Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Ξενύχτισα μέχρι τα ξημερώματα και τελικά το έφτιαξα. Το μπρίκαρα μια φορά γιατί έκανε Flash για ένα δευτερόλεπτο. Έριξα πάρα πολύ ψάξιμο. Διάβασα δεκάδες οδηγούς. Αυτός τελικά με βοήθησε. How to flash MIUI 8 Global Rom on Xiaomi Mi Max with locked bootloader!!! - Xiaomi Mi Max/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Το ADB είχε εγκατασταθεί έτσι και αλλιώς. Αυτό που έπρεπε να κάνω το το οποίο το σκέφτηκα μόνος μου, ήταν να κάνω μετονομασία των φάκελο που είχε τη ROM, ο οποίος είχε μεγάλη ονομασία. Το…
-
Η ROM αυτή δεν έχει Images. Είναι αυτή: MIUI 8 China Alpha ROM 6.6.7 Released! Download Links & Flashing Guide! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Η ROM που έγραψα πιο πάνω έχει αλλά δεν βρίσκει το bat. Να πω ότι η συσκευή μου δεν μπαίνει σε Recovery. Μόνο σε Fastboot όπου τη συνδέω με το FastBoot. Αν πατήσω τα πλήκτρα για Recovery μου βγάζει τη συσκευή να τη συνδέσω με USB. Το 8ο βήμα με την ★ Xiaomi Mi Max 32GB Latest Global Stable Version Fastboot File Download, δεν βγαίνει. Δεν υπάρ…
-
Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα. είμαι κάτοχος εδώ και περίπου 8 μήνες του Xiaomi Mi Max 650/3. Πριν μία εβδομάδα είπα να κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην συσκευή. Όταν πατάω Factory Data Reset > Delete all, απλά κάνει επανεκκίνηση και δεν έχει σβήσει τίποτα. Όταν πατάω Format στην SD δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορώ επίσης να μπω σε Recovery Mode. Ζήτησα από την Xiaomi να με αφήσει να ξεκλειδώσω τη συσκευή. Όταν πήγα να το κάνω μετά από μερικές μέρες επειδή είχε γίνει μπέρδεμα με το mi…