Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 392.
-
Πάντως το να μας παρουσιάζονται καλούδια τα οποία δεν δουλεύουν και να λειτουργούμε με ρυθμίσεις παλιότερων rom χωρίς να διορθώνεται τίποτα..... Ε είναι απαράδεκτο..... Λίαν επιεικώς
-
Έχετε γειά βρυσούλες..... Δεν διορθώθηκε τίποτα....
-
20.5.14 Τα προβλήματα παραμένουν.... Στην γραμμή σε Dark mode δεν φαίνεται τίποτα επίσης στις επαφές δεν υπάρχουν τα ελληνικά....
-
Στις επαφές μπήκε η ελληνική γλώσσα? Dark mode λειτουργεί σωστά?
-
Καλημέρα φίλε @MIUI_ART τα σημαντικότερα προβλήματα που εντόπισα στο mi 8 είναι ότι οι επαφές δεν έχουν ελληνικά και το θέμα με γραμμή κατάστασης σε Dark mode αν διορθωθούν αυτά ή rom είναι super.
-
Το πρόβλημα με την γραμμή στην οθόνη παραμένει επίσης στις επαφές δεξιά στα γράμματα δεν βλέπει ελληνικά μόνο αγγλικά... Προβλήματα τα οποία με έχουν κάνει να ξενερώνω απίστευτα.... JT3En1Z.jpg
-
Υπάρχει πρόβλημα με την ρύθμιση ήχου (μέσω αφή) κινείται με δυσκολία
-
Σε mi 8 όλα καλά τα σωστά βήματα για να αποφύγουμε Factory reset είναι τα εξής Advanced Wipe: - Cache - Dalvik / ART Cache - System flash zip reboot system
-
Παράθεση από gkalen: “@pavlos mavroeidis Αν είχες πάρει nandroid backup από twrp θα μπορούσες να γυρίσεις με σιγουριά .. Τώρα είναι λίγο τροχός της τύχης το πισωγυρισμα , αν σου είχε κάνει FC's σε μηνύματα κ.λ.π. το πιο πιθανό είναι να το ξανακάνει.. ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ξανά από την αρχή το έστησα
-
Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση χωρίς να πάθει bootloop? Την τελευταία φορά που το επιχείρησα μου έλεγε ότι κάποιες εφαρμογές σταμάτησαν να λειτουργούν π.χ μηνύματα επαφές κτλ.
-
Εγώ νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο dark mode όταν το έχεις απενεργοποιήσει στο Chrome ψηλά δεν φαίνεται τίποτα ούτε ώρα ούτε μπαταρία.... Μήπως φταίει το θέμα? Το έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα τόσο έντονα?
-
Σε mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ.
-
Όλα καλά σε mi 8. Ευχαριστώ πολύ κ καλή δύναμη σε όλους.
-
Καλημέρα μήπως μπορούμε να προσθέσουμε και το com.mi.health? Ευχαριστώ.
-
Το mi services το απεγκατέστησε κανονικά
-
Όλα καλά σε mi 8. Ευχαριστούμε
-
Καλημέρα Σήμερα ανακάλυψα κάτι απαράδεκτο με την μπαταρία φόρτιση 100% μέχρι τις 03:00 από εκεί και πέρα μέχρι τις 10:00 έπεσε στο 89%, μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει??? zs2WSjT.jpg
-
Όλα καλά σε mi 8 με εξαίρεση safetynet ctsProfile false Eυχαριστώ πολύ!