Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 69.

• Καλησπέρα παιδιά .. το κινητό(Mi Note 3) μετά το φλασαρισμα της ελληνικής stable, κολλάει στην εγκαθαριση με το app του κινητού..γιατί συμβαίνει αυτό; Και πως διορθώνεται; Ευχαριστώ πολύ.46a833d735ddb1bc366bbdd5911dbde8.jpgd746625cae9ec983cf1ea1fce6d1651c.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από charlie2alpha: “Καμία συσκευή Nexus και Android One δεν είχε ποτέ FM Radio ενεργό, κάτι πρέπει να παίζει με τις πολιτικές της Google μάλλον, η εταιρία εξάλλου προωθεί τεχνολογίες streaming για το μέλλον. Αλλά δε μένουμε εδώ σε χώρα με απεριόριστα Data οπότε μας πέφτει δύσκολο να βασιζόμαστε σε τέτοιες λύσεις.” Αν rootαρω θα γίνεται κανονικά;; Αξίζει να ροοταρω το κινητό; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από mallous97: “Πώς μπορώ να δω αν είναι ενεργοποιημένος; Ή να δω εάν υπάρχει ;; ” Εάν δεν φαίνεται πουθενά...δεν υπάρχει... Δεν μπορείς να δείς εάν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εφόσον δεν το βλέπεις πουθενά, προφανώς είναι απενεργοποιημένο. Σύμφωνα με το gsmarena πάντως, η συσκευή σου έχει FM receiver αλλά είναι απενεργοποιημένο. Αυτό μπορεί να σημαίνει από τίποτα...έως πολλά...” Υπάρχει κανονικά αν μπεις στο *#*#6484#*#* και όταν πάω εκεί παίζει κανονικά όμως δ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Δέκτη ραδιοφώνου ή έχεις ή δεν έχεις. Εάν δεν έχεις, δεν υπάρχει εφαρμογή που να σε κάνει...να έχεις... Νομίζω ότι το MiA1 έχει δέκτη FM αλλά δεν είναι ενεργοποιημένος. Κάνω λάθος;;; Μήπως ενεργοποιείται με κάποια αλχημεία;;;;” Πώς μπορώ να δω αν είναι ενεργοποιημένος; Ή να δω εάν υπάρχει ;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Radio Mi A1

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά!! Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για Fm Radio χωρίς ιντερνέτ;; Το mi a1 δεν έχει και είναι πολύ ζόρι Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από mallous97: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχω ακούσει ότι μπορεί να γίνει port της rom του mi5x αλλά στο μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. ” Λογικά θα δοκιμαστεί και θα φανεί στο μέλλον.σωστα; Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν έχω καταλάβει σωστά το μεγαλύτερο πρόβλημα για port την ΡΟΜ του mi 5x είναι ότι το a1 έχει δύο system partitions οπότε δύσκολα το system του 5x θα χωρέσει στο a1. Αν κάποια στιγμή γίνει ότι και στο Mi3 παλιότερα…

• RE: Mi A1

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχω ακούσει ότι μπορεί να γίνει port της rom του mi5x αλλά στο μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. :)” Λογικά θα δοκιμαστεί και θα φανεί στο μέλλον.σωστα; Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi A1

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι αυτή είναι Pure Android (Android One) :)” Γιωργο πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει δυνατότητα miui στο mi a1? Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi A1

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά!! Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αυτήν η rom που είναι από το site της miui για το Mi A1 είναι miui rom???? Γνωρισει κανεις αν μπορουμε να φλασαρουμε (αν όχι τωρα, στο μέλλον) miui rom στο mi a1?45073819d533e05cedd4b37f0778f24b.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mallous97: “Λες επειδή κλειδώνει το κινητό στην διάρκεια του download?? ” Ναι, και μπάνει σε Sleep mode το WiFi με αποτέλεσμα να κόβει το Download. ;)” Ευχαριστώ πολύ έγινε η αναβάθμιση!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mallous97: “Παιδιά μου βγάζει error στο κατέβασμα της ενημέρωσης. Γιατί συμβαίνει αυτό;; ” Πρόβλημα σύνδεσης κατά την διάρκεια που κατέβαινε η ROM, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το αρχείο της ROM. Πρέπει να ξανακατεβάσεις την ROM. ;)” Λες επειδή κλειδώνει το κινητό στην διάρκεια του download?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σβήσε το MD5 αρχείο από την εσωτερική μνήμη του κινητού. :)” Και πάλι μου το κάνει Γιώργο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μου βγάζει error στο κατέβασμα της ενημέρωσης. Γιατί συμβαίνει αυτό;; 0247a15c07c9ce35bb14ed22f6b2e044.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και γω μεσαα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελειαααα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42699/ Οι σημερινές ROM θα αργήσουν καθώς έχουμε να ετοιμάσουμε και τα Workflows στον Server για πολλές νέες Miui 9 ROM. Θα παραδώσουμε και τις πρώτες Miui 9 ROM για τις παρακάτω συσκευές... Mi-3W & Mi-4 (Cancro) Mi-2/2S (Aries) Mi-Note (Virgo) Mi-Pad 2 (Latte) Mi-Pad 3 (Cappu) RedMi 3/PRO (Ido) RedMi 3S (Land) RedMi 4 (Prada) RedMi 4A (Rolex) RedMi 4 PRO (Markw) RedMi PRO (Omega) RedMi Note 2 (Hermes) RedMi N…

• Για redmi note 4 nikel ξέρουμε πότε θα έρθει το miui 9?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Υπομονή και εύχομαι να πάνε όλα καλά :)” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Και γω αυτό εύχομαι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα περιμένω ακόμη σήμερα να δούμε τι θα πει και θα σου έτσι από περιέργεια μακάρι να φτιαχτεί γιατί κρίμα δύο μηνών κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό από το πέσιμο να έχει σπάσει κάτι μέσα το οποίο να μην φαίνεται εκ πρώτης όψεως. πχ. μετά από πέσιμο το πρώτο που θα σου λέγαμε είναι να το κοιτάξει τεχνικός ή και εσύ ο ίδιος αν το κατέχεις, μήπως έχει ξεκουμπώσει το ηχείο...αν αυτό δεν έλυνε το πρόβλημα αρχίζουμε και προχωράμε "προς τα μέσα", να έσπασε το ηχείο ή το σημείο στην μητρική ή ακόμα και να έγινε κάποιο ράγισμα στην μητρική που δεν φαίνεται με απλό μάτι. Όπως και αν έχει, αν δεν εμπιστεύεσαι το κα…