Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.

• Καλημέρα παιδιά. Μια άποψη θέλω αν μπορείτε να βοηθήσετε. Λοιπόν η ξαδέρφη μου πήρε το redmi note 4X από gearbest πριν δύο μήνες. Της έπεσε το κινητό και μετά από δύο μέρες σταμάτησε να ακούγεται το ηχείο. Ώρες ώρες έπαιζε κανονικά ( μια ολόκληρη μέρα) , ώρες ώρες με διακοπές και άλλες φορές καθόλου. Το πήγα στο Qubestores Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι μάλλον από το τράνταγμα της πτώσης κάπου χάνει επαφή το ηχείο και ότι αν μπορεί να το διορθώσει θα το κάνει αλλιώς θα αλλάξει ηχείο. Λέω μια χαρά …

• RE:

mallous97 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από chris.stergiop: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να ενεργοποιήσεις το usb debugging και να κάνεις authorize το κινητό σου, ανοίγοντας ένα παράθυρο εντολών και δίνοντας την εντολή: adb devices. Θα σου βγάλει μια προτροπή το κινητό που πρέπει να αποδεχθείς. ” @George Kaggelaris Όντως έπρεπε να ξανά ενεργοποιήσω το usb debugging. Αυτό με το adb devices δεν μπόρεσα να το κάνω αλλά τώρα προχώρησε και κατεβάζω την ROM. Παράθεση από mallous97: “Μπες ρε recovery Mode πατώντας Power …

• Μπες ρε recovery Mode πατώντας Power button + volume up αφού πρώτα απ ενεργοποιήσεις το κινητό επέλεξε την Τρίτη επιλογή και πάτα done αν δεν προχωρήσει μόνο του Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ευχαριστω πολυ

• Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό... Έχει τουλάχιστον, 5 μήνες που ξεκλείδωσα το κινητό που έχω. Και μια τελευταία ερώτηση. Το redmi note 4 θα το δώσω στον αδερφό μου. Όταν βάλει δικό του λογαριασμο σε αυτό το κίνητο θα υπάρχει κάνα θέμα με τo bootloader γιατί έχει XTRV rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Με τον ίδιο λογαριασμό θα το ξεκλειδώσεις.” Δλδ θα κατεβάσω κατευθείαν το unlock tool - - > fastboot και unlock? Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που αυτό είχε ξανά γίνει με άλλο κινητό;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σας παιδια. Είμαι κάτοχος του redmi note 4 MTK και περιμένω να μου έρθει το mi5. Όταν το παραλάβω και το ανοίξω μπορώ να βάλω τον λογαριασμό που έχω σε αυτό μου το κινητό ο οποίος έχει permission για unlock bootloader ή θα πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό με διαφορετικό mail και πάλι αίτηση από την αρχή για άδεια κλπ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα το ίδιο θέμα στο παλιό μου κινητό (Sony Xperia Z). Μου είχαν πει ότι μπορεί να είναι είτε προβλημα της πλακέτας, είτε της μπαταρίας είτε της θύρας φόρτισης. Δεν νομίζω να είναι θέμα του λογισμικού. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έστειλες πίσω στην Κίνα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Failed to wipe

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!

• Failed to wipe

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ Γιωργο!! το εκανα..ναι το ηξερα.. μολις περιμενω να ανοιξει το κινητο με την νεα ρομ.. η ρομ που φλασαρα τωρα θα εχει OTA updates η οχι ακομη??

• Failed to wipe

Μήνυμα

Μισό λεπτό να το δοκιμάσω Γιώργο.. Και σου λέω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Failed to wipe

Μήνυμα

Γειά σας παιδιά, Έχω ένα θέμα με την recovery. Προσπαθώ να φλασαρω την arΩma στο κινητό μου όμως δεν μπορώ γιατί δεν μπορώ να κάνω wipe davlik cache, cache και data και βγάζει όλο κόκκινα γράμματα ... Τι μπορώ να κάνω; και γιατί συμβαίνει αυτό;; f251fcf2d316edc12991de51b6e92205.jpgef2ee3a8184882a18269cf414a87491b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@mallous97 Σε τι windows το έκανες ? έκανες flash κανονικά και ποια rom ? δεν σου έβγαλε πουθενά error ?” Σε Windows 10 και φλασαρα την global dev... Δεν μου έβγαλε κανένα error.. Ίσως έχεις θέμα με τους drivers του κινητού στο pc σου. 1d984d8e971076e6e23f1e3d53e328a6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Αν θυμάμαι καλά μόνο στο redmi 4x Sandoni υπάρχει πρόβλημα στο Nikel και Mido υπάρχει πρόβλημα @geoanto555 ;” Μάκη το δοκίμασα χθες.. Κανένα απολύτως πρόβλημα σε nikel.. Ευχαριστούμε για τον οδηγό!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να φλασάρεις custom σύμφωνα με τον Developer του εν λόγω προγράμματος αλλά προϋπόθεση είναι να ξεκλειδώσει πρώτα ο bootloader. Δεν μπορείς να φλασάρεις custom rom με κλειδωμένο Bootloader. Εντούτοις δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.” Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να φλασαρουμε custom XTRV ή οποιαδήποτε άλλη custom με κλειδωμένο bootloader?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mallous97 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mallous97: “Μόλις το έκανα. Από αυτό ήταν; ” Ναι βρε.... :D” Πάλι μου το βγάζει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• KLO bug

Μήνυμα

Μόλις το έκανα. Από αυτό ήταν; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• KLO bug

Μήνυμα

Εγώ έχω την τελευταία dev 7.6.10 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk