Να κάνω μία ερώτηση Στο κινητό έχω δύο κάρτες μία για voice και μόνο και την άλλη data μπορούμε να βάλουμε ρύθμιση στην voice GSM only για ποιο λόγο να ζορίζεται για 4G και σε αυτή την θύρα?
Πάντως εγώ σε mi 8 όλα καλά. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω με την xiaomi είναι γιατί η AOD σβήνει μετά από ώρα, γιατί να μην έχει ρολόι όταν είναι στην φόρτιση (το βράδυ daydream screensaver), και γιατί όταν είναι σε τσέπη π.χ να ξεκλειδώνει με το δακτυλικό αποτύπωμα?
Παράθεση από scorpio3: “Με την τελευταία xtrv beta σχεδόν παντού Θεσσαλονίκη 4g+....περίεργο μάλλον σκάλωμα έφαγε 7f8e0e5b8266ec617fcf3c9f3df5394c.jpg ” Καλησπέρα γιατί έχεις την συντόμευση κλειδώματος οθόνης αφού με double tap to sleep μπορείς να κάνεις το ίδιο?
Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από paylos mavroeidis: “Έχουμε κάποιο link για το Dolby red? ” attachment.php?attachmentid=4736447&d=1554342979 ” Σε ευχαριστώ πολύ .
Παράθεση από andreasp: “Τυχερος εισαι. Εμενα δυστυχως βγαζει το voLTE αλλα για wifi call ουτε κατα διάνοια. Εχεις stable ? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Φίλε δεν έχει σχέση αυτό εμένα είτε με stable είτε με dev δουλεύει κανονικά