Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 392.
-
[Miui 12.Χ - 21.8.25/26] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)
ΜήνυμαΚαλησπέρα γιατί ξαφνικά μου βγάζει αυτό??? guevoV8.jpg
-
[Miui 12.Χ - 21.8.25/26] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)
ΜήνυμαΣτο mi10 λειτουργεί πολύ καλά.
-
Παράθεση από lost2: “Τελικά κάθε νέα dev είναι χειρότερη για το καημένο mi 9 lite, εγώ γύρισα σε τελευταία σταθερή και προς το παρόν δουλεύει μία χαρά το κινητό... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μία από τα ίδια στο Mi 10
-
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν είναι λύση αυτή...
-
AOD Ότι να ναι άλλα Ελληνικά άλλα αγγλικά.... AiK9Jtl.jpg
-
Δεν μπορώ να βρω μία εντολή που δίνουμε για να μην μένει παράθυρο ανοικτό από το YouTube
-
Δεν μπορώ να βρω μία εντολή που δίνουμε για να μην μένει παράθυρο ανοικτό από το YouTube
-
[Miui 12.Χ - 21.7.21/22] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
ΜήνυμαΣτο mi10 και σε αυτό το update χάθηκαν οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές.
-
Παράθεση από gkalen: “@pavlos mavroeidis Δε βλέπω προβλήματα ήχου σε κάποια εφαρμογή σε mi 10 , περίεργο αυτό .. viber , WhatsApp , messenger δε βλέπω κάτι .. αν μπορείς να μας πεις που ακριβώς δεν έχεις ήχο .. ” Δες εδώ λίγο αυτός εδώ ο ήχος χάνεται. Επίσης σε όλες τις εφαρμογές τραπεζών δεν περνά αυτόματα ο ήχος ειδοποίησης. fBoODt7.jpg r172GlZ.jpg
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Στην προηγούμενη rom για το mi 10 σε πολλές εφαρμογές όπως viber δεν είχα ήχο. Έχει διορθωθεί αυτό? ” Δοκίμασε και πες μας. Δεν υπάρχει ξεχωριστό Changelog ανά συσκευή, αλλά υποθέτουμε πως εάν υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα στην προηγούμενη ROM, σε αυτή θα έχει λυθεί. ” εξακολουθούν να μην έχουν ήχο.
-
Στην προηγούμενη rom για το mi 10 σε πολλές εφαρμογές όπως viber δεν είχα ήχο. Έχει διορθωθεί αυτό?
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαUpdate για το mi 10 uni δεν έχει αυτή την εβδομάδα?
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Δυστυχώς δεν δουλεύει ούτε αυτό ” Για να καταλάβω σωστά.Ενώ σου εμφανίζει σωστά την επαφή που σε καλεί στο Smartphone, στο GTR σου τον βγάζει άγνωστο ? Ή και στα δύο έχεις πρόβλημα (Στο Smartphone και στο GTR) ? ” Στο κινητό μου βγάζει κανονικά το όνομα ενώ στο ρολόι μου το εμφανίζει σαν άγνωστη επαφή και από κάτω τον αριθμό μέχρι το απόγευμα. Από το απόγευμα δουλεύει κανονικά και με custom watch face. @MIUI_ART σε ευχαριστώ πολύ
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν δουλεύει ούτε αυτό
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλησπέρα Βρήκαμε κάποια λύση για τα ονόματα των επαφών εμφανίζονται όλες οι επαφές του τηλεφώνου σαν άγνωστος αριθμός.
-
Παράθεση από gkalen: “@pavlos mavroeidis Έχει μπλοκάρει το magisk η Google , θα χρειαστεί αλλαγή στο magisk.. ” Εμείς Μπορούμε να το διορθώσουμε?
-
Παράθεση από gkalen: “@pavlos mavroeidis Έχει μπλοκάρει το magisk η Google , θα χρειαστεί αλλαγή στο magisk.. ” Εμείς Μπορούμε να το διορθώσουμε?
-
Mi 10 τελευταία stable ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτο MLtNVcz.jpg zfnGRzS.jpgδεν περνά από το magisk
-
Mi 10 τελευταία stable ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτο MLtNVcz.jpg zfnGRzS.jpgδεν περνά από το magisk