Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-392 από 392.
-
LinkedIn και το flipboard briefing μπορείτε να μου πείτε τί είναι επίσης το πληκτρολόγιο του mi 8 μπορούμε να το αφαιρέσουμε? Ευχαριστώ
-
Τό mi drop τί είναι μπορούμε να τό απεγκσταστησουμε? Και τόν crome αν μπορούμε να το μετατρέψουμε σέ εφαρμογή συστημάτος. Πάντως συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά
-
Να κάνω μία ερώτηση ? σε λειτουργία AOD λειτουργεί το ρολόϊ κανονικά και όταν είναι στην τσέπη ή τέλος πάντων καλύπτεται ό sensor με δικαιολογία της Xiaomi ότι το κάνει επίτηδες για εξοικονόμηση ενέργειας... Σήμερα ανακάλυψα πως όταν το έχεις στην τσέπη σου και ακουμπήσεις τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ξεκλειδώνει κανονικά χωρίς να λειτουργεί φυσικά η αφή πάλι καλά.... Λειτουργεί σωστά η έχει κάποιο πρόβλημα?
-
AMAZFIT 2
ΜήνυμαΌχι δεν έχει μεγάφωνο
-
Παράθεση από Teobidas: “Παράθεση από panosfc: “Ειναι το θεμα που εχεις βαλει. Μολις ξαναβαλεις το στοκ θεμα θα φτιαξει. Κι αν βρει κανεις μαυρο θεμα που να δουλευει η AOD σωστα, ας μας το πει κι εμας. ” Χρησιμοποιώ το θέμα AMOLED v10, χωρίς να έχω πρόβλημα μα την AOD. 2f8f5b612fc840f7ac0ebf16495c485b.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα εγώ έχω ένα θέμα με AOD όταν βάζω το κινητό στην τσέπη το AOD δεν σβήνει με άλλη εφαρμογή από το Play store δουλεύει κανονικά. Μήπως…
-
Καλησπέρα αγόρασα το XIAOMI MI 8 6GB/128GB (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ - GLOBAL VERSION) και θα ήθελα να μου πείτε αν περνάει κανονικά αναβαθμίσεις όταν λέμε Global σημαίνει ότι έχει ξεκλείδωτο bootloader εάν είναι κλειδωμένος υπάρχει περίπτωση να πάθει brick σε αναβάθμιση πάντα ότι έρθει στο κινητό??? Δεν με ενδιαφέρει το ξεκλείδωμα. Σας ευχαριστώ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος
-
mi 8
ΜήνυμαΝέος και εγώ παιδιά ερχόμενος από lg g6 σε mi 8 128gb τι λέτε θα μείνω ευχαριστημένος? Πάντως καλώς σας βρήκα
-
Άριστη δουλειά συγχαρητήρια!!!
-
AMAZFIT 2
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ρολόι και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει η ελληνική γλώσσα η μπορούμε να την περάσουμε με κάποια ROM.
-
Νομίζω πως θα ήταν καλό να δοκιμάσουμε always Screen δεν ξέρω πάλι από κατανάλωση αλλά θα μου άρεσε... Τι λέτε? Επίσης θα ήταν καλό να μπει και ξυπνητήρι απευθείας στο band
-
Να πω και εγώ πως κατάφερα να συνδεθώ με Google account. Λόγω αποθήκευσης τρεξίματος 1,5 χρόνου με mi band 2 σε λογαριασμό της Google έψαχνα να δω πως θα συνδυάσω τo (ελληνικό fw με ελληνικό mi fit) τελικά τα κατάφερα λοιπον μπαίνω στο ψητό, έχουμε κάνει εγκατάσταση ft fw res που έχουμε κλείνουμε το Bluetooth και προχωράμε στην εγκατάσταση του mi fit (original google play) προχωράμε σε σύνδεση με τον Google λογαριασμό ανοίγει η εφαρμογή και μας ζητά να ανοίξουμε το Bluetooth εμείς πατάμε όχι. Δι…
-
Παιδιά καλησπέρα όλα καλά με το mi fit για το 3 αλλά όταν επιλέγω να τρέξω μου μιλάει στα αγγλικά (παλμούς χρόνο που τρέχω κλπ)