί να έστησα το τηλέφωνο και 5 φορέ…
-
Μετά από την αναβάθμιση όταν καλώ η με καλούν με ακούνε με διακοπές το παράξενο είναι ότι όταν ενεργοποιώ το vowifi όλα καλά. Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται?
-
Πιο recovery? Όταν μου έρχεται ειδοποίηση για ενημέρωση και πατάω να την κάνω όταν κλείσει η οθόνη σταματά και το download όταν το ανοίξω ξανά μου βγάζει κάποιον κωδικό error όταν το πατήσω τότε ξεκινά ξανά το download. Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό?
-
Σε MI 8 όλα καλά ευχαριστούμε. Ένα θεματακι γιατί όταν κάνει update και κλειδώσει διακόπτεται το download?
-
Σε mi 8 όλα καλά. Μόνο όταν έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία anti flicker όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο ανάβει έντονα η οθόνη. Έτσι λειτουργεί?
-
Σε mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ