Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 392.
-
Ναι θα τον ξεκλειδώσω αλλά θα έχω κάποιο πρόβλημα π.χ bootloop?
-
makis1024 σε εμένα αναφέρεσαι? εγώ δεν έχω κάνει κάτι και έχω τσεκάρει τον bootloader και είναι κλειδωμένος .
-
Καλημέρα έχω αυτό το τηλέφωνο Vqi25hl.png Και θα ήθελα να περάσω την συγκεκριμένη ROM και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Υπάρχει κίνδυνος για bootloop? Δουλεύει σωστά η συγκεκριμένη ROM είναι σταθερή? Θα γίνει root στην συσκευή? Ευχαριστώ
-
Καλημέρα Μπορούμε να προχωρήσουμε σε απεγκατασταση του file explorer k το ημερολόγιο?
-
Cell stand by drain
ΜήνυμαΕμένα όλα καλά πάντως ευχαριστώ πολύ 9rNikV8.pngd2m64I1.png
-
Cell stand by drain
ΜήνυμαΣτο σπίτι μου δουλεύει κανονικά πάντως. <a href=IMG-20190203-133754.jpg"> <a href=IMG-20190203-133839.jpg">
-
Cell stand by drain
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Πάτα *#*#4636#*#* και βάλε και στις 2 Σιμ της ρύθμιση στην φώτο. Να ξες θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε επανεκκίνηση και ότι με αυτή την ρύθμιση δεν θα πιάνεις 2g The power of Mi8 be with you b3a5cfa8706b43d7b461294f078d1b64.jpg ” Καλημέρα γιατί εμένα δεν μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω αυτά τα κουτάκια (Hidden Content)
-
Λόγω ότι οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τον Chrome σαν κύριο Browser μπήκα στο κόπο να παρουσιάσω κάποια πράγματα από το (xda). Επειδή ο Chrome στο κινητό μου mi 8 δεν είναι εφαρμογή συστήματος δεν μου εμφανίζει ((αρχική σελίδα home page)) με αποτέλεσμα να μην κλείνει και τέλος πάντων να πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις επιπλέον (σπαστικές). Σας παραθέτω το link το οποίο βρήκα από τούς xda Google's Experimental "Chrome Home" gets a Redesigned New Tab Page Δίνοντας και μία φωτογραφία με…