Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 392.
-
Ρε παιδιά αυτό τι σημαίνει? QM8xVPC.jpg
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Ναι το Unlock το κάνω επίσημα η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να ξαναφλασαρω την stable που φοράει τώρα και αν θα ξανακλειδωσει? Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από NasDriver: “τι πρόβλημα έχεις ? ” Καλησπέρα σας. Είμαι σε φάση ξεκλειδωματος του mi 8 και θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για μερικές ερωτήσεις. Σκέφτομαι να περάσω την XTRV μέσω ποιας recovery? Αν δεν μείνω ευχαριστημένος μπορώ να γυρίσω στην 10.2.3.0 stable που φοράει τώρα υπάρχει περίπτωση brick θα ξανακλειδωσει το bootloader? Ευχαριστώ
-
Μία βοήθεια κάποιος το τι να κάνω?
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο νά δούμε ποια είναι η έκδοση που φοράει. Είναι global version; ” Ορίστε φίλε RQ5oofJ.png
-
Καλησπέρα σας. Είμαι σε φάση ξεκλειδωματος του mi 8 και θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για μερικές ερωτήσεις. Σκέφτομαι να περάσω την XTRV μέσω ποιας recovery? Αν δεν μείνω ευχαριστημένος μπορώ να γυρίσω στην 10.2.3.0 stable που φοράει τώρα υπάρχει περίπτωση brick θα ξανακλειδωσει το bootloader? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από amavroudis: “Τα έκανες όλα αυτά που λέει; Ο οδηγός περιγράφει τα πάντα. Ακολούθησε τον πίστα στη πρώτη σελίδα του νήματος. Βάλε και οδηγούς στον υπολογιστή σου. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Χρειάζεται USB 2 θύρα. ” Κάτι γίνεται με τους drives το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή και δούλεψε όλα καλά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Σε ευχαριστώ πάντως
-
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση ξεκίνησα την διαδικασία ξεκλειδωματος του mi 8 ανοίγοντας το εργαλείο στην πρώτη σελίδα και βάζοντας το τηλέφωνο σε fast boot δεν το βλέπει καν επίσης στο τηλέφωνο μου βγάζει αυτό μπορείτε να που πείτε τι συμβαίνει? Ευχαριστώ fQtFsXq.png
-
LwPDU44.png wGLpEd0.png qCS1Rnw.png Αυτές εννοείς?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποια rom έχεις και έχει το Mi pay; ” 7Bd9nOF.jpg
-
Το Mi Pay μπορούμε να το προσθέσουμε για διαγραφή?
-
Καλησπέρα συμπλήρωσα αυτά που μου ζητήσατε η συσκευή μου είναι αυτή Vqi25hl.png και εγώ δεν την έχω πειράξει ούτε καν ξεκλειδώσει
-
Μπορεί κάποιος φίλος με mi8 να με βοηθήσει να περάσω την xtrv?
-
Σωστά πάνω στο κουτί γράφει Global version