Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 392.
-
Παράθεση από saxon_747: “Μπορεί να συμπεριληφθεί και ο σαρωτής qr? (com.xiaomi.scanner). Χωρίς τον mi browser η εφαρμογή είναι άχρηστη. ” Σωστός και εγώ ήθελα να το ρωτήσω.
-
Έχουμε κάποιο link για το Dolby red?
-
Μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα link για το Dolby digital plus?
-
Πότε έρχεται ή εβδομαδιαία ενημέρωση?
-
Παράθεση από z953rr: “Ποτε αναμενουμε την 11???θεου θελωντος κ κινεζου επιτρεποντως???? ” Θεός και Κινέζος είναι το ίδιο
-
Στο Mi 8 global version 10.2.3.0 όταν έκανα εγκατάσταση μία εφαρμογή έκανε σάρωση ασφάλειας την εφαρμογή. Τώρα δεν το κάνει ξέρουμε κάτι για αυτό?
-
Μου επιτρέπεται να κάνω μία ερώτηση γιατί το xiaomi δεν έχει daydream clock app? Μήπως μπορεί να προστεθεί σε κάποια ROM?
-
Όταν περνάω ένα update το root χάνεται?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paylos mavroeidis: “Καλημέρα Μα κάνω μία ερώτηση σε εμένα γιατί δεν ήρθε κάποιο μήνυμα και όταν κάνω αναζήτηση ενημέρωσης χειροκίνητα δεν μου βγάζει κάτι...??? ” Έχεις βάλει κάποια από τις τελευταίες VIP rom που σου στείλαμε με το VIP mail? Θα πρέπει να κάνεις flash πρώτα μία από τις VIP rom για να ενεργοποιηθεί ο updater ” Ok τώρα μου ήρθε να την κατεβάσω ή να περιμένω το βράδυ την 12??? Ευχαριστώ
-
Καλημέρα Μα κάνω μία ερώτηση σε εμένα γιατί δεν ήρθε κάποιο μήνυμα και όταν κάνω αναζήτηση ενημέρωσης χειροκίνητα δεν μου βγάζει κάτι...???
-
Παράθεση από amavroudis: “Settings , Homescreen and recents, app vault. ” Σε ευχαριστώ πολύ
-
bpZtrV4.png Καλημέρα πλέον και εγώ μέλος και επίσημα μέσω ελληνικής rom. Πολύ ευχαριστημένος πήρα και το πρώτο update ota μια χαρά όλα. Θέλω να κάνω μία ερώτηση όταν κατέβαινε η ROM ota σταμάτησε 3 φορές η λήψη και κάτι άλλο πώς μπορούμε να σβήσω αυτή την σελίδα yfYRp9x.jpgDeviantart
-
Δεν δόθηκε Ενημέρωση μέσα στον Απρίλιο?
-
Έχω μπερδευτεί λίγο για το mi 8 η τελευταία stable είναι αυτή? xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_V10.2.3.0.PEACNXM_v10-9.zip
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν έχεις αναβάθμιση του arb level. Μειωμένος κίνδυνος brick... ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε